Nu,prisijuokiau iki ašarų Ypač iš to,kur uždažytas juodai,ir dar činčikai sukišti į šnerves ir burną
Dar toliau apžiūrinėju O Tu žiūrėk,kad šito linko neištrintų kas… Ačiū,pralinksminai
Jau pratryniau
Jau pratryniau Na,ir kas,kad Tu prasitrynei? Pas mane komentare tai liko Nieko,kas norės,tas ir ištrins Gaila,geras linkas buvo…
geras baliux pas lenkus buvo
jo ce pasekmes bajsiosios uzfiksuotos a nikam nebuvo geru gerimo pasekmiu?
pasekmes konkrecios…tam baliuke…
nelabai noretusi su tokiais prisigert
Trp kitko jei prasnekom apie gerima tai gal paziurim kas daugiausia atlaikytu? Manau kad tai labai priklauso nuo nuotaikos kaip jus manot? O gal ir dar nuo daugiau ko priklauso jei priklauso tai idomu nuo ko dar?
oj bajsiai nuo ko daug priklauso: 1.nuotaika 2.su kuo geri 3.kur geri 4.kokia proga geri 5.koki alu geri 6.koki laiko tarpa geri 7.ar nepavarges esi 8.ar valges esi 9.ir dar daug kitu niuansu… bent jau man cia tejp
labai isvardinta
pritari?
Galva plysta i keturias kartais i sesias dalis kai padaugini alucio, ypac sviesaus
kazkokios keistos problemos jej skauda ikali pora ir nebeskauda
Nu cia tai abejoju ar gera iseitis dar isgert ir bus gerai, bet visko buna. Alus jau yra toks dalykas geriau jau gert degtine negu alu, nes degtine sveikesnis gerimas bent jau man atrodo. O kas mano kitaip kaip nors? Noreciau suzinoti kas geriausia gert is visu alkoholiniu gerimu ir noreciau kad pagristumet.
na, man isgerus alaus geriau sekas zaisti biliarda (aisku, viskas savo ribose
Bet tai vistiek kazkaip tai ziuri ir finansine padeti supranti delko. Daug kas ziuri kad maziau isleist pinigu tai norejau pasakyti kad ka reikia pirkt jei nori normaliai pasitusint ir kad mazai pinigu isleist juk kita diena gali reiketi pachmiela padaryt
na man alus pirmoj vietoj
Bet tai vistiek negi tau to ir uztenka negi nesi geres ka nors stipresnio?
Smytai,klysti… Kaip bebūtų blogai,kad ir koks pigesnis alus būtų-vistiek gersiu savo Aš savotiškai ištikima