World of Tanks

Pergalė!
Mūšis: Stepės Saturday, October 22, 2011 00:55:13
Tankas: PzKpfw IV
Gauta patirties: 886
Gauta kreditų: 44,381
Mūšio apdovanojimai: Snaiperis

pz pz Cha cha

ok, nuraminai Cha cha
Laukiu

Po kazkurio updeito atsiras tie tankai. Dar neivienas is musu ju neturim.

eeee, pardon už tūpą klausimą…
Kada tie nauji tankai pas mane atsiras? Nekaltas

as nuo pirmadienio manau irgi link jo eisiu.
bet nuo rytojaus 3 dienom eilė ateina stugui (dėl 2x crew training) ir pzkpfw (dėl double incomePinigai).

pasižiurėkit dar naujienas dėl evento kas nematė
http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/enjoy-el-alamein-special

Uzsimaniau T-44, tai dabar skautinu au A-20. Bet jauciu ilgai man iki jo teks kapstytis…

kondensatoriai keli pakile, tai manau dėl jų.

betoj dar visai normaliai žaidžiau. poto gal koki lakpritį ar gruodį pradėjo š malt.
šiaip tai vyksta su tam tikrais žaidimais.
wot, fallout 3 ( nors tą išvis su medium grafika galėčiau žaist), titan quest - immortal throne , nors jis gana senas.

o vat koks league of legends be problemų veikia, nors ryja neka daugiau resursų

tai gal perkaista tas cpu ?

kad žinok jei nelendu per medžius tai lago kaip ir nelabai jaučiu. atrodo nedaug tie 15 fps, bet žinok visai gerai sueina.
ir tiesa sakant snaipinant dar daugiau fps buna

su 1,8 ghz. custom battle kai bandžiau tai iki 40 fps mačiau buvo. bet bsod’ina randomu Užsispyręs

ir kaip tau iseina su tiek fps losti?taigi jei reikia prizoominti ar pagauti judanti tanka, lagas turetu buti neblogas…Nekaltas

nėr pabuklo. įvarinėsi baimę savo egzistencija Cha cha

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/65924-

nieko įdomaus. nei vieno tanko neturiu Piktas
nebent baigt wespe grindint ir pirkt grille arba m3lee

Victory!
Battle: Himmelsdorf 2011 m. spalio 19 d. 16:46:04
Vehicle: T-28
Experience received: 763
Credits received: 15.258
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Sniper

pasirodo ir su šudinais tankais galima kažką gero padaryt Cha cha

beje priverčiau savo pc vežt tankus. problema buvo su procesorium. tai sumažinau procesoriaus dažni iki 100mhz x 12,5. db rodo 1,1 ghz Juokiasi
1gb ram
ir geforce 6600

atsisiunčiau teksture packus, paeditinau .xml ir dabar turiu apie 10-15 fps Juokiasi

nebent prasvietes prieso linija sugebesi gyvas gryzti atgal Cha cha

Nu jo, bet rankenos nusileis kai reiks ji remontuot Šypsena
F1 gerai, bet ir ishlaidos kaip del tikro F1

Critical taip (apkurtint ekipažo narius ir pan.), dėl vikšrų nežinau.

600 m atstumu tu nieko nematai (net kai savas sviest bando) ka jau cia saudyt Šypsena

Man praeitą vasarą pavargo PSU nuo tankųCha cha Šiaip realiau tiesiog nuo amžiaus, nors ir Coba buvo, bet atitarnavo 5 metus su vis galingesnėm vaizdo plokštėm. Vieną dieną įsijungiau į kovą ir kai tik paspaudžiau šauti, pokšt, ir kompas nurimoŠypsena

Kadangi su 6 ir aukštesnio lygio tankais tenka ilgiau pažaist, kol sukaupi exp ir kreditų sekančiam, tai ir modulius nusiperki, kad būtų maloniau žaist. Ir šiaip aš pvz. Leo, Tigro, StuG, JgPanter ir Ferdinando nesiruošiu pardavinėt, tai ir moduliai niekur neprapulsŠypsena O jei labai reik, tai rodos už auksą galima ir nenusiimančius nuimt.

Dėl įgulos, tai dažniausiai su nauju tanku perku naują įgulą ir tik iškart su 75% (20k kreditų kiekvienam nariui papildomai). Bet VK3002 atveju, išsodinau įgulą ir įsodinau į naują Panterą. Na, ten dar buvo mažai pakelta įgula, tai daug neišlošiau, bet kadangi ta pati VT kategorija, tai kažkiek papildomų procentų išliko po permokinimo.

[quote]beje, karta pas mane pp buvo StugIII, na likom dviese, sedim ant kalnelio, kiek tanku ateina, tiek jis iskerta is vieno, na gal dvieju suviu, as tik po to baze uzemiau kai jis viska iskirto, tai ar vokieciu destro tikrai tokie geri, ar cia skill buvo, nes kiek lyginau, rusu destro eina lygiai arba deda vokiecius su destro, as db su su 85B vazineju, na jis geriau negu vokiecio analogas bet iki StugIII dar vienas lvl…taip ar visgi skillas zaidejo tiek daug duoda
[/quote]

kai tankas pasiekia ELITE ( viskas istobulinta ) ir jei nesaudo auksu, viskas priklauso nuo zaidejo patirties ir mokejimo zaisti. Stug’as geras velnias, ikasti gali skaudziai, ypac zemesniems tierams. palosi 5000+ musiu ir pats pamatysi kad viska zinai ir mapus atmintinai moki. kur sleptis, kur taikytis.

Vokieciu destrai geresni sarvu ir patrankos taiklumo prasme. Rusu - “spyriu”. Taip duoda kad ojei… Tik pataikyti reikia Šypsena

taigi to ir reikėjo tikėtis. Nelabai normaliai atrodo kai vienu metu 100+K online kabo Šypsena

Jo. Man irgi. Man atrodo bus koks neeilinis serverio perkrovimasŠypsena Gal po valandos veiksNekaltas Kaip tik surinkau pinig7 VK3002DB, tik dar norėjau 70% ekipažui parinkt ir neužkrovė jau.

Neįeinu į ru serverį - perkrautas - Pirmas kartas toks fintas… Stato į eilę…