Witcher 3

O aš vat priešingai, geriausiai ql man išeina su elementaria logitech m100. Nes lazerinės man kažkaip nelabai patiko. Bet kiek skaičiau, tai ne tik man taip. Lazeris tiesiog kažkaip keistai veikia. Aišku m100 naudoja labai lievą lazerį kuris per greito judinimo nesupranta, bet man svarbiau ergonomika ir rankoje gulinti pelė, o visą kitą jau po to. Cha cha

Na turejau Taipana lazerini, negalejau skustis, bet velgi - as neesu competitive geimeris, tik casual, tai poreikiai kitokie Cha cha

na, kol neisigijau normalios “akcijines” peles, visuomet irgi maniau, kad px…bet, dabar suprantu, kad reikiamu momentu pele neturi pabegti keleta pixeliu i sona, arba isleto snaiperiuojant, pasirodo galima ir prisitaikyti. O prie jos tai priprasti taip pat reikejo.

streifas gaunasi bo skaiciuojasi judejimo vektoriai: pirmyn ir i sona. sudejus du tokius vektorius - suma didesne nei kad butu tik tiesiai Šypsena todel taip ir yra Mirkt

ai, as tai su AnywhereMX kalu jau keletas metu. vienu metu turejau (rutulini!!) pati pairmaji razor boomslang’a. bet nepripratau. per didele pele man pasirode Cha cha

kaip gali but pele per didele? arba rankos vaikiskos. Man dabar tai kosmosas, tos logitech peles beveik per puse sumazejusios o kaina tai padidejus, gaila net pinigus moket. Gerai kad razeri gavau normalaus, ukisko dydzio

Nesuprantu kaip imanoma su maza pele zaist. Pas mane ranka tikrai nedidele, as nesugebu net kasio kamuolio i viena ranka paimt. Bet mazesnes peles uz deathadder as nenoreciau.

Na as pvz turiu db DeathAdder analoga Bloody, lyginau, realiai klonas galima sakyti, tai pvz man per didele del to, kad nyksys nepasiekia normaliai tu soniniu mygtuku, per toli jie biski Cha cha Taipanas pats tas buvo kiek pamenu

Tai vaikiska rankute Cha cha

tu soniniu mygtuku as nenaudoju, nors ir pasiekiu, nx jie reikalingi Šypsenatu gal kaip pensininkas, pele galais pirstu laikai? Juokiasi

Kaip tu browsini be ju?

Nea, turiu ta vadinama Fingertip grip’a, o del soniniu mygtuku, man jie reikalingi, nes patogu pvz koki loota rinkti Withceryje, arba kokia granata ismesti shooteryje…kaip klaviaturos raides pakaitala naudoju…a browsinimui as ju irgi nenaudoju…

o ka jie browsinat daro? As tai juos atjungiau, nes amzinai pasispaudzia kai susinervini nepataikes.

Na man rodos su jais gali puslapi atgal arba i prieki pavaryti…

Vakar iki 3 nakties prasedejau prie Withcerio, nerealus geimas, taip atrodo ir noris nu dar viena questa Girtas

vakar, parsitysiau paziuret, ka siais laikais “jaunimas” zaidzia sita raganiu, tai kazkodel jis man Far Cry 4, tiktai ne FPS ir kiti laikai. Nu ziauriai panasus. Cia kaip GTA -> Red Dead Redemption -> Watch Dogs, ideja ta pati, tik apvalkalas kitas beja, GTX650Ti veza Šypsena

Na nemanau kad jaunimui siais laikais butu idomu losti toki zaidima, kurio 200+ val gameplay…nebent main q serija prasibegti ir viskas…del panasumo nzn, man jis i nieka nepanasus, tiesiog Witcher 3 ir viskas, kazkaip net ir nelyginau su niekuo, nebent kai kurias vietas, nors dviracio nelabai jau ir israsi cia…pvz sian apturejau kova su pagrindiniu zaidimo antagonistu, tai galeciau prilyginti tarkime ME final kovoms, su dialogais, su pasiruosimu, zodziu 10/10 viskas…

Nu jau su far cry bendro tik tiek, kad open world, nu ir medziu daug Juokiasi kaip ten imanoma dar panasumu izvelgt, tai nesuprasi Juokiasi be to witcher kaip tik vaikam nelabai idomus turetu but, nu nebent del papu Cha cha nes ten daug dialogu. O siaip turbut ner daugiau zaidimo su tokiais idomiais side questais ir veikejais, tos trys raganos nerealios. Ir mazesni questai gana idomus. O dar gwent, vien tik prie jo kiek laiko praleista. Allure o tai jau perejai?

kazinau, man panasu, nors realiai man tas far cry greit atsibodo, kaip ir sitas jau pradeda pabosti po kokiu 3 valandu per 2 dienas. Atsibodo jau space spaudinet kad tarp tu pokalbiu JuokiasiFar cry, is vienos i vieta vaziuoji, skrendi, cia ant arklio joji, ir ten ir ten pakeliui gali uzpulti, ir ten ir cia (cia daugiau) tie pokalbiai, nu vienu zodziu, cia realaus zaidimo maziau, daugiau sakyciau filmas-zaidimas. Nuzudziau grifina, pradejau ieskot kakzokios mergaites… ir ai, turbut trinsiu Cha cha

Na, tik turejau kova su Wild Hunt toje raganiu tvirtoveje, bet pats planavimas ir pasiruosimas man patiko, kaip ir ME dalyse, ir po to laidotuves tos…ir aisku romance su Yen Girtas Gwent tai ne man, nemegstu as tu kortu zaidimu, tai skipinu viska, ir kas biesina, kad tiesiog nespeji visu q daryti pagal lvl, nes kitos jau tampa pilkos, del per zemo lvl tiesiog…dar sakiau visus klaustukus aplankysiu, bet nelabai yra del ko, nes as ir taip su lvl i prieki paejes daugiau negu story q…va ka tik su raganom kovojau paskutine kova Šypsena del mazesniu q ir witcher kontraktu tai jo, idomus jie, skirtingi…seip dar biski dariau tu treasure hunt, bet kad ta witcher gear near tokia jau ypatinga, as tuo metu jau geresne turejau susirades… RTFM, sitas zaidimas arba tinka, arba ne, nes jis yra ilgas ir jeigu nemegsti dialogu, ir ziureti toki pusiau filma, pusiau zaidima, tai jis ne tau Šypsena