“Ja tancūjū pjany na stolie,numanumajie numanumajie…” Tiktų? Per 5val-tai tikrai daug O kodėl sakai,kad buvo bloga su didžiausia šypsena?
neslinksma prisimint ko neprisimeni, bet papasakoja o ka reiskia? as rusiskai nesuprantu
Tipo,aš šoku ant stalo,numajie,numanumajie-čia neverčiama Niu,ant stalo,kokia bebūčiau-neužsikarčiau,jei vidus tam prieštarauja-ir žmogus to nepadarytum… Bent jau man taip
Oi,ATSIPRAŠAU-praleidau-“aš šoku girtas ant stalo”
nu as irgi neskoku ir girtas nesoku man sokti is vis nepatinka bo nemoku
Aš irgi nešoku Žinai,kas man svarbiausia-bendravimas Kiti išsišoka-išsiblaivo truputį O man tiek kalbos atsiranda,kad galvą pasidėjusi pašnekovui ant peties,tiek šnekuosi-man nesvarbu niekas Visi jau pripratę…
fech…
kas yra?
snekore? siaip ir man geriau pabendraut alaus paskanaut
Neeeeeeeeeeeee,blaivi aš pati tyliausia Bet išgėrusi -tai jau taip man sakė,kas Tave stabdo šiaip-tai pasireiškia išgėrus Tai vat…
a kaip bebutu keista jej gera + pazystama kompanijas tejp galiu sneket kaip ir isgeres
Tai kas gi geria alu kelias valandas ka gal geriat visai kaip sena boba deze alaus isgerk tu per kokiu nu 2 valandas tai paziuresim ar neapsivemsi. O seip tai viskas cia normaliai jei neprisigeri kita diena. Na gerai turiu lekt namo ir grisiu tik po svneciu tai gersiu ojojoi. Ir beleka gersiu. TAi gerai lekiu jau linksmu jum visiem svenciu ir geru kiausiu
Dėžę alaus per dvi valandas? Niu,paieškok kad ir čia tokių,kurie tiek išgertų Organizmas pats saugosi,kad per daug nebūtų vienu metu-todėl ir atpila Jei mane kas paragina,kad greičiau išgerčiau-negaliu skubintis,iškart bloga pasidaro… Tik nzn,kas mane taip supykina Kokių dar Švenčių? Visa savaitė iki jų…
Nu tai gerai kada visa savai te iki svenciu bet tai reikia svest is anksto manyciau . O kodel gi negaletu isgert per 2 valandas dezes alaus as tai manau galeciau bet per 2 valandas isgerciau tik kokiu gal 6 butelius alaus bet jei reiketu taigal ir isgerciau ir tiek bet tikrai apsivemciau ne todel kad didelis kiekis bet kad greit reiketu isgert. Kaip Elektrenuose buna varzybos kas daugiau isgers alkoholio ir per telika anksciau snekejo kai vienas isgere tiksliai neprisimenu kiek degtines tai ir numire.
Aš dabar nešvenčiu-surimtėjau Per dvi valandas-Tu 6 -tai irgi daug Man,l.pasistengus,kokie 3 sueitų O numirę per alkoholio,net alaus gėrimo varžybose yra ne vienas Gal paprasčiausiai,silpnos
Nu ka as zinau bet tai ka tik 3 galetum isgert? nebejuokink zmoniu. Silpnai silpnai.
KAip cia dabar yra kad niekas neberaso turbut uzsisvente Velykas o gal dar atsigavineja. Manau kad garantuotai bent vienas is cia rasiusiu gere per Velykas
Taigi sakiau-per 2valandas 3 O šiaip,tai mano didžiausias pasiekimas-7
Geriau paklausk,kuris negėrė iš čia esančių
tas pats buna ir nuo votkes