Ar jau?

rusu kalba naudoju pagal paskirti - iterpiu tarp lekstu lietuvisku keiksmazodziu, o ka? blogai gaunasi?

sik slyvom, pacifiste Labas

nuotraukos nereik. Buvo idomu koks cia senukas mane pasisodines mokys. Mirkt

Dzux dar panašiai bendrausi pats žinai kas bus Angelas

Vos ryto varzybu per jus nepamirsau Apkabinimas

kad paprotint paklydelius man amziaus senyvo nereikia, uztenka nuovokos ir dabar Mirkt

o krwa, tiksliai Juokiasi gerai, viskas raminuosi, jaunuoliai biski sunervijo Cha cha

Nesinervuok, čia gi internetas Apkabinimas Čia netgi galima sutikti tokių žmonių, kurių nuomonė nesutampa su tavo Apakęs Apakęs

vienas dalykas turet nuomone vienu ar kitu klausimu, kitas dalykas visiskai neturet supratimo apie tautos istorija… nebent tai tautai nepriklausai, tada galimas poziuris is savo tautos varpines…

Blia radot del ko cia putotis,buvo noreta primint legendini Zalgirio laikotarpy,o cia zmones sugeba sutapatint sita baneriuka su ilgais priespaudos metais bei tremimais i sibira Cha cha Toks vaizdas kad kazkam vaidenas prisikeles stalinas prikaznom pariadke liepia salikus juostis Cha chaSu foto autoriu KKK patapo viskas aisku ,kai sugebejo naujiena is rytas basket imest Cha cha

Tikriausi nustebsi išgirdęs, bet, nors esu rusų kilmės, apie Lietuvos istoriją išmanau daug. Net daugiau, nei apie Rusijos Šypsena Aš nesuprantu, kaip suaugęs žmogus gali daryti išvadas vien iš to fakto, kad nematau nieko blogo kažkokiam piešinuke popieriaus lape Ne

rhcpepper, reklamuojasi Rodiklis, užsakovas Rodiklis, patvirtina taip pat Rodiklis. Visą Žalgirio (ir ryto) atributiką kuria, gamina, reklamuoja, pardavinėja ir iš to pelną gauna tik Rodiklis. Už tokią teisę jie kažkiek sumoka Žalgiriui.

lietuviu tautos istorija taip pat nera be priekaistu,tai negi dabar man visko kas su Lietuva susije bijot? Nesakau kad tai vykes plakatas,bet kad visa ta sureiksmint tai irgi.

tikiu, kad zinai kas vadovely parasyta, bet i krauja neiauge, genuose kai ko nera… ai, tiek to, nesiokit jus maikes su cccp ir grozekites atatinkamais plakais, niekas jums nedraudzia

Supranti,mes,nors ir vienmeciai,bet skirtingus dalykus i si plakata ziuredami matom.As matau tik paprasta reklama,kurios net nepastebeciau jei nebutu susijus su Zalgiriu,o tu kapstai giliau.

Aplamai , ar kas žino, kada ir kokiu tikslu buvo sukurtas tas apatinis plakatas ?

gali buti, mano biciuliu tarpe ir daug tokiu, kuriems px kol ju nelicia, rupinasi ssavo darzu ir toliau savo kiemo nieko nemato… toks globalizacijos tikslas, taip amerikonai ir gyvena…

tas apatinis plakatas, jei neklystu, buvo sukurtas rusios pilietinio karo metu, paskum sociai ir belekur naudotas propogandai skiepinti

Konkreciai apie apatini. Mirktdavno.ru/posters/collections/moor/poster-49.html

niu , kažkaip kitaip galvojau - maniau vėlesni laikai, 1941 metai