Witcher 3

tai va va, as megstu “prisedai, patratinai valanda kita ir gana”, o cia per 1h tai realaus zaidimo turbut iki 15 min. Turbut Heroes’e budavo daugiau veiksmo nei cia, bet zaidimo ideja kaip ir ok tokio zanro megejams.

Ne nu tai kai aplamai rpg nepatinka, tai aisku nepatiks.

Kushliau, o tu perejes ji?

Perejes jau seniai, daugiau nei pries metus Cha cha dlc tik neperejes, per winter sale pasiimsiu.

As paemiau su visais dlc, bet dar nedaejau iki ju, ten 32 lvl reikia kazkur, db tik toki pasiekiau Šypsena

ten dar isikirtus reikia but i sistema, turbut nuo pirmosios versijos zaisti, nes visokis geris issiradineja, jis ten tarpusavyje derinasi pagal spalvas ir t.t. … nu cia toks krapstuku su patirtim zaidimas Šypsena Gal rimtai, ne jaunimo o “senjoru” Šypsena

RTMF, ka turi omenyje? jei Witcherio DLC, tai jie eina po main story, kai jau baigineji, pradzioje ju nesimato net…o seip jo, Witcheris krapstukams skirtas, pvz jei megsti ten potions visokius crafitinti, talentu medi susideti pagal save, rinkti zoles, craftinti apranga ir pan…aisku gali prabegti ir be viso sito gan greit, tik main story…

apie pirma versija, witcher 1 pavadinkim, nes dabar tai ir isikirsti sunku, kas su kuom. Nors dabar ir daug FPS tokiu keliu nueje. Kai pamenu, kai jaunas buvau, heroes of might and magic, tai su kiekviena versija jie vis “sunkejo”, bet greit persprasdavai, nors po IV versijos jau irgi labai “pasunkejo” tais deliojimais, tai ir nebezaidziau

Matosi gyvenime zmogus rpg nezaides Cha cha ka tada kalbet apie oldschoolinius rpg? Ten tada is vis nesuprantamas kosmosas. Witcher gi viskas elementaru ir paprasta, uz rankutes taip sakant tave vedzioja. Dar ant death march sioks toks issukis buna ant kai kuriu bosu, nes reik potionu prigert, bet siaip quen ir igni ir visi krenta Cha cha man net nesinori kad jis sunkus ir sudetingas butu kaip koks dragons dogma ar dark souls. Heroes taip niekada ir neperejau nei 3 nei 4, nebuvo tais laikais youtube walkthrough, tai taip ir nedaejo kaip pereit JuokiasiNezinau dabar kiek laiko su dark souls knisiuos, su mano reflexais uztruks perejimas Cha cha

prusipazinsiu, bet nebuvau diablo fanas. Man valke quoke, doomas, warcraft ir heroes na ir zinoma racing, to pakako. Bandziau diablo, bet nelipo. kad ten paprasta tuose herosuose, susidelioji tvarkingai artifaktus, komanda susiderini, truputis musio taktikos bei ekonomikos ir viskas kaip per sviestą

Na Heroes ir man kantrybes neuztekdavo Cha cha diablo irgi pirmuju dvieju neloses, db jau ir neprisiversciu, bet I diablo 3 kazkiek laiko esu investaves, visai nieko ŠypsenaVakar uzrushinau blyn Witcherio storyline ir perejau, sakiau kad neskubesiu, bet taip itrauke istorija, kad pamirsau visai apie side q…Perfect ending, Yen romance, buvo daug vietu, kurios drasiai galiu sakyti - EPIC…pagarba kurejams tikrai del tokio sedevro… db reikia pereit Blood and Wine, kad galeciau vynuogyna su namu nusipirkti ir isvis tobulai uzbaigti zaidima Cha cha

Nu dar sakyciau barono side questas vertas oskaro. Jis vienas turbut kaip kurie pilni zaidimai, o jo story gali priverst ir asara isspaust Juokiasi o kai kurie kaip emental gerai prajuokina. Gaila man vienas q uzsibugino, visus kitus berods padares. Skellige tik visu klaustuku neaplankes dar. As tai su abiem romance bandziau daryt, bbs gavos Juokiasi zvengeu koke valanda. Tik dabar baisu del cyberpunk, nes zmones tikisi kazko BENT jau w3 lygio, idomu ar pavyks cdpr savo iskelta kartele perlipt. Sakau dabar bus liudna tau ji perejus, nes visus kitus zaidimus lyginsi su witcher Cha cha

A, tada jo, W3 ne tau Šypsena

Diablo niekada RPG ir nebuvo NeW3 yra tik vienas minusas, kaip ir paminėjo kažkas: kad negalima užlockint expos. Nes biesina, kai dalis questų pilki pasidaro Užsispyręs

Na dar kas biesina, kad nebera kur talentu tasku naudoti, reikia add ona rasytis, kuris normaliai bent jau man neveikia…tai db nuo 36 lvl turiu jau kelis laisvus taskus ir ju tik dauges… Kushliau jo, Barono q buvo irgi nerealus, ir tas garso takelis toks tinkamas, panasiai kaip ME kai budavo lemiamos kovos Girtas as tai kazka girdejes buvau kad su abiem jom romance neisdega ir pabaiga zjbs gaunasi Cha cha Ciri tik neskaites buvau, bet kazkaip padariau visus jos q ir gavosi ta geroji pabaiga Šypsena po to tik suzinojau kad ir Lamberta galejai prazudyti ten toje kovoje su Wild Hunt, bet kai Keira buvo mano sarase, tai jis 100% gyvas liko, tik po to atkreipiau demesi, kad kai laidojo Vezimira, salia dar vietos buvo, tai cia ale Lambertui paruosta jei jis zuna per kova Cha cha realiai senokai jau buvau toki geima loses, kad losi ir bijai kad nepasibaigtu, ypac kai jau jauti, kad pabaiga arteja Šypsena jauciu reikes dar karta perlosti ji po kurio laiko Realiai galetu ka nors tokio panaaus padaryti Game Of Thrones tema, ten pvz kad chara koki nori susikuri, ir gali arba prekiauti, arba zudyti karalius, arba net del sosto kovoti ŠypsenaDel Cyberpunk, tai jo, kiek esu skaites jo aprasyma, nelabai isvaivaizduoju kaip jie visa tai pateiks…

Nespoilink, gal dar nežaidusių yra MirktNežinau nuobodus tas game of thrones serialas kaip reta, nusibodo ir nebežiūriu, neįsivaizduoju koks ten žaidimas gautusi.

Ai, kad man rodos nera cia tokiu, kurie dar butu nelose ir butu aktualu jiems sitas zaidimas Cha cha na serialas tai nera jau toks nuobodus, bet zaidimas visai kas kita butu manau, daug ten galima prigalvoti…

vo bl, visad maniau kad diablo, bent pirmas, yra vienas is normalesniu RPG pradininku. Isimeciau Cossacks 3, paprastas, geras strategas, trumpam prisistei, o w3 ismestas ŠypsenaMan ir game of thrones nelipo, paziurejau pirma sezona ir pabodo, bet va Narchos, Boardwalk Empire (visus 5 sezonus), true detective, visai kitas reikalas

jus kurmi ta pati pirmaji razer boomslang’a rankoj laiket? Cha chai.ytimg.com/vi/Zl5zdi6hE5g/hqdefault.jpgBoomslang’o (1000/2000 - 1998 metu) ismatavimai: 140 × 60-82 × 32 mm tos deathAdder ar kokios: Approximate size: 127mm/5" (Length) x 70mm/2.76" (Width) x 44mm/ 1.73" (Height) tas deathadderis - mazesnis Mirktgal taip kaip laikau pele yra mano beda, nzn. bet man ji nepasirode patogi ir atrode per didele. pvz anywhere MX man - idealaus dydzio Šypsena

Man mx518 buvo super, bet pabandęs deathadder negrįščiau nė už ką prie panašios pelės. Per maža ir slidus paviršius Cha cha Gerai