Masažistą turim AF Tiesa,be praktikos Na,bet ant manęs Tu geriau nesipraktikuok Ir kišenių masažo nereikia O labiausiai man patiko,kad Jūs su pusbroliu juodais kostiumais tapot “apsauginiais” Litras ant galvos degtinės? Tai jau tikrai daug
Geriau jau nesakyk kad as nesu praktikuotas norejau pasakyti nesu dar profesionalas bet as juk biski jau bandziau tai daryt ir galiu pasakyti kad neblogai man gavos . Beje nesakyk kad nenoretum tokio dalyko ir nemokamai kaip tau padaryciau.
Beto tie apsauginiai tai visai nieko ir nera cia daug cia kiti pamate tik nusijuoktu nuo tokios dozes.
Labas Aš juk nežinau,ar Tu praktikavęs ar ne Ir tikrai neįsivaizduoju,kaip Tau gavosi Man tikrai nereikia to nei mokamai,nei nemokamai
Tai po kiek ten kiti gėrė-po 3 litrus degtinės?
po 6 litrus
Yra daug zmoniu kuriems patinka alus, bet yra kurie ir nekencia jo, nes bijo pasalinio poveikio. Kas apsilankys mano temoje tai gali buti kad ir chronis taps toks kaip parodysiu veliau vieno mano draugo nuotrauka po alaus kas buna, kai uzmigo tualete, o beto dar ir apsiveme.
viskas elementaru: kas perdaug - tas nesveika
taip, reikia zinot savo norma, nes kitaip gali isgerti per mazai!
o per mažai išgėrus gali prasidėti organizmo dehidracija o tada tai jau polnyj pisec
Laukiam nuotraukos
Gal nemano bus ash pora kazkur turejau tokiu
Tai Tau geriau žinot,ar Smytas Tavo draugas ar ne? Davai,Tu savo įmesk
Dabar bandau surast,bet kaizkaip nelabai gaunas Tokias pamaciusi ir niekada nesinores
Reikia zinoti savo norma, kad neisgertum per mazai…
Sutinku ,per mazai irgi nekas
kokie is jusu gerikai jei isvemiat tai ka isgeriat
Ne,niekas nepakeis mano požiūrio į alų
mano irgi
mano irgi Tu čia nesimojuok,o nuotraukas sudėk