Ar Jums negeda buti lietaus klubo nariais?

Aciu Otmorozikui uz reklama… berods jau rashiau tai mazdaug 40-oj zinutej…
MigluteLabas, iki pasimatymo klube, seniai pastebėjau, kad savo nuosirdumu Tu atitinki LIETAUS klubo dvasia Tūsas

jau itraukiauTūsas

Žinai, perskaičiusi tą temą, aš irgi pamaniau : iš principo dabar įstosiu į Lietaus klubą. Ir pažiūrėsiu kaip gi aš po to pasikeisiu pati ir kaip po to kiti su manim pradės bendrauti. Nes skaitant Otmorozką, logiškai išplaukia, kad man turėtų pasidaryti baisiai gėda dėl savo marionetinės asmenybės, o kiti iš vis turėtų pradėti manęs šalintis, kaip kokios raupsuotosios.
Ši tema tikrai gera reklama Lietaus klubui.

TaipTaipGerai

na ir nekantrios taves esamaJuokiasiJuokiasi

aš taip rašiau, bet paskui susigėdau ir ištryniau.Abiejų jūsų pozicijos man patinka, braliukai dabiliukai.Peškitės, mums labai smagu.Tai pasiutiškai įdomu.O Tau,Lietuti,niekad nebuvau priešiška.Gaila tik, kad manęs neįtrauki į savo klubąFlirtas

Ką tik įsiprašiau į Lietaus klubą.Otmorozoko paskatinta,susidomėjau Lietaus asmenybe.Įdomu tai, kad jie abu save laiko labai gerais žmonėmis (kas,žinoma,neabejotina).Bet vienas kito nemėgsta.Berasi gyvenimo paįvairinimui.Reikia pasibart,kaip gi be to?Mirkt

Oho. Nepamatuotai Tu čia pareiškei.
Nors, kita vertus, nepriešiški Tau 30plius dalyviai yra 33, o iš jų forume reiškiasi daugiausiai 5.
Taigi tarp likusių kelių šimtų yra ir nepritariančių Otmorozko pozicijai.

Otmorozai susimastyk, jei turi kuo: net vadinamieji man prieshishski 30plius dalyviai labiau pritaria mano pozicijai nei tavoCha cha

Otmorozkas man patinka Veee tokio draugo realiai nenorėčiau Ne įtariu, užknistų savo išvedžiojimais per 15 minučių Juokiasi
nusiimk savo smegenų blokatorių… ar kaip ten jis pas tave vadinasi Juokiasi
ir kodėl man taip juokinka? Nekaltas JuokiasiJuokiasiJuokiasi

SmaguCha cha…net blogaVeee

Šypsena mano atsakymas yra mano temoje siame klube.
galiu tik pareiksti Tau uzuojauta… del ko? ogi del sugebejimo nematyti ir nesuprasti kas yra rasoma.

Vadinu daiktus tikraisiais vardais Taip Pakeiskit klubo pavadinima i fa_bos kluba ir as pats pirmas pasiprasysiu ten… Liežuvis Ir baigsis visi pykciai ir barniai.
Negalite. Va va, o sakai, ne marionetes. Negeda?

kodel manai, kad lietusLietuvoj yra klubo LIETUS lyderis?VNekaltasNekaltas todel, kad prie temos pavadinimo puikuojasi jo nickas? todel, kad tai buvo jo ideja? kodel vadini mus marionetemis? nejaugi tikrai manai, kad mes ten tokie naivus?Nekaltas
as taip nepasakyciau… manyciau, kad drasiai galiu teigti, kad musu siela ten yra fa_baŠypsena

Jeigu as paklausiau, o kas nors del to isizeide, tai cia jau to isizeidusiojo problema… Normalus noras suzinoti…
Tiesiog taip jau gyvenime yra, kad jei susikompromituoja koks partijos lyderis ar pan., mastantis zmones arba ji pakeicia, arba pereina i kita partija. Jei taip atsitinka su kokio sektos vaduku, to neatsitinka, nes blaivu prota nustelbia ideja fix… Teko bendrauti su Tikejimo zodzio uzverbuotais nariais, tai jie apart savo minciu nieko daugiau nepriima, jie tave klauso, bet tuo paciu blokuoja zodziu supratima, nes mintyse stengiasi viska perversti sau naudinga prasme…
Perskaiciau cia atsakymus ir tapo aisku, kad daugelis lietaus klubo nariu nepasivargino suvokti tikros zodziu prasmes, nes pas juos automatiskai isijunge ju blokatorius ir mintys sukosi, kad va, cia yra puolimas ir kaip gi cia atsikirsti, kaip pasiteisinti, jau nustatyti priesai ir draugai… Siuo zmogaus psichikos defektu kai kas sekmingai ir naudojasi…
O juk blaiviai mastantis zmogus nori suzinoti viska, kodel apie koki tai zmogu susidariusi visuotine bloga nuomone, kodel jis nesikeicia, kame to priezastys ir ka manau apie tai as… Protaujanciam zmogui nemalonu buti tampoma marionete, jis nori save valdyti pats. Ta jis gali daryti, kai sugeba orentuotis aplinkoje ir situacijose. Tai nera klausimas apie Otmorozko ar lietaus gerbejus, nesismulkinkime, tai klausimas apie gyvenimiskas vertybes, apie dviveidiskuma, geri, draugyste, subinlaiziavima, isdavyste, apie visa spektra, kurio neisvardinsi. Ir jeigu tu su tuo, kuris elgiasi ir daro zemus dalykus (apgaudineja, izeidineja, isduoda draugus, niekina ir pan.), toleruoji tai, kas paneigs, kad tau tai nesvetima ir kad pats gali bet kada ta daryti?

Ne visi vaisiai noksta greitai Mirkt
Ne kiekvienas gali buti saule, kad ir kaip ryskiai ziebiasi Šypsena

ka jau cia bepridursiKietas… o koks kieno reikalas kur mano dusele nete blaskosiKietas… manau ji niekam netrukdo gyventiKietas… o gal Otmorozok negali uzmigti del toKietas

…tuo paciu, kuo as skiriuosi nuo savesNekaltasCha chaMirkt…o konkreciau otmorozkas pasakys…
Flirtas

Man tai Neebutu geda, ale, kad nebespeju savo frakcijoje suktis…Šypsena

Nesu Lietaus klubo narė, nesu nei jo gerbėja, nei priešė. Bet tikiuosi galiu pasakyti savo nuomonę. Pirmiausia man labai nepatiko Otmorozko bandymas sumenkinti Lietaus klubo narius. Mano akim žiūrint, tai labai žema. Niekada nevertinau žmonių pagal tai priklauso jie Lietaus klubui ar lankosi Otmorozko bare. Nemanau, kad nuo to žmogus taptų kitoks. Taip išeitų, jeigu aš dabar įstočiau į Lietaus klubą, tapčiau mažiau vertinga, tapčiau kažkokia kitokia, kažkam su manim būtų žema bendrauti ? Net nežinau visų, kas tam klubui priklauso, bet bendraudama su žmogum, niekada nepasidomiu : jis Lietaus ar Otmorozko gerbėjas ir kokio jis klubo narys.
Norėčiau išgirsti Otmorozko atsakymą : kuo skiriasi Lietaus gerbėja nuo Otmorozko gerbėjos ?