World of Tanks

KV-3. KV-1C yra kazkoks nebaigtas tarpinis variantas, su kuriuo nei kaip sunkiajam, nei kaip vidutiniajam tankui zaist.

As jau susiinstalinau, tuoj bandysiu leisti, siaip gal bangieciai koki klana darys? Šypsena Aisku nera cia musu daug.

man tai siunte siunte, kol errora ismete. See log file… Bandau dar - vel tas pats. Svetaineje jur dar linko ner… Na, gal sutvarkys Šypsena

P.s. paskaiciau, kad pre-orderinus lyg ir bus galima gauti tier 8 amerikieciu heavi (su 190mm front armoru)… Mjo, bus speju rimtas moneymakeris…
Kas pas rusus zaidziat - nera to tanko? Gal kas sutike buvot ar bandet? Nes pagal ideja, jis atsiras po eu releaso, bet bet kaip ten kas pas rusus tai neaisku Cha cha

Pagaliau i Europos serva atkeliavo nauajs pach Mirkt Bus galima kurt klanus, man dar tik siuncias, ne namie sedziu levas netas, teks palaukt pora h, gal kas jau susiinstalinot? Nekilo problemu?

Net ir stokinis Stugas bus judresnis už Hetzerį manau. Ir pabūklas aukščiau sėdi. Mažiau knis nelygumai paviršiaus. Tik aišku pradžioj įgula nervins nepatyrusiŠypsena

Na kol jis taps topiniu teks paart Šypsena arimus.
Kuo toliau tuo lėčiau kaupiasi babkes rimtesniam pirkiniui.

Topinis stug’as visai linksmas ir greitas aparatas, o ir dmg siek tiek padaryt gali Šypsena po hetzerio tikrai atsigavimas Šypsena

Išlėkdamas į darbą vakare paroviau STUGą x)
Net neteko ishbandyt, Pakankamai smagus ir Hetzeris buvo, bet čia chebra yra pasakiusi kad "…Stugas yra atsigavimas po mūšių su Hetzeriu…", tai lauksim kažko idomesnio už Hetzerį.

Nu blyn, suprasciau, kad taip kalbetu naujokas, toliau Leo nepazenges, o dabar… Kaip tai kas? Expas, kreditai ir taikiniai artilerijai. Plius dar gali medali Žvaigždė uzsidirbt, jei labai pasiseks. Vidutine sviestuvo gyvenimo trukme nesiekia 2 minuciu. Atvaziavai i prieso baze, pasisukiojai, numirei. Viskas. O sedet krumuose ir is juokingos patrankos pyskint i visokiausius ISus, T-44 ar Panteras - lameriska. Smeliadezej, kai sumeta kartu su visokiausiais BT-7 ar Stiuartais, gali dar skarbonkes padauzyt, bet normalioje kovoje krumuose tupintis sviesulys - bevertis. Neretai tokius nusauna sava komanda, kad i prota ateitu.

as ir nelyginu, tiksliau neturiu ko lygint, tik sakau kad ta vokiska lengvuju tanku shaka sunkiai keliasi, bent man taip atrodo.

Nelygink Leo su betkokiais kitais lengvaisiais tankais Ne Šypsena ten zymiai rimtesnis aparaciukas gaunas upgradus sudejus Gerai Šypsena

Na, pasisekus su Stugu jau galima verst ir 7-8 lvl sunkiuosius tankus. Atrodo, kad gyriausi ne per seniausiai, jog prisaudziau ir tigru, ir IS’u Šypsena. Su Hetzeriu - visiskai be sansu.

Aha, su tankais sudėtingiau. Nors galima ir su jais PT vaidintŠypsena Bet jei normaliai žaist, tai reik ir patirties ir komandos geros ir sėkmės biškį. Šiaip tai tankai turi su priedanga visada kariaut ir ne po vieną. Bet čia dažnai gaunasi, kad lieki vienas lauke karysŠypsena Netgi pasakyčiau su sunkiais sudėtingiau, nes mobilumas mažesnis, visi į tave taikosi. Su LT ir VT dar visai nieko.

Vienintele beda kad esant junginyje dar nepadarytas atskiras chato langas. Nors po relyzo jis bus. Kol kas pabosta visiems aiskint kad esam koriejieciai Šypsena
Patiko vienas musis vakar, lagas nezmoniskas, tai as dar du fragus ikaliau vienas is ju fedia damustas Cha cha

O man nauji zemelapiai kaip tik prie sirdies, juosia labai gerai su st jauciu kad ir tt farminasi. Retai kada baigiu musy be 2 kill’u

Kokia itaka zaidime turi ventiliacija Apakęs?

Hehe, šian turbūt 2-3 val. iš eilės farminau ir pagaliau surinkau 24k exp VK3601 (H) tankiukui (dar ir visą auksą teko iškeist, kad nusipirkt). Na, biškį sunkesnis, didesni šarvai, todėl lėtesnis už Pz IV. Tai jau ne smulkmės medžiotojas, o jau labiau su vidutiniais kovot skirtas. Eh, toliau eina pirmas Tigras, Pz VI. Bet jau 45k exp reik…

koks kieno tankas megstamiausias? man labiausiai patinka iltalai 8 lvl medium Progetto M35 mod. 46 ir 10lvl medium Progetto M40 mod. 65 :wink: is destroyeriu Iron Rain!

1 Patinka

Mano draugas vis zaisdavo, o gal ir dar zaidzia - nezinau… Kazkada pradejau bet atrode kosmosas… Rekomenduotum pradeti gal vakarais pazaisti?!

oi drasiai. tikrai nesunku isivaizuoti ir lengviau nei tne kokius nba ar fifa per ps4, ps5 belsti. as beje ant ps4 tankus per dideli tielika losiu tai isvis super :slight_smile:

Reiks pamegint, aciu uz rekomendacijas!! :slight_smile: