vudu lelytes
paieska tokios temos nerado vadinas dar nera tai vat ar tikite tokiais dalykais? ar tai tiesiog prasimanymai? o gal esate girdeje kokiu istoriju susijusiu su siomis lelemis sakykite viska dabar taip va tos vudu leles yra tokia paprasta lele nu grynai tokia kaip zmogeliukas nupiestas is pagaliuku ir rutuliuku tik vat ji buna mazdaug uzkereta kad veiktu kazkuriam zmogui ir jeigu tu darai kazka tai lelei tai viska jaucia tas zmogus kuriam ji skirta as manau kad tai tikriausiai tik pramanymas bet kas gal esate ka girdeje tai sakykit
Aha, tai, isties, prasimanymas.
Ar dabar kas nors turetu pradet itikinet, kad ne?
Šventraštis įspėja, kad visi būrėjai ir besinaudojantys jų paslaugomis nusipelno pragaro ugnies.
Taip, taip, zinoma.
tai nera prasimanymas, ir enbutinai woodoo lele reikalinga, ji tik padeda intencjas sustiprinti, gali buti nuotrauka ar bet kas materialaus, tiesiog tam negeram zmogui tai labiau padeda koncentruot minti kuri nesunkiai materializuojasi, cia yra is prakeikimo intenciju maldu zanro, kada bandoma proto (dvasios) galia paveikti materealuji pasauly, kriksionys meldziasi, pasiema kryziu, rozanciu, suabstraktinant ne ka skiriasi esme nuo woodoo, minciu ir materalus pasaulys yra glaudziai persipyne, ir nratai susilieja i viena
Šarūnai, pasigamink vudu lėlytę su mano foto ir badyk ją, jei man skaudės, aš tau paskambinsiu ir pasakysiu,kad ji veikia
o šiaip aš visai tikiu, kad veikia
reik išbandyt gi
aš netikiu tokiais visokiais
Sniechkus teisus. Vieni nuosirdziai tikedami "valgo Kristaus kuna ir geria Kristaus krauja", verda vistu neisperetus kiausinius, juos "su meile" spalvina ir nesa sventinti sventu (maldomis uzkalbetu) vandeniu… kiti gi lankosi pas "burejas", prasydami uzkalbeti maista (cukru, duona…), alkoholi, nuotraukas, vasko (sventintos zvakes!) leles ir juos naudoja savo "viltims" igyvendinti… uzmaitina, uzgirdo, uzbado, uzdziovina… Tikslas vienas - materializuoti mintis bet kokiu imanomu budu… kaip kas sugeba.
su tavimi nebandyciau esi per daug mielas zmogeliukas
eik jau eik
ne toks aš ir mielas
anyway dėkuj
bet gal visgi išbandom?
o tu taip bijai pragaro ugnies, kad laikaisi visko, ką šventraštis įspėja?
viskas yra imanoma ir viskas yra tikra, tik reikia trupucio noro patiket, as kadangi pats tikiu tais visais dalykais daug turiu info ir zn tai patikekit, jus dar neisivaizduojat ko gyvenime buna ir netgi musu lietuvoj… pats esu mates daug kraupesniu ir siurpesniu ir visokiu kitokiu nepaaiskinamu dalyku, netikejau, bet…
as kai buvau maziuke bandziau kazkokia lelyte badyt ir visaip skriaust su siulu nuo tos vargses mergaites megztuko bet nznau ar ji kazka jaute as is dalies tikiu visokiais tokiais ale dvasiniais imantrumais
o tai kas nutinka patekus i pragara? kas ta ugnis?
tikiu, ir jei tai darai su dideliu tikejimu bei noru ir nuosirdumu tai viskas te su ta lele gerai vyksta
na tai papasakok cia mums ka nors
Netikiu, bet jos tokios gražios.
sudominai ir toliau nepasakoji negerai