Seip tai abejoju ar isvis kas nors net noredamas isgertu alaus deze per 10 minuciu. Sakyciau neimanoma. Tai aisku kai isgeri kelis butelis alaus tai tik ir lakstai i tulikabet tai isgerk deze kokia tai jau ir man atrodo ir nebedaeitum iki tuliko . Taip ir butu
tai jej isgeri kokius 5 bokaliukus per vakara tai aisku kur tu prisigersi
Tai kad aš dažniausiai jau nieko nebeprisimenu-atmintėlė greitai trūksta Bet rytą pabundu ir ČIKI
ir negalvoji kas vakar ivyko?
Kaip tai negalvoji vistiek kazka tai prisimeni ir manai kad gerai laika praleidai ir galvoji apie pachmiela kuris gali pasibaigti eiline pjanke bent jau man tai taip gaunas ir tenka tada tik ziuret kada baigsis pinigai o tada jau viskas ir tada jau buna blogai. O jei prisigeri kad jau tenka daryt tai jau kita diena tai tikrai pasakysi kad nebegersi o is tikruju tai po kurio laiko vel geri panasiai
O kas man gali įvykti? Nebent ką įžeisčiau įsiaudrinusi Meluot nemeluoju blaivi,tad ir girtai negresia Vogt nevagiu,tad ir nevogčiau Bet kas liečia …-na,nzn,nzn…
Smytai,jo,kad laiką gerai praleidau-tai taip Va,su paxmielka-bėda,kai į darbą reikia eit O vemt-aš niekada nevemiu(beveik niekada)Ir niekada nesakau,kad nebegersiu-mat,žinau,kad to niekada nebus
o va man irgi toki ubairiu daugiausiai buna
Na,ačiū,Dievui ,kad viena niekur nebūnu Tik su Bet anksčiau
nusishneketa .nuo alaus negalima prisigert gal alaus neesi normalai ishgeres???
ir as jam sita sakiau
na tada gerai
Na,jo,gali prisigert ir dar kaip…
matai kazkam kitam atrodo
Skauda kepenis, inkstus, smirda viskas is siaip negerai buna kita diena bet siaip geriant alu labai faina
O man nieko neskauda Tik iš kažkur būna atsiradęs baimės jausmas
aha man irgi taip buna ir dar labai jautir kvapam pasidarau
Jooooooooo,uoslė tikrai paaštrėja Bet manęs nepykina
Cia tai geras . Nieko nepedarysi jei zmogus isgeria kokius 3 butelius ir nepasigeria turbut niekada daugiau ir nebuvo isgeres ir tik apsilt galima nuo tokio kiekio bet jei gertum 3 degtines butelius degtines kokios tai abejoju ar isgertu kas t8iek be uzkandos ir zagirono. Nu bet jei isvis geri kelias dienas is eiles kiekviena diena reikia jau maziau nes pvz paxmiela darai ir vel padaugini ir vel reikia blaivytis kelias dienas ir gaunasciut ne kaip pasaka be galo.