alus tai mano gyvenimas, alus tai mano dangus alus tai tai be ko mes negalime ir vien del to as gyvenu, nes alus tai - tai ko po mirties nebus
Iš kur Tu įsitikinęs,kad po mirties Tau velniukai neįpils alučiaus?
smala gers su gradusais
Tai gerai gal ir smala su gradusais bet tai jau tikrai kazka gersiu ir butent kad butu su gradusais . O ka gal siulytum kokius debesis valgyt? Beje zinot toki skanu dalyka bet normaliai kala kai pavalgai. Receptas Reikia spirito ar kokios nors is stipresniu alkoholiniu gerimu paimtis kiausinio tryni su cukrus ismaisyti ir juos sumaisius supilti koki alkoholini gerima ir gaunas kaip kosele is pradziu kai valgai tai skanu buna bet ir iskart kala bet tai gan normaliai. As bent jau suvalgiau 2 sauktus gerus su kaupu tai jau man buvo jau gana ir veikia gan ilgai.
Visa diena vaiksciojau kaip maisu trenktas.
Tai čia kaip karšti ledai Esi ragavęs? Arba kiaušininis likeris L.skanus O karšti ledai daromis su spiritu
O tai kad as nzn kas tie karsti ledai nes niekad neragavau, bet jauciu reikes paragauti, bet geriau pabandyk koki as daviau recepta pamatysi kaip efektyvu man bent jau buvo normaliai .
Sugundei Gal kada ir pabandysiu Tačiau,kol yra parduotuvėse alus-nelabai ką norisi ir išvedinėti naujo
haliera
Pats Tu cholera Neprasivardžiuok
Aciu labai kad mane uzstojai . Tai gal lada pameginam koki konkursa padaryt kas daugiau atlaikys kaip manai? Manau kad as laimeciau iskart .
Nėra už ką… Kas daugiau atlaikys alaus ar pagal laiką? Nugirdyt nori? Nesiginčiju-turbūt,laimėtum
Tu teisi tik tuo kad ir pagal greiti ir pagal kieki ziuresim kaip bus. Tai kaip ar kas nors norit??? Ka gert siulot jus. O laimetojas ta prasme ir greiciausiai isgeres ir daugiausiai isgeres laimes nu tarkim kokia deze alaus kokio jis megsta. Issamesnes isformacijos cia dar suzinosit.
Tai tada Tau reikėjo eit į AF meetą-būtumėt galėję pasigalynėti Bet tai tas nugalėtojas vargu ar jau gyvas bus
Beje kas tas tavo AF kazkoks? nelabai suprantu Delko gales gert tik kiek nores juk matis jei daugiau nebegales tai nieks jo nevers gales iseit is zaidimo.
AF yra Alaus Forumas,laikas žinot Tai vat tame ir esmė,kad kiekvienas norės nugalėti,tai ir gers iki pergalės Aš tai neišeičiau iš žaidimo Smigčiau po stalu greičiau
Nu is dalies tu teisi ir tikrai ir gal daryciau bet dabar tai as nelabai daug galeciau isgert nes seniai jau negeriau Jei tu gertum kol nugriutum tai as tada imciau gelbet . Ir reiketu daryt sirdies masaza vot cia tai jau skaityciau linksma. As neabejoju kad ir tau tas patiktu.
Beje kas is to kad yra alaus tas forumas typo yra dar gal kas ir be manes tokia pramoga sugalvojo?
Tu čia apie masažus man baik… Tai-visai nelinksma O tai Tu treniruokis sparčiau,jei seniai begėrei Aš kalbėjau apie tai,kad galėjai eit į meetą ir suorganizuot tokias rungtynes
Kas as tai jau mokaus apie masazus jau greit ismoksiu pamatysi kaip bus gerai ir tau ir man bus nebloga praktika. Atsimenu buvau didelei sventei nebeatsimenu kokioi tai muzikantas isrinko tokia valdzia: sesute, kuri sake kad per daug neprisigerkit kad nereiketu sirdies masazo daryt tai muzikantas pasake kad jei prisigers labai tai sesute padarys kiseniu masaza poto sake jis tures vaistus 0.7 bonkoi bet jei reikejo isrinkt dar ir piltuveli ir leikute . Matai kaip buvo . Dar ten daug ka prijuokavo kad ir as su pusbrolius iejom paskutiniai tai buvom juodais kostiumais apsivilke nu jau supranti tai sake stai ir apsauginiai vakaro bet kad tie apsauginiai buvo ant pacio galo pakeisti nes mes jau nebegalejom nieko saugot mus saugojo kad mevemtume kurgi kad isgerem po litra ant galvos is pradziu nieko nevalgant. Isivaizduoji.