vudu lelytes

manau jei labai tikesi tuo ka darai, gali materelizuotis, bet tam nebutina lele

labai pritariu Taip, bet pvz lele ar kiti materialus daiktai gali padeti sutelkt minties energija, taip pagreitindami visa noro issipildymo procesa

Vudu lele galima naudoti ir kitiems tikslams. Pvz pasidaryt kaip talismana,ja uzkalbeti ir prikabinti virs duru.Kazkur apie tai skaiciau.

Drįsčiau pastebėti, kad tema labai neinformatyvi. O tokios lėlės yra paauglių užsiėmimas. Kai žmogus dar nesubrendęs ir nesugeba pakovot už save griebiasi štai tokių kvailų, sakyčiau, kiek kraštutinių priemonių. Deja, daugelis patys nesupranta, ką daro. Tokiam žmogui vertėtų nueit pas psichologą ir pavartot vaistukų, kad apsiramintų.Antra kategorija žmonių, mėgstančių šį ‘meną’(atleiskit, kitaip pavadint jį man nesiverčia liežuvis) yra šamanai, norintys daug ir greit praturtėti, kvailindami naivuolius. O jų Lietuvoje nemenkai yra.

AstralRomance,kiekvienas turi savo nuomone Šypsena

Aš ją ir išsakiau. Nieko neverčiau su manimi sutikti.

Vudu magija ir būrimas yra labai pavojingi žmogui,jeigu perdaug patikėsi ,taves laukia nežinia kas.

[quote]Apie vudu magija yra labai geras filmas beja:The skeletion key
[/quote]
.

VertimasKietaslaptas raktas Laimingas

Pavargęs

Kažkaip netikiu ar tokie bajeriai veikia mat tuos kitus žmones kuriem ta vudu lėlė skirta Ne

Ir kas?

www.google.lt<— ten pilna info apie jas.

Nu kažkur gi, tolimuose kraštuose kažkas naudoja šitą būdą.
Aš į tai neigiamai žiūriu,man juodoji magija visokia ne prie širdies. Kratausi.
Gal ir veikia,o gal ir ne. Kažin kaip ten iš tiesų yra…