Nu va pasiemiau Visa Virtuon, bet neaiskumas iskilo del duoemnu. Pas mane ant korteles mazai skaiciais dar parasytas 4zenklis kodas. Taip suprantu cia tas "Verification Code" bet kai as ji ivedu raso kad blogai. Ivedziau pirmus 3 skaitmenis - viskas gerai. Bet ar dabar nebus taip kad bus kalidingi duomenys ir uzbanins acc kai moket reiks?
Su kortele gavai toki atskira lapa. Jame ir yra parasytas tas CVV2 kodas. Jo nera ant korteles.
O pasikeist gali. Istrini apmokejimo pasirinkima ir ivedi is naujo.
Tame puslapyje kalba eina apie lietuvių gildo all’akire kūrimą? Ar kokiame nors kitame serveryje? Šiaip juk yra Lietuvių gildas All’akire - The last seal. Tik ne visi žaidėjai ten nori, be to kai kurie ten nepageidautini Bet gildas didelis ir manau perspektyvus.
Jo jo tikrai perspektyvus ten tokia hebra susirinkusi kad man visas noras dingo loshti wow su jais pabendravus, ir pabandzius ZG su jais Nera jokio draugishko bendravimo, tik konkurenciniai tikslai, kas greiciau apsirengs ir kuris bus shutresnis. Leadas mane net lameriu ishvadino tris ar keturis kartus jam turbut pasirode kad ash trecia diena WoW zaidziu ir po 2 nesekmingu bandymu iveikti Bloodlord’a, nieko nesakes ishejo ir reido
Mano nuomone, ten geras guildas jeigu taves nedomina nuoshirdus ir draugishkas bendravimas, o tik epic epic epic. Bei buvimas padugne ir pastoviu lameriu jei nelysi leadui ar kitiems oficeriams i shikna. Be to… tokiame guilde manau narys kuris turi nuomone nelabai vietos ras ir bus ishmestas.
taip tikrai Sopeno argumentas rimtas ir labai… ir del to ash vis dar “smaukausi” al’akire bei galvojau pats istoti i ta guilda…bet pamaciau kad nelabai ten ash jauciuosi jaukiai manau dabartinis bendravimas per esama COTRS kanala yra gan nepatogus ir nevisi prie jo jungiasi, bet jis bent jau toks “ishkoshtas” tu vaikishku pasisakymu, keismazodziu, neapykantos viem ar kitam zaidejui… Last Seal mano nuomone pagarbos nesulauks dar ilgai.
Nea Manxix yra truputi apleides WoW ir sedi guilde Dreamer kaip ir kolkas daugelis atsiskyrusiu lietuviu mokosi jis turbut o shiaip jis linksmas ir megsta nushneketi bet nors tai daro nuoshirdziai ir niekam nepamokslaudamas, jis bent jau nesikeikia ir nevadina kitu lamom