Ar jau?
nu su viršutiniu viskas aišku, o į kokią temą tas apatinis plakatas ?
Matyt norejo pasakyt, kad originalas paimtas ne koks…
Netikusi reklama, apverktina…
Rodikliui pretenzijas dėl netikusios reklamos p.s. analogiškai galima būtu įdėti Komjauniuolio tiesą ir Lietuvos rytą
Tai, kad ne rodiklis reklamuojasi, o žalgiris, prie ko čia rodiklis? Juk galutini variantas vistiek užsakovas patvirtina.
na man sitas ***** irgi nepriimtinas
rodiklis reklamuoja savo prekes cia. Zalgiris visiskai neprieko.
is vis kartais su Z reklama blogai buna… pataupo pinigu ir suda stumia…
nesvarbu, kad rodiklis, nemanau, kad jie turi kazkokia super teise be Zalgirio pritarimo panaudoti Zalgirio varda ir logo reklamos tikslais
jau daug kartu sita reklama aptarta, absoliuciai slykstus vaizdas ir man sitas “prikolas” visai nejuokingas. Bet kitas dalykas, jei reklama sukelia stipru atgarsi, nesvarbu kad ir neigiama - ji jau yra pavykus
Rodiklis savo prekes Tai gal aš einu savo prekes reklamuot su kokiu audi ženklu, juk jie ne prieko čia klounai.
Turiu
koks cia rytfanis besislepias po kukluksklano niku iskapste sia seniena?
Nenuostabu, kad kovos prieš sovietinį režimą simboliu tapęs Žalgiris taip reklamuojamas. Tikiuosi nereikia man jum aiškint kodėl. O be to, reklama gražiai žiūrisi Čia tik beviltiški ryto fanai bando įkast griebdamiesi šiaudo
Baly, kad tu prie sovietinio rezimo dar kaip suprantu gimes nebuvai tai paaiskink man ir kitiem, kodel Zalgiris taip reklamuojamas. Graziai reklama ziurisi? Matosi, kad tau tokie plakatai 0 emociju, nes absolut NIEKO nesupranti.
Supranti teisingai, gimęs nebuvau Bet, tikriausiai ne taip kaip tamsta, žinau kas yra istorijos vadovėlis ir karts nuo karto mėgstu prie jo pasėdėt
Baly… toks jaunas, tiek daug paaiškinti gali… Nulis emocijų tau, matosi… Pala, paaiškink man, kodėl taip žalgiris reklamuojasi
Oj bliamba kokie jūs emocionalūs Matyt halėj praėję tokį plakatą pultumėt ant kelių it kokia bobutė bažnyčioj ir žliumbt pradėtumėt: “vaje vaje”
As apskritai pagalvoju - nu reklamke dare tai belenkas, galejo kad ir koks Dima sumaketuot, bet kas ja patvirtino ir ar pagalvojo, ka va i ja ziuredami galvos tie patys Zalgirio fanai, kurie yra pvz Sibire buve, suprantama tokiu jau nedaug…bet ne skaiciuje esme. Jo, yra zmoniu, kuriem tie sovietiniai plakatai kelia nostalgija ir nesukelia jokiu blogu emociju, galbut net geras. Bet daugelio musu tevams ar seneliams nuo sitos ideologijos, kurios dalis yra tokios stilistikos plakatai, teko tiek nukentet, kad dabar to naudojimas reklamos tikslais man atrodo zema. Ir siaip ner cia ka diskutuot, ne apie sporta tema.