na gal ir buvo kazkada, bet daba tikrai nepamenu
Nuva matot kaip buna nors is dalies tai stengiuos ir as but istikimas savo alui beje kazkas istikimas o kokiam jei ne paslaptis? Beto kaip tu buni istikimas visada tik alu ir butent ta geri ir niekad gal nesi geres stipresnio pvz degtines ar ko kito?
Niu,pirmiausiai aš ne jis,o ji Geriu tik Kalnapilį O šiaip,jei kas įpila kito-nepriešgyniauju Degtinės esu gėrusi,nepergyvenk Aš visą savo butelėlių kolekciją esu patvarkiusi
jo jej kas duoda alaus svarbiausia nepriesgyniat
Ale visiskai teisingai pasaket. Genialiai pasakyta . Gerai koks skirtumas jis ar ji man tai jau vienodai abu megstat isgert retkarciais. Negi ne . O tai kai geri tarkim degtine tai butinai ir alu tada geri? Jei negeri tai cia skaitosi istikymybe? Beto niekas taip nedaro, man atrodo, kad imtu ir gertu degtine o poto alu, nes kai pamaisai tai tada gali buti nekas? O jei savo kolekcija baigei tai gal jau ir iskart papildei kokiai juodai dienai ar ne?
nesupratau
O ka cia reikia suprast as tik savo nuomone sakau. Sakau kad taip negalima. Skaitais istikimu alui o geri degtine ar kazka kito. Beto maisyt alu su degtine negalima nes gali buti negerai poto.
tai kai lauke -20 ir tau dirbt reikia (pvz praeitu metu uzgavenes) o karstas alus pasibaiges, tai pasisildyt degtinaite reikia, nes kitaip liudnai baigtis gali. tad nijokia cia neistikimybe o del maisymo tai kaip kam
alu siaip sveika gerti…virskinima gerina…tik va jau didesniais kiekiais tai jau labai nesveika…ziaurios labai pagirios nuo alaus
na man nebuna nuo alaus pagiriu
as tai zinau savo norma - kai nukrentu ant zemes, reiskia jau gana
o prisilaikyt nereikia?
kol dar galiu prisilaikyt, reiskia esu tik “apsiles”
na as kazkur jau sakiau, kad jei gali gulet ant zemes ir uz nieko nesilaikyt, tai dar ne girtas bet jei tau tokia stadija, kai guli ir laikaisi, tik apsilimas…
o tai kai gatavas? kaip atrodai? apsimyze ir apsisikes?
nu ir paklausei? tik du variantai o tu gatavas kada buni? kaip pats atrodai
as nebunu “gatavas” - juk sakiau, kad zinau savo norma
nzn kaip atrodau nes ajnu miegot nesiprauses
gaila, savo brolio nenufotografavau kai kažkada čia alaus su žagare prisigėręs parėjo… Ujujuiii kas tada buvo Viskas pasibaigė tuo kad jis su triusikais koridoriui ant žemės užmigo… Manau iš to aišku visa kita