ne man tikrai negeda buti lietaus klubo nare!!! galima nekomentuosiu, nes jau daug kartu pasisakiau.aciu uz demesi.mamo numeris-nioliktas.balsuokit uz mane.
[quote]pakales rašė:
O brol! Aš irgi taip galvojau…
Dabar tiksliai žinau, kad yra mažiausiai 1 žmogelis, kuris nebejaučia ribos tarp realaus ir virtualaus pasaulių.
Man tai buvo šokas. Nu bet taip yra.
[/quote]
ojei o kas čia toks? kažkaip neįsivaizduoju, kad taip gali būt
matyt, per mažai realiai bendrauju
dėl ko aš klystu? dėl blokatoriaus? tiesiog pagal Otmorozką parašiau…
va, jis rašė taip:
[quote]Perskaiciau cia atsakymus ir tapo aisku, kad daugelis lietaus klubo nariu nepasivargino suvokti tikros zodziu prasmes, nes pas juos automatiskai isijunge ju blokatorius ir mintys sukosi, kad va, cia yra puolimas ir kaip gi cia atsikirsti, kaip pasiteisinti, jau nustatyti priesai ir draugai… Siuo zmogaus psichikos defektu kai kas sekmingai ir naudojasi…
[/quote]
o dėl ko dar galiu klyst? ar kad man juokinga? ne dėl to irgi ne klystu
O brol! Aš irgi taip galvojau…
Dabar tiksliai žinau, kad yra mažiausiai 1 žmogelis, kuris nebejaučia ribos tarp realaus ir virtualaus pasaulių.
Man tai buvo šokas. Nu bet taip yra.
Sis virtualus zaidimas baigiasi isjungus kompa, o gyvenime esame normalus mieli zmogiukai… Susitike pasijuokiame is savo roliu siame zaidime…ir ikalame po
Negi galima neatskirti virtualaus mirazo nuo realaus gyvenimo?
Nežinau kieno dvasią aš atitinku ar neatitinku. Aš tik nesuprantu, ko žmonės čia nepasidalina, ko jiems trūksta. Aš pati esu labai tolerantiška įvairiausiems žmonėms. Visi mes turim ir trūkumų ir gerų savybių. Kiekvienas yra savotiškai įdomus, iš kiekvieno gali kažko pasimokyti, išgirsti įdomių minčių. Ir jei kitas žmogus mąsto ir elgiasi visiškai skirtingai nei aš ir man tai nepriimtina, kokią teisę aš turiu jį menkinti ar smerkti. Kas pasakė, kad mano mąstymas, mano supratimas yra teisingesnis, geresnis nei kitaip mąstančio. Galų gale, kas mane verčia bendrauti su tuo, kuris yra man nepriimtinas. Čia tiek žmonių, kad kiekvienas gali rasti su kuo jis nori bendrauti.
jo,ir aš tą patį jaučiau.Tiesą sakant, kažkaip Lietaus temas skaitydavau retai, bet po tokios reklamos…Viskas apsivertė aukštyn kojomis.O Otmorozokas išreiškė ir požiūrį į save,įdomu,įdomu, kaip žmogus gerai gali apie save galvoti, tiesiog pritrenkia.Kad nors būtų dėl ko…