mano linke raso kitaip
aciu Manu, mimikis aina istorijos pasimokyt, dar vienas… hitleriui uzpuolus berods “mat gieroynia” buvo sukurtas ar kazkuris ten is ju (kur su kardu boba stovi lygtais)
veliau rusai biudonovkiu nenesiojo lygtasi, o jau su pilotkem plakatuose vaizduojami buvo
au au au … bobi, eik i buda sakau!?! au au au
Buvo “mat” - bet man atrodo, kad su lapu ištiestu popieriaus, o su kardu tai berods paminklas, Volgograde (Stalingrade) Bet čia ne vien apie tai kalba
paminkla mates savo akim ir ciupinejes rankikem, bet kazka atsimenu ir su plakatu nebesvarbu, ten ju kultura, o cia mes apie sava pradejom…
Dizaineriui,kuris darė, atrodė labai"kruta" idėja perfrazuoti žinomą plakatą - niekas ypatingai ir nevertino , kokia bus reakcija - padarė ir psio, laikinas projektukas. Ir kaip teisingai čia kažkas pastebėjo, niekas nieko su “Žalgiriu” nederino
Zalgiris - musu visu komanda!
AMARAI jus, reklamos esme, kad ji kad ir kokia bebutu I JA REIKIA ATKREIPT DEMESI, BETKOKEIS BUDAIS. I tai Rodikliui pavyko, asmenishkai pritariau tai reklamai ir ka jus man ? Man ji patiko kaip ir daugeliui vyresnio amzhiaus zhmoniu, kurie turi pinigu. O ne apsisnarglejusiems mazvaikems, taip kad visi sedekit tyliai nieko nenusimanantys, nors patyletumet. reklama superine, pasidare reklama pati sau, per tokius nevykelisu kaip JUS.
kaip ryto tabloidas niekas nera artimiau susijes su tarybinia santvarka,jiems ir reklamos nereikia,visu saliu proletarai vienykites komjaunimo tiesa kaip skamba isdidziai