Alaus gerimo pasekmes
visko nuo alucio buna bet dazniausiai tik geraixD
Briedas ta paskaita,tegul apie vodka paskaitas skaito-ir tai vaniusom nepades
na kazko as cia nepamaciau
Tai gal geriau tada nebesigilink nes ilgai reikes aiskint. Tai kas koki alu megstat? Pasakokit man idomu gal kokiu esu as neragaves? O kas nors geret toki alu su tulzim?
man tai nugara skauda bet nuo gulejimo, nes jau jai labaj bloga visa diena lova + telikas + laikrasciai nu ir alaus pora bonkelu
O ką čia norėjai pamatyt,Ąžuoliniau?
aisku kad nesupratai o cia nereikia aduvanciukas bezdzioniauti as pasakiau ir tau dar reikia pakartot . Beje kam tau reikejo dar 2 bonku alaus? As maniau kad tu visai negeri.
Ir čia aduv Ančiuku pavirtau Mano sakinys buvo visai kitoks Tu pats papūga
Gerai o kam tas dabar kaip? Visiskai netinka cia. Tai gal paziurek geriau kas pasake ir kas atkartojo.
tikrai neapsivemsiu. va uzmikt galiu… na o as tikrai laaabai senai isitikinau, kad savijauta ryte, labai priklauso nuo gerto alaus rusies.
Nu tai aisku kad priklauso savijauta nuo alaus jei gersi koki 9,5 stiprumo tai tikrai nekoks bus rytas. Beje uzmigt gali tik jei isgeri norma ir nieko neveiki tai ir paims miegas. O tai tu paimk isgertum alaus deze ir neapsivemtum kad ir savo svyturio megstamiausia. Cia priklauso kiek tu gersi alaus ir kokio stiprumo jis bus.
Smytai,kad ir dėžę Žiūrint,kiek laiko ją gersi Nebūtinai apsivemt
tai deze galima per kelias valandas ir per kelias savaites
Niu,sakykim,per parą,vis numiegant truputį
as ir nemiegojes isgerciau o kaip kitiems nzn
Visą parą,nemiegojus,išgert 20 butelaičių??? Niu,ne,aš po kokių 6-7 miegutis būčiau ,pabudusi dar kokius 4 Kiekis vis mažėja…
kiekvienas skirtingai geria…
Skaičiavau,skaičiavau… Kad man 20 reikėtų apie 15-17 val. Tai lieka miegot lygiai 8val.?Šiaip,tai įmanoma,bet,manau-organizmas neatlaikytų
as ten kur dnr apie 12 isgeriau ir apie 250gr degtines per 5h. buvo negera