Witcher 3

Witcher 3

1080p, high-ultra, SSAO, zemiau 40 praktiskai nekrenta…kas keisciausia, ijungus plaukus ant max, pakrenta tik kokie 5-7 fps…kiek pamenu kai losiau sita geima ant savo FX 8320 + gtx 760, plaukai tiesiog nuzudydavo fps…ir seip jeigu atmintis neapgauna, turejau prastesni rezultata negu su dabartiniu laptopu kai losiu…itariu Maxvelio vga Witcheris labiau myli Šypsena

Plaukus. Iski optimizavo, nes prodejo jiem atskiru opciju dar:d

Beje w3 palaiko ansel, liuks dalykelsi. Galetu visi zaidimai palaikyt.

Na jo, bet vistiek biski truksta galios plaukams gtx 960m, butu gtx 970m, butu kita sneka, bet aisku ir kompo kaina trecdaliu pabrangsta td…man uzteks, dar monika paimt reikes kita penkt per Black Friday 27 coliu ir bus zjbs…tik db mastau ar nepagaileti euru ir imti 144hz, ar uzteks ir 60hz, reikes gyvai pasilyginti juos kita savaite…nes kainos skirtumas bene dvigubas, o akims ir tiems geimams kuriems geiminu nzn ar bus nauda… Del Ansel, kai as dedu viena screena i puse metu, tai uztenka man ir paprasto Print Screen + Paint Cha cha be to netemps mano kompas graziu geimu ant max, tai geda bus deti Cha cha

Hm, cia kaip suprantu tik plaukai ant ultra nustatyti, visa kita ant minimum ???

Pirmam poste surasyta kas ir kaip Mirkt plaukai isjungti pilnai…

Bandziau as jau an savo 1070, tai Gerai kai grisiu reiks dlc nusipirkt ir priinstaliuot grafikos modu, kad padusint gpu Cha cha

Seip ka zinau, uzsimeciau viska ant ultra, nu nematau as ten didelio skirtumo Cha cha jau ir sitaip kaip db man graziai atrodo, fps padorus ir zjbs…ten jauciu tik kad sirdziai maloniau, kai zinai kad viskas ant ultra uzmesta ir 60fps sedi Cha cha zejau as kelis modus youtubeje. tai kai ka graziau padaro, pvz vandeni, zeme, bet visa kita kazkaip per sviesu man atrodo, gal iprast reiktu…o seip ziuriu cia kai Skyrim jau su tais modais, reikes ir man pora isimesti…paemiau visa Witcherio komplekta su visais dlc, tai db reikia kokia 200 valandu turbut paskirti Cha cha kaip tik iki kol grysiu namo bus ka veikti

Tai w3 turbut geriausiai atrodantis zaidimas ir optimizuotas gerai. Bet norisi kartais siaip for fun daugiau isspaust Cha chaJo skyrim, tai seniena, bet uzmodintas atrodo geriau nei dauguma siuolaikiniu zaidimu. Aisku ir pc gero reikia jau tada, su 970 nelabai kas jau ant skyrimo. Gtav dar modintas labai graziai atrodo. O w3 tiesiog nera ka gerint beveik, tik texturas, draw distance ir spalvas koreguot. Siaip labai nustebino ac unity, grafiskai ziauriai gerai atrodo Gerai

Bet ne Unity cia tas kreiviausias buvo is visos serijos, kur lagindavo ant titano net kai tik isejo?

Gali but, as ji tik neseniai pabandziau, tai neblogai sukasi. Ultra 60fps, bet aa labai kerta per performance, tai nustatau ten viena maziausiu. Nes kazkur 20fps ar daugiau atima jei max uzstatai. Cut scenes tai va ten kreivai jaus sukasi. O gameplay smooth. Galima atleist uz prastesne optimizacija, kai zaidimas taip atrodo. Reiks dar batmana isbandyt ant ultra Cha cha Sisiap nerrik pirkt day one ir nebus problemu. Zmones preorderina lyg key pasibaigtu pomor nebespetu Cha cha taigi palauki kol iseina, pasiziuri youtube performance review ir nusprendi. O dar palauki metus, iseina goty su visais dlc uz puse kainos kaip pvz rise of the tomb raider su season pass tik 25€ Cha cha

As laukiu kol Tomb Raider bus uz kokia 15 euru, td paimsiu Cha chaSusimeciau por amodu I Wictheri, tai tikrai smagiau losti, gaila kad ne visi jie normaliai tarpusavyje veikia

Tu gameplay ar graphics modus naudoji? Man gameplay modai meh, kazkaip nemegstu pacio zaidimo keist. Bet kad no weight modas tai butinas man visuose zaidimuose Cha chaEch kiek dar metu praeis, kol bus galima 100% megautis kitais zaidimas negalvojant apie witcher Cha chaKai pagalvoji tai net anonsuotas joks nesauna i galva, nebent tu paciu cdpr cyberpunk. Elder scrolls naujas kazkada iseis, bet itariu neprilygs ne is tolo witcheriui. O kas dar is open world rpg? Zinau keistai skamba, nes paprastai esu pries tai, bet tikiuosi cdpr w3 pagrindu dar sukurs viena zaidima su pora dlc. Kokia priesistore raganiaus ar su ciri ka nors. Realiai engine yra, assettai ar kaip ten tie patys ir t.t. Nepamenu kada jauciausi taip isitraukes i zaidima kaip vaikysteje ir persizaizdavau tiek, kad jodamas ant arklio sviesas ijungt bandziau Juokiasi O ir ispilde jis man viska apie ka svajojau po w1, viska padare cdpr lyg is mano wishlisto papunkciui Juokiasi

A tu durns, dar tik grafikos modu man tetruksta Cha cha nes nu gi ir taip turiu per daug fps Cha cha naudoju padidinta svori, auto loot’a, kad vendoriai turetu daugiau kapeiku pas save, bei crit hit slo mo animation…dar galvojau imti kur daugiau talento langeliu prideda, bei fast travel bet tiek to, tegu buna originaliai… Seip as nemegejas tu visu open world, buvau pradejes Witcheri 3 kai turejau stacionara, bet taip ir nebaigiau, net puse neperejau, pardaviau kompa…db kazkaip itraukia daug labiau, bet svarbu sakau nepersizaisti, nes po to nebus noro losti Cha cha o priesistore tai net nzn, cia seip siuzetas eina po visu knygu, tai gal kazka lygiagreciai su knygom butu galima padaryti dar…

Ne visi grafikos modai per performance kerta. Kokie sweetfx presetai minimaliai arba is vis neitakoja. Man px priesistore ar ne, svarbu kad ka nors dar padarytu Cha cha kad ir spinoffa koki apie dandelion nuotykius ir jo kekses Juokiasi

ale ble ble, 60 fps zjbs. as q2 su 400 fps losdavau ant 1024*768 (nes monikas daugiau netraukdavo su gerais hz Cha cha) Cha cha kad normaliai lostusi, reikedavo BENT 90 :confused: o cia bl, dziaugiasi kad 60 fps turi… tfu

Koki monika turejai/turi su 400mhz, kad tau reikia tu 400fps? Nes jeigu losei ant 60mhz su 400fps, tai…daugiau kaip ir nera ka pridurti Cha cha Toliau, kas is tu 90, jeigu pas didele dauguma monikai 60hz stovi? ir baigiant - cia tau ne shooteris, cia 60fps ir taip per akis…30vs60.com/ 30 taip - mazoka, 60 - per akis, gaila kad sedziu db 60hz moniku, tai negaliu pazeti ar 90fps butu skirtumas… Ir baigiant - ne visi turi galimybes losti siuolaikinius zaidimus ant max grafikos ir tureti netgi tuos pacius 60fps, ka jau sneketi apie daugiau, kai vien vga tam kainuoja netoli 1000 euru, ar daugiau + 144mhz monikas irgi ne kapeikas kainuoja 27 coliu, o jei dar 4k…tad jeigu neturi bent 2000 euru kiseneje, pamirsk apie tokius kosmosus kaip 100+fps siuolaikiniuose zaidimuose, tad ir 60 bus zjbs…tad kazkaip nelabai i tema cia islindai su tuo quake 2 Cha cha

Trolina cia jis manau Cha cha siaip 60fps yra perfect. 30 yra minimum. Nu ten sako competitive shooterius jei profesionaliai zaidi, tai 144fps reikia. O siaip daugumai zaidimu 60fps dar ilgai bus standartas.

Tai standartas vien del to, kad kaip ir minejau, daugelis turi monikus iki 60hz, nes gaming 144hz monikas 27 coliu kainuoja jau gan padoriai + ne bet kuri gelezis patemps, tarkime BF1 ant 100fps Cha cha tai jei sedi su 60hz moniku, susimesk kad ir 400, vistiek matysi tik 60…