Ar jau?

Būčiau tavo tėvas, taip išperčiau kailį tokiam dykaduoniui… Žinok ėjau halėj, pamačiau ir nustėrau… Parsinešiau namo ir pabandžiau rast argumentų, kodėl plakate pirmam plane kareivis su budionovka.

Būtum mano tėvas Juokiasi Man labai įdomu, kodėl nei iš savo tėvo, nei iš savo motinos, kurie matė šį plakatą, jis neužkliuvo? Man dar įdomiau būtų kodėl nei vienam Žalgirio fanui, kurį pažįstu, šis plakatas neužkliuvo, o štai ryto fanams čia lyg koks tai bedievybės įsikūnijimas popieriaus pavidulu.

bėdavojasi labiausiai tos komandos fanai kuriems tai turėtu mažiausiai rūpėti Gerai

as esu korienas Zalgirinis, ir man kaip tikram zaliam labai slykstu ir apmaudu ziuret i si plakata, nes jis sukurtas va tokiu nieko svento neturinciu kaip kad tulas balys, suprantu, gali jauni reklamscikai ir entuziastai biski nesigaudyt istorijoj (beje, tike che guevaros maikes nesioja ir sportbacius su uzrasu cccp) arba pagalvot, kad tai madinga, suskurt va toki sedevra, bet man i galva netelpa kaip klubas tokia nesamone praleidzia!!!

Duosiu as Baliui i kaili poryt uz tai kad su kuklusklanininkais gincijasi Taip

socialine reklama: dirzu proto neikresi Cha cha tokius ne must reikia (nors kai kuriems gal reiktu voztelt), bet pasodint ant taburetes ir ilgai ilgai aiskint…

Matyt Dzux nesupratai, ką ManU norėjo tuom pasakyt Ne

galesi ir mane pasisodines aiskint,nes man kaip ir Baliui px jusu siaubai ir baubai.

Dėkit jūs kitą nuotrauką, kuklusklanininkai, pernelyg skausminga skaityt tokias polemikas…

pzdc… globalizacija sparciai daro savo… Pavargęs davai as jus abu pasisodinsiu ir pamoka gera pravesiu, a? Cha cha

Juokiasi Juokiasi oj bl riteriai Cha cha

Siaubai baubai… Man tavęs nuoširdžiai gaila, nuoširdžiai

man tai keliu prarastu kartu jau gaila… labai nuosirdziai

Varge vargeli, kokia katastrofa Baisus Reklamoje pavaizduotas veikėjas iš seno tarybinio plakato Liūdnas Po velnių, gal jūs išmoksit kadanors gyvent dabartim? Tas plakatas jau gilioj praeity… O jūsų pasigailėjimas man špygos vertas ŠypsenaBet o jau kokie žodžiai sklinda iš Dzuxo lūpų Cha cha Vien dėl to, kad kažkokiam suknistam reklaminiam plakate neįžvelgiu nieko blogo, jau esu “prarastosios kartos” atstovas Šypsena

bannedbanner.com/gallery/internet_warrior.jpg Valio

zjbs tada, jei gyvenam dabartim, tai nx plakatas is praeities? bukumu pasivijot amerikonus, tuoj ir pralenksit jei toliau tokiais tempais, poxujistai didieji…

Dzux,kiek metu tau? i privata gali.

bbd dejau as tavo spygu ar ant jusu pasauleziuros, baikit vargankes univeruose ir pzdnkit nx i airijas ir ispanijas… kuo tokiu cia maziau, tuo maziau balagano

vau koks lietuvis didelis bet keikiesi tai rusišku matu Juokiasi

Ai, atsibodai tu man Labas