Ar Jums negeda buti lietaus klubo nariais?

Ar Jums negeda buti lietaus klubo nariais?

ne man tikrai negeda buti lietaus klubo nare!!! galima nekomentuosiu, nes jau daug kartu pasisakiau.aciu uz demesi.mamo numeris-nioliktas.balsuokit uz mane.Juokiasi

Tai blogai, ar gerai????

[quote]pakales rašė:
O brol! Aš irgi taip galvojau…
Dabar tiksliai žinau, kad yra mažiausiai 1 žmogelis, kuris nebejaučia ribos tarp realaus ir virtualaus pasaulių.
Man tai buvo šokas. Baisu Nu bet taip yra.
[/quote]

ojei Nekaltas o kas čia toks? Apakęs kažkaip neįsivaizduoju, kad taip gali būt Nekaltas
matyt, per mažai realiai bendrauju Nekaltas

Aš nemoku.Bet padaromAlus.Skaniau būtų iš butelio, bet kur besdėsi-nėr.

[quote]gajecchka rašė:

atleik, bet manau,jog klysti
[/quote]

dėl ko aš klystu? dėl blokatoriaus? Nekaltas tiesiog pagal Otmorozką parašiau…
va, jis rašė taip:

[quote]Perskaiciau cia atsakymus ir tapo aisku, kad daugelis lietaus klubo nariu nepasivargino suvokti tikros zodziu prasmes, nes pas juos automatiskai isijunge ju blokatorius ir mintys sukosi, kad va, cia yra puolimas ir kaip gi cia atsikirsti, kaip pasiteisinti, jau nustatyti priesai ir draugai… Siuo zmogaus psichikos defektu kai kas sekmingai ir naudojasi…
[/quote]

o dėl ko dar galiu klyst? Nekaltas ar kad man juokinga? Cha cha ne Ne dėl to irgi ne klystu Cha cha

O brol! Aš irgi taip galvojau…
Dabar tiksliai žinau, kad yra mažiausiai 1 žmogelis, kuris nebejaučia ribos tarp realaus ir virtualaus pasaulių.
Man tai buvo šokas. Baisu Nu bet taip yra.

Sis virtualus zaidimas baigiasi isjungus kompa, o gyvenime esame normalus mieli zmogiukai… Susitike pasijuokiame is savo roliu siame zaidime…ir ikalame po AlusGerai
Negi galima neatskirti virtualaus mirazo nuo realaus gyvenimo? ApakęsApakęsApakęs

atleik, bet manau,jog klysti

o man tai baisiai smagu.Tik nesuprantu, ko jie barasi,negi kumščių neturi?Juokiasi

gaila, negalėsiu dalyvauti, bet ,tikiuosi, muštynių nebus.Tokios iškilios asmenybės ten bus,o aš jų nematysiuLiūdnas.

[quote]
lietusLietuvoj® rašė:
na, ash pasiziurejau i Tavo foto profaile ir padariau logishka isvadaCha cha

Du gaideliai…Mirkt

na ir kas? juk buvome dukart susitike ir gyvi likomCha cha

Labai įdomu butų, kad Jus abu, Otmorozok ir Lietau, susitiktumete meete rytoj JuokiasiJuokiasiJuokiasi

na, siaip jau tai darosi ganetinai graudu i judu ziuretiNekaltasNekaltasNekaltas

na, ash pasiziurejau i Tavo foto profaile ir padariau logishka isvadaCha cha

1. "priesiski dalyviai" - istraukei viena dalyve, kuri neturi tvirtos nuomones, o vadini daugiskaita…
  2. "jei turi kuo" - nemandagumas tavyje uzkoduotas, todel jo nebepastebi…
    Cia tik pora pastebejimu, del ko esi nemegstamas…

Nežinau kieno dvasią aš atitinku ar neatitinku. Aš tik nesuprantu, ko žmonės čia nepasidalina, ko jiems trūksta. Aš pati esu labai tolerantiška įvairiausiems žmonėms. Visi mes turim ir trūkumų ir gerų savybių. Kiekvienas yra savotiškai įdomus, iš kiekvieno gali kažko pasimokyti, išgirsti įdomių minčių. Ir jei kitas žmogus mąsto ir elgiasi visiškai skirtingai nei aš ir man tai nepriimtina, kokią teisę aš turiu jį menkinti ar smerkti. Kas pasakė, kad mano mąstymas, mano supratimas yra teisingesnis, geresnis nei kitaip mąstančio. Galų gale, kas mane verčia bendrauti su tuo, kuris yra man nepriimtinas. Čia tiek žmonių, kad kiekvienas gali rasti su kuo jis nori bendrauti.

jo,ir aš tą patį jaučiau.Tiesą sakant, kažkaip Lietaus temas skaitydavau retai, bet po tokios reklamos…Viskas apsivertė aukštyn kojomis.O Otmorozokas išreiškė ir požiūrį į save,įdomu,įdomu, kaip žmogus gerai gali apie save galvoti, tiesiog pritrenkia.Kad nors būtų dėl ko…Girtas

Ačiū, mielasai

Gerai