Alaus gerimo pasekmes

Masažistą turim AF Apakęs Tiesa,be praktikos Juokiasi MirktNa,bet ant manęs Tu geriau nesipraktikuok Liežuvis Cha cha Ir kišenių masažo nereikia Juokiasi TūsasO labiausiai man patiko,kad Jūs su pusbroliu juodais kostiumais tapot “apsauginiais” Juokiasi Juokiasi TūsasLitras ant galvos degtinės? Nekaltas Tai jau tikrai daug Apakęs Kietas

Geriau jau nesakyk kad as nesu praktikuotas norejau pasakyti nesu dar profesionalas bet as juk biski jau bandziau tai daryt ir galiu pasakyti kad neblogai man gavos Cha cha. Beje nesakyk kad nenoretum tokio dalyko ir nemokamai kaip tau Cha cha padaryciau.

Beto tie apsauginiai tai visai nieko ir nera cia daug cia kiti pamate tik nusijuoktu nuo tokios dozes.

Labas ŠypsenaAš juk nežinau,ar Tu praktikavęs ar ne MirktIr tikrai neįsivaizduoju,kaip Tau gavosi Cha cha Man tikrai nereikia to nei mokamai,nei nemokamai Ne Liežuvis Tūsas

Tai po kiek ten kiti gėrė-po 3 litrus degtinės? Apakęs Pavargęs Cha cha

po 6 litrus Juokiasi Alus Kietas

Yra daug zmoniu kuriems patinka alus, bet yra kurie ir nekencia jo, nes bijo pasalinio poveikio. Kas apsilankys mano temoje tai gali buti kad ir chronis taps toks kaip parodysiu veliau vieno mano draugo nuotrauka po alaus kas buna, kai uzmigo tualete, o beto dar ir apsiveme. Juokiasi Juokiasi Juokiasi Alus Alus

viskas elementaru: kas perdaug - tas nesveika Kietas

taip, reikia zinot savo norma, nes kitaip gali isgerti per mazai! Pavargęs

o per mažai išgėrus gali prasidėti organizmo dehidracija Baisu o tada tai jau polnyj pisec Ignoruoju

Laukiam nuotraukos Taip Kietas

LabasGal nemano bus Nekaltas Nekaltas ash pora kazkur turejau tokiu Baisu Baisu

Tai Tau geriau žinot,ar Smytas Tavo draugas ar ne? MirktDavai,Tu savo įmesk Cha cha

Dabar bandau surast,bet kaizkaip nelabai gaunas Nekaltas Nekaltas Tokias pamaciusi ir Alus Taurė niekada nesinores Nekaltas Cha cha

Reikia zinoti savo norma, kad neisgertum per mazai…

Sutinku ,per mazai irgi nekas Nekaltas

kokie is jusu gerikai jei isvemiat tai ka isgeriat

Ne,niekas nepakeis mano požiūrio į alų Ne Mirkt

mano irgi Labas Labas Cha cha

mano irgi Labas Labas Cha chaTu čia nesimojuok,o nuotraukas sudėk Cha cha