Alaus gerimo pasekmes

“Ja tancūjū pjany na stolie,numanumajie numanumajie…” JuokiasiTiktų? MirktPer 5val-tai tikrai daug Taip Nekaltas O kodėl sakai,kad buvo bloga su didžiausia šypsena? Apakęs Cha cha

neslinksma prisimint ko neprisimeni, bet papasakoja Cha chao ka reiskia? as rusiskai nesuprantu Liūdnas

Tipo,aš šoku ant stalo,numajie,numanumajie-čia neverčiama Cha chaNiu,ant stalo,kokia bebūčiau-neužsikarčiau,jei vidus tam prieštarauja-ir Girtas žmogus to nepadarytum… NeBent jau man taip Drovus

Oi,ATSIPRAŠAU-praleidau-“aš šoku girtas ant stalo” Taip Drovus

nu as irgi neskoku Cha cha ir girtas nesoku Cha cha man sokti is vis nepatinka Ne bo nemoku Žliumbia

Aš irgi nešoku NeŽinai,kas man svarbiausia-bendravimas Taip LaimingasKiti išsišoka-išsiblaivo truputį Taip O man tiek kalbos atsiranda,kad galvą pasidėjusi pašnekovui ant peties,tiek šnekuosi-man nesvarbu niekas Cha cha Visi jau pripratę… Juokiasi

fech… Veee Veee

kas yra?

snekore? siaip ir man geriau pabendraut alaus paskanaut Taip

Neeeeeeeeeeeee,blaivi aš pati tyliausia DrovusBet išgėrusi Alus-tai jau taip Taip Cha cha Vyras man sakė,kas Tave stabdo šiaip-tai pasireiškia išgėrus Girtas Tai vat… Flirtas Tūsas

a kaip bebutu keista jej gera + pazystama kompanijas tejp galiu sneket kaip ir isgeres Mirkt

Tai kas gi geria alu kelias valandas ka gal geriat visai kaip sena boba deze alaus isgerk tu per kokiu nu 2 valandas tai paziuresim ar neapsivemsi. O seip tai viskas cia normaliai Taip jei neprisigeri kita diena. Na gerai turiu lekt namo ir grisiu tik po svneciu tai gersiu ojojoi. Ir beleka gersiu. TAi gerai lekiu jau linksmu jum visiem svenciu ir geru kiausiu Cha cha

Dėžę alaus per dvi valandas? Juokiasi Juokiasi Juokiasi TūsasNiu,paieškok kad ir čia tokių,kurie tiek išgertų Juokiasi Organizmas pats saugosi,kad per daug nebūtų vienu metu-todėl ir atpila TaipJei mane kas paragina,kad greičiau išgerčiau-negaliu skubintis,iškart bloga pasidaro… PavargęsTik nzn,kas mane taip supykina NekaltasKokių dar Švenčių? Cha cha Visa savaitė iki jų… Mirkt

Nu tai gerai kada visa savai te iki svenciu bet tai reikia svest is anksto manyciau Šypsena. O kodel gi negaletu isgert per 2 valandas dezes alaus as tai manau galeciau bet per 2 valandas isgerciau tik kokiu gal 6 butelius alaus bet jei reiketu taigal ir isgerciau ir tiek bet tikrai apsivemciau ne todel kad didelis kiekis bet kad greit reiketu isgert. Kaip Elektrenuose buna varzybos kas daugiau isgers alkoholio ir per telika anksciau snekejo kai vienas isgere tiksliai neprisimenu kiek degtines tai ir numire.

Aš dabar nešvenčiu-surimtėjau TaipPer dvi valandas-Tu 6 Alus-tai irgi daug Apakęs Man,l.pasistengus,kokie 3 Alus sueitų Niam niamO numirę per alkoholio,net alaus gėrimo varžybose yra ne vienas NeGal paprasčiausiai,silpnos Širdis ??? Nežinau

Nu ka as zinau bet tai ka tik 3 galetum isgert? nebejuokink zmoniu. Silpnai silpnai. Apakęs

KAip cia dabar yra kad niekas neberaso turbut uzsisvente Velykas o gal dar atsigavineja. Manau kad garantuotai bent vienas is cia rasiusiu gere per Velykas Taip

Taigi sakiau-per 2valandas Taip3 Alus TūsasO šiaip,tai mano didžiausias pasiekimas-7 Alus Niam niam Laimingas

Geriau paklausk,kuris negėrė iš čia esančių Cha cha

tas pats buna ir nuo votkes Girtas