Alaus gerimo pasekmes

foto geros tubut buvo Cha cha

Nu as tai apakes kad jei nesilaikai nieko ir guli tai ne gatavas bet tai juk jau kai isgeri kartais tai isgeri priklausomai nuo progos ir kt. O tai kas buvo daugiausia isgere ir nepasigere jei rimtai? As tai atsimenu daugiausiai teko isgert per 2000 naujaka 2 su draugeliu nusipirkom malunininku 4 bonkes 0.5 l tai atsiskiedem su COCA COLA per puse ir gavos 8 bonkes tai 6 bonkes isgerem ir man jau buvo batai vos pastovejau per naujaka ir kita diena neatsiminiau tai tada pasakiau kad daugiau taip niekad nedarysiu tai yra kad prisigersiu pries naujaka nes galima sakyt praziopsojom naujaka. Manau ir jus pritartumet tokiai minciai.

na jej apie naujakus sneket tai per sutinkant 2003 isgeriau apie 1litra ir 200g degtines. bet normalei nuejau miegot. gal da buciau geres bet nebebuvo su kuo Nebet va ce keista atrodo tiek isgeri ir nieko, o buna ivarai 5 alaus ir jau girts Girtas

tai čia juk labai daug priklauso nuo to kiek suvalgęs būni, nuo nuotaikos ir t.t. Laimingas

ne tai as suprantu, bet kaip esu stipriu gerimu nemegejas tai kazkaip keistai kad tiek isgeriau Apakęs

aj apsiwemt nebajsu,… bajsu gryst namo girtam!!!.. Šypsena Taip

kad mamyte su teveliu nepagautu ir namu arestok kokiam menesiui neuzdetu? Cha cha

man tai baisu Pavargęs Baisu todel niekada negriztu Girtas visai Girtas Cha chao apsivemt irgi nebaisu Ne tuomsyk buna gera Nekaltas Laimingas

Koks gi cia gerumas kai vemi? Isvis Veee buna ir panasiai. O kita diena sveikata tai dar blogesne juk suprantat pagirios ir taip toliau Cha cha. Taip kad as manau yra labai negerai prisigert kad nieko neatsimintum ir panasiai Cha cha. Kaip yra pasakyta kas per daug tai labai nesveika. Taip

Na jei pergeri, tai jau geriau issivemti Veee maziau brudo organizme lieka Pavargęs ir sveikata geresne buna Gerai Nekaltas Cha cha

šiandien man labai jaučiasi alaus gėrimo pasekmės ir kokio velnio gėriau ,bandžiau padaryti iš ryto 100gr degtinės pykdo ,greičiau praeitu tas inkubacinis perijodas

vat būtent Gerai Jei jau matai kad tikrai nekas, geriau susikišti pirštus ir Veee Iškart pagerėja

Man yra skirtumas Taip,ar aš ji ar jis Cha cha MirktDegtinę geriu tik tokiu atveju,jei alaus nelieka NekaltasNe,kolekcijos nebepapildžiau NeO ir patvarkyta ji būtų greitai Juokiasi Girtas

reik aluti sveika rinktis Cha cha nuo svyturio dar sunkiu pasekmiu neturejau Gerai Šypsena

man tokie bandymai baigiasi antraja pijokavimo diena… Cha cha

Eik tu sakai kad svyturio alu gersi ir niekad nepasigersi tai neimanoma kad ir koki gertum alui Isgersi daug tokio alaus tikrai apsivemsi nera jokiam alui isimties nebent tik kita diena kaip kam gali but vieniem buna labai bloga o kitiem visai nieko kaip nieko negeres nebutu buves. O ka taip nebuna?

as tai rytais jauciuosi tiesiog puikiai Tūsas Kietas

broadway padarai paxmela ir vel uzsiokabliuoji?

Tai visko gali buti kad jauties puikiai, o tu pamegink taip prisigert kad nieko neprisimintum kaip tada butu? Kazin ar gerai jaustumeis.

Nu ka zn, man tai neina nuo alaus pasigert Laimingas Kazkaip i tuliak laxtai aks puse bonkos tai ir nelieka nieko Cha cha Na aisku jei ten per 10 min ishgertum deze tai net kalbos nera, bet normaliai geriant manau nuo alaus nepasigeriama Mirkt