Alaus gerimo pasekmes

Seip tai abejoju ar isvis kas nors net noredamas isgertu alaus deze per 10 minuciu. Sakyciau neimanoma. Tai aisku kai isgeri kelis butelis alaus tai tik ir lakstai i tulikabet tai isgerk deze kokia tai jau ir man atrodo ir nebedaeitum iki tuliko Cha cha. Taip ir butu Taip

tai jej isgeri kokius 5 bokaliukus per vakara tai aisku kur tu prisigersi Nekaltas

Tai kad aš dažniausiai jau nieko nebeprisimenu-atmintėlė greitai trūksta Cha cha TūsasBet rytą pabundu ir ČIKI Laimingas

ir negalvoji kas vakar ivyko? Cha cha

Kaip tai negalvoji vistiek kazka tai prisimeni ir manai kad gerai laika praleidai ir galvoji apie pachmiela kuris gali pasibaigti eiline pjanke Cha cha bent jau man tai taip gaunas ir tenka tada tik ziuret kada baigsis pinigai o tada jau viskas ir tada jau buna blogai. O jei prisigeri kad jau tenka Veee daryt tai jau kita diena tai tikrai pasakysi kad nebegersi o is tikruju tai po kurio laiko vel geri panasiai Taip Cha cha

O kas man gali įvykti? Nekaltas Nebent ką įžeisčiau įsiaudrinusi Apakęs Nežinau Meluot nemeluoju blaivi,tad ir girtai negresia NeVogt nevagiu,tad ir Girtas nevogčiau LaimingasBet kas liečia Myliu…-na,nzn,nzn… Cha cha

Smytai,jo,kad laiką gerai praleidau-tai taip TaipVa,su paxmielka-bėda,kai į darbą reikia eit Nekaltas Cha cha O vemt-aš niekada nevemiu(beveik niekada)Ir niekada nesakau,kad nebegersiu-mat,žinau,kad to niekada nebus Juokiasi Mirkt

o va man Girtas irgi toki ubairiu daugiausiai buna Cha cha

Na,ačiū,Dievui Angelas,kad viena niekur nebūnu NeTik su Vyras TaipBet anksčiau Apakęs Juokiasi Juokiasi Juokiasi Tūsas

nusishneketa .nuo alaus negalima prisigert Juokiasi Juokiasi gal alaus neesi normalai ishgeres???

ir as jam sita sakiau Cha cha

na tada gerai Cha cha

Na,jo,gali prisigert ir dar kaip… Apakęs Cha cha

matai kazkam kitam atrodo Cha cha

Skauda kepenis, inkstus, smirda viskas is siaip negerai buna kita diena Nežinau bet siaip geriant alu labai faina Alus

O man nieko neskauda Ne Kietas LaimingasTik iš kažkur būna atsiradęs baimės jausmas Nekaltas

aha man irgi taip buna ir dar labai jautir kvapam pasidarau Cha cha

Jooooooooo,uoslė tikrai paaštrėja Taip Nekaltas Bet manęs nepykina Drovus

Cia tai geras Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi. Nieko nepedarysi jei zmogus isgeria kokius 3 butelius ir nepasigeria turbut niekada daugiau ir nebuvo isgeres ir tik apsilt galima nuo tokio kiekio bet jei gertum 3 degtines butelius degtines kokios tai abejoju ar isgertu kas t8iek be uzkandos ir zagirono. Nu bet jei isvis geri kelias dienas is eiles kiekviena diena reikia jau maziau nes pvz paxmiela darai ir vel padaugini ir vel reikia blaivytis kelias dienas ir gaunasciut ne kaip pasaka be galo. Cha cha