Windows Phone naudotojų klubas

Windows Phone naudotojų klubas

Ne tu vienas tą pastebėjai. Ir taip realiai yra iš tiesų, po dviejų metų dažnai sveikas telefonas daug grečiau sugenda be rimtos priežasties.
Yra aišku ir kitų variantų, bet žymiai rečiau pasitaiko.

pastebejau, bet kokiam telefonui artejant prie 2 m amziaus sugliucina kas nors ir realiai apsimoka pirkt nauja. nebent garantinis nemokamai taiso. nors ir po garantinio neaisku kas bus. pvz kaip atsitiko su lg 4x hd. iki garantinio buvo like pora men, parejo atstumo jutiklis, kazka keite, nepavyko. keite visa mamke. realiai telefonas liko nenaudojamas. letas, lagino iki negaliu. garantiniam sako ko tu nori, telefonas tai veikia. realiai taip, veikia, tik ner naudotinas. dabar guli stalciui kazkur nenaudojamas. eis turbut kaip babycallas neuzilgo.

arba n930 ekranas pradejo ruduot kazkur ties viduriu desiniam sone. nzn del ko. numestas nebuvo, gal dukra pazaide, koks procas ta ekrana perkaitino. ta deme dabar tiek issiplete, kad uzima gal 2/3 ekrano. telefonui 2 metai.

kai keitė įdėjo naują akumą, bet nepadėjo, kai pakeitė mamkę padėjo susitvarkė, o nauja akumą sakė paliko nors nepriklausė jiems tai daryt (o gal ir seną paliko nors dokumente parašyta "keistas akumuliatorius"). Pačiam telefonui tai mamkei ir akumui metai, o viskam kitam 3 metai

920, vadinasi rageliui jau daugiau nei 2 metai.
po intensyvios apkrovos sėdimas didžiausias, po to štilius - išvada viena, keisk akumą.
kai keitė - įdėjo naują ar tą patį?

Pas mane pradėjo greit išsikrovinėt akumas, kai panaršau feisbuke ar pakalbu ilgiau telefonu, iš pradžių nusėda 20% ir laikosi kokia 4val. po to dar nukrenta 30% dar po 4 val 30% ir lieka 20%. Viskas tai įvyksta per 8-10 val. iki 20%.
Kas įdomu, tas nusėdimas vyksta po pokalbio (10-20 min.) ar po feisbuke panaršymo (10 min.) ir daugiau nieko nedarant telefone, toks jausmas, kad ten kažkas vyksta neišjungtas ir sodintų akumą toliau (nors Wifi išjungtas po paskaitymo, vietos nustatymas irgi išjungtas) .
Jai po pakrovimo nieko nedarau o telefonas tik budi, laiko apie 2 paras, kai 100% laikos apie pusantros paros o po to staigiai krenta iki 20%.
Telefonas lumia 920 su pernai pakeista mamke ir akumas, Windows phone 10 insider preview 10.0.586.494

Čia insider preview programa netvarka ar kas nors su akumu vėl darosi?

Visgi padejo perkrovimas paties modemo. Suklaidino mane tai, kad kompe veike internetas, tai nepagalvojau, kad modemo problema. Tik veliau prisiminiau, kad kompas ne per wifi, o per laida pajungtas. Ismeginau ant laptopo wifi - irgi neveike. Modemo perkrovimas pagelbejo Gerai
dekui uz patarima GeraiCha cha

Nepasijungia prie WIFI - meta “cant connect to teo bla blah”. Kokie gali buti sprendimai? Gali buti, kad susije su kazkokiu update, kuri dariau pries kokia savaite. Kaip tik ta savaite nesinaudojau telefonu, todel speju, kad gal susije. Gal kazkas ne taip updeitinosi? Nekaltas

Man rodos kazkada panasiai buvo man, nepamenu ka dariau, gal net be reseto neapsiejau…

nesupyk, bet tie rageliu dazniai blogiau kaip yra jau nebepadarys

Kenkia vyriškai potencijai,įrodyta moksliškaiCha cha va tau ir nxJuokiasi ,o rimtai,visi ragelio bangų dažniai afigiennai kenksmingi.Ypač žmogaus smegenims,širdžiai.Kažkur jau rašiau,kad patartina net kalbėtis tik per ausines,daug žmonių taip ir elgiasi.Bet šiaip,tai aišku,nėra prasmės jo išjunginėt,pritariu.Visai nereikalinga funkcija.androidai,jaučiu tuoj užpuls kai vapsvosJuokiasi kokie š.dinini WP o droidai gėrisMirkt

bandyk pirma ikist pakroveja, o paskui isjunginet. o siaip nx ji isjunginet?

Labas,gal kas žinot kaip padaryti kad Nokia Lumia 930 baterijos įkrovimo metu neįsijunginėtų,o liktų išjungtas,jei tai išvis įmanoma?Kur ieškit nustatymuose?Kraunu kartą ar du kart per savaitę,žinoma,kelionių metu teks krauti dažniau,nes GPS,3/4G ir t.t.dažniau naudossis.Turiu madą visada išjunginėti ragelį kai nereikalingas,ypač naktimis.Taigi,kodėl kai išjungiu,jis iškart įsijungia vos įkišus įkroviklį?Užsispyręs,o išjungus telefą vos tik įkišus įkrovilį vėl įsijungia?WTF?

Reikes gal isbandyt, kai z10 atsibosCha cha

Man, kaip ir Dariui, jokio lago nera. Cia gi ne androidas, kad striginetu Šypsena

Telefone aš galiu pasirinkti, kad kontaktus rodytų iš: SKYPE, GMAIL ir OUTLOOK. skype ir gmail nereikalingi, pasirinkau outlook. Tai klausimas: outlook kontaktai atitinka tuos, kurie buvo sim kortelėje, kai tik įdėjau ją i telefoną?

Dar turėtų tebedalint:
http://www.pildyk.lt/akcijos/nokia-lumia-520/

Kazkur skaiciau, kad strigineja, lyg neveikia kazkas, bet kaip bebutu, uz 240lt geras variantasGerai cia tele2 tokia kaina dalino?

Gelezis (skaiciukai) ne kazka, bet nepastebejau jokio lago, viskas sukasi be problemu, navigacija isvis ledine, susiranda pozicija per kelias sekundes, internetas nelagina, OS patogi.
Tai daigtas, galintis patenkinti 95% zmoniu kasdieninius poreikius, o pametus ar sudauzius, nuostolis mizernas, nevertas asaros laso.

Turejo but kazkokia plevele, nu tipo kur buna su piesiniais visokiais, lengvai nusilupantiNekaltas paziurek youtubej unboxing.

O del telefono uz pigiai, tai dazniausiai su kamera, ekranu, kokybe nekazka buna, gelezis silpna, tai gali palagint, pastriginet, bet aisku skambinimui pilnos akys.

Visiskai pritariu.
Beje paimu tilipuona uz 2400Lt tai apart kokybes surinkimo ir grazesnio dizaino nelabai man ten kazko geriau ar reikalingiau ir yra Juokiasi Aisku telefonu geek’ams kitas reikalas, bet man kaip “paprastam zmogui” tai px Cha cha
Tik as ne visad ji naudoju, man tie tapsnokliai per dideles plytos ir per sunkus, pvz kai laisvesniu sortu kisenej tbaluoja tai erzina biski Juokiasi