World of Tanks
nu bleeee
top gun, high caliber, 7 kills, 3967 dmg, 1307 base XP, 147k net profit su revalorise…
ir vis tiek ne ACE o tik 1 rank. nu ble ble.
su su LEO ir 10 cm patranka - ace paemiau… net 6th sense neturedamas
WOT bug’as
garaze susikuri platoon’a.
i ji nepakvieti nieko - buni vienas jame.
spaudi BATTLE.
VISADA top tier
Kokia kalba tavo trumpinimai, galima paklaust?
Su pagurkliu nebandysi? Uch Kaminsku vaikas koks drasus, visu Elektrenu paziba. Tik gaila, kad barzdotas gyyvunas, megstantis zajavus rasyt, i suda niekas ranku nekis, gali toliau ramiai gusto blynines dienos pietus krimsti
tai kad ner jokiu asmeniskumu, cia gi viesas forumas, visi gali skaityti tavo postus, uztai ir uzklausiau taip… ok, gryztam prie temos - kiek esi tanku praloses, kad kitus vadintum noobais? aisku cia retorinis klausimas, nes statiska gali bet ko imesti, ir nebus kaip patikrinti ar ji tavo ar ne…nes jei esi neloses, kazkaip idomiai skamba tokie pasisakymai is zmogaus, kuris yra net neciupinejes zaidimo o jau sneka kad galima normaliai losti ant mazo ekrano ir pan…
gal kai vaiksciosiu vel viesbutyje iki puses nusirenges be maikes, tada
as niekada nesakiau kad buvau geras zaidejas, sakiau kad esu loses ir tiek, dar ne I tema tavo linkas snekam ne apie reitingus, o apie realu pataikyma ant tokios rezoliucijos…beje, atviras grasinimas ne kaip skamba…, as taves normaliai paklausiau ar yra sriciu, kuriu nezinotum, o tu grasinti puolei turiu nuojauta kad tuoj imesi “savo” noobmeterio linka, su random zaideju, ir sakysi kad cia tu atloses tankus belekiek valandu…
Yra kokia nors sritis kurioje tu visko nezinotum? po kolkas, kiek maciau, tu reiskiesi kaip sportininkas, kulturistas, politikas, IT guru, NT agentas, masinu specas ir turbut kaip kareivis, jei NATO salia butu, ai ir dar kaip krav magos specas bei jachtu ir statybu ekspertas, geimeris ir ekonomikos zinovas as cia tik idomumo delei klausiu, nes ziuriu kaip Salciute visur lendi ir sneki beleka susirinkes info su googles pagalba ir tai dazniausiai ne i tema, ir sventai tiki, kad yra tik tavo nuomone, kuri 100% teisinga, o visi kiti klysta, nors ir remiasi patikrintais faktais ir argumentais ble ble, sneka jis apie kurmio akis ant 15,6 colio ekrano ir geiminimo, kai ir lospedrui butu aisku kad pieva yra taip geiminti, ypac tokios geimus kur reikia tiksliai taikytis ir 1mm gali reiksti paklaida tarp pramusimo/nepramusimo, ka tu ten isvis veiksi su tuo zymekliu, kai tankas bus 1cm dydzio? px kurmio akys ar ne kurmio, noresi tikslumo, nebent turesi sedeti ibedes nosi i ekrana per 5cm, kad tiksliai pataikytum, ir tai pramazinsi greiciausiai, net jei ir turesi normalia pele…pabandyk koki BF MP pageiminti ant laptopo ekrano, rukysi kai tave rurins, nes nesugebesi pataikyti isvis, tas pats ir su tankais, kuriuos beje as esu loses ant 1366 rez, ir tai jau problemu budavo kai reikedavo taikytis, o cia apie full hd sneka eina, kas yra vos ne 2x daugiau…
Savaitgali pagaliau pasiemiau WZ-111 (nelabai jis man patiko) ir siek tiek prasilaksciau su uzduotimis. Kai kurios tokios keistos ir pakankamai daug laiko ir sutapimu reikalaujancios, kad ivykdytum. Pvz., su LT dabar uzstrigau ant tos, kur reikia baze paimt. Nu blyyyyn, bazes paemimu kova laimima gal 1 karta is 50, o cia dar ir isgyvent reikia iki to… Bet randome tai totalus bardakas - vieni artu iesko, kiti tik ST saudo, treti dar kokia nesamone susigalvoja, tragedija .
ULTRASpyglys ra:
Kaip tankistams sekasi individualias uzduotis vykdyt? Jau turit mergu ekipaze ?
padariau kokių 10 su pagyrimais.
kaikurios visai dzin.
kaikurios užknisa.
pvz būt ten kažkuriam pagal exp su light tanku ir dar išgyvent.
išgyvent dažniausiai sunkiai sekasi
Kaip tankistams sekasi individualias uzduotis vykdyt? Jau turit mergu ekipaze ?
SVEIKI,AS VEL CIA na tikrai su pralosimais ir mane besina, solo neina zaisti,tik zvodais iseina laimineti per menesi nuleidau stata ant 0.09% o kai pas mane 26,5k kovu,tai tikrai daug bet zvodukais po truputeli atstatineju si reikala bent jau broniasaitas kyla o del atnaujinimu jie mane visad asmeniskai nervina,nes kaskarta vis kazkas pasikeicia ir kol vel normaliai pripranti prie atnaujinimo ir ziuri kad vel updeidas iseina
UncleIstvan ra:
čia tu?https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1517582_7097374
65713547_41351277_n.jpg
mano nick’as turėtų būti pirmoje žinutėje lyg nurodytas
Tom4s ra:
prisijungiau ir aš šiandien Pardaviau visas dovanas nafig ir su Marder’iu 38t nutariau sužaisti partiją vieną Patekau į kovą su 5 lygio tankais, 6 nušauti ir M klasė Visai man tie vokiečių TD patinka
čia tu?
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1517582_7097374
65713547_41351277_n.jpg
prisijungiau ir aš šiandien Pardaviau visas dovanas nafig ir su Marder’iu 38t nutariau sužaisti partiją vieną Patekau į kovą su 5 lygio tankais, 6 nušauti ir M klasė Visai man tie vokiečių TD patinka
Prikolnas ra:
Pasishudino tankai su kaledine dovana… Tikejaus 4 lvl tanko, numete 2 lvl, kuri pardavus net kapeiku negausi Cia nebent tiems gerai kuriems sloto tankui reikejo
Užkniso su tais dviem tankais, dabar suk galvą kurią šaką vystyti. Minčių nėra, tuoj iki to dasirisiu, kad kokią artą pasiimsiu
^planky^ ra:
Is kur zinai, kad atleido? Tipo darbuotojus atleido?
Gal čia jis siūlo atleisti
Is kur zinai, kad atleido? Tipo darbuotojus atleido?
kad jie ten totalia lempą išleido.
panerfins vos vos kituose testuose.
bet vstk OP destrai bus.
o sugalvos juos panerfint kokiam 0.9.3 patche.
UncleIstvan ra:
išėjo 0.8.9 test servas.atleisti puse wargamingo.
beta testuotojus.
tai kas sugalvoja star warsų tankus
tie kas atsakingi už tankų balansą
Gazdini tu mane…