Volgos salionas

Quat, su Viggenu geriausias prisiminimas, kai nelygiam kelyje su provėžomis davus trečiu krumpliu per popką, priekis susitabalavo ir išnešė į priešpriešinę. Girtas Nepakartojamas jausmas. Cha cha Gerai

Volase, kaip ten 2001 metai dabar, Brazauskas dar gyvas, į ES stosim ???

kas tas vigenas?

turi pazystamas zmonai papirkes nauja s60 turbo benza ~180kw FWD, sake neimanoma vaziuot is vietos, sakau ko nejamei AWD, sako net nepagalvojau, aiksu ir eme kas stovejo sandeli tuo momentu

Stulpas, tipo visad draugo zmona draskosi ant ribos su ja? Pas mane 187kw fwd, naujos sezonines padangos jei jau kali iki galo, tai jo,problema,bet normaliai vaziuojant problemu nekilo nei nuo sankryzu nei ivaziuojant i ziedus, buvo daviklis sugedes greicio,tai neveike esp tai tada jo, cypia padangos kiekviena kart staigiau pajudejus Kyborgas ir pamenu sake,kad su fwd neimanoma vaziuoti, gavo darbine fwd ir kazkaip pavaziuoja Cha cha ir dar 99% srauto deda Cha cha

As tai su t5 5cyl buvau ismokes vaziuot, pirma antra gaike ramiau,tiksliau su antra jau gali dozuot per pedala,bet kai nunese i priespriesa,tai nx jausmas. Siaip t5 tikrai truko awd,bet dyzeliui 1.6 px nx TaipQ, bet tai bl blkoks resursu švaistymas turet ta 3.2i Apsvaigęs

tai aš tu niuansu nezinau, bet kaip ir minejo turbut jei kokiam ziede ar kur staigiau reikia pajudet is vietos tai faktas kad uzsikasa FWD, nu neuzsikasa bet ESP visokiu pagalba nevaziuoja is vietos

Aš kadangi turėjau galimybę iš senesnės persėsti į šitą, tai senojone jaučiasi lengvumas, šitoje jaučiasi solidesnė laikysena, nors vairas ir reakcijos šitos gerokai labiau patinka, nei senojoje. Dėl netempimo siūlyčiau pačiupinėti Mirkt aš sakyčiau, kad naujos ceškės wow efektas viską nuima, bet medžiagos arba tokios pat, arba pas Volvo geresnės. Auris - bet turi ką prisimint Cha cha Zhakai - kol kaina ir pagrindiniai kriterijai pataiko su mase - tol konkurentas, o jau klientas renkasi kas jam labiau limpa Cha cha Lexus,kaip ir Volvo, aš irgi nematau prie aiškių premium, bet va prabangus auto nors tu ką Cha cha

HC - atiduokit vaikam vaivorykštę!

quattre, tai vistik gianni buvo teisus dėl merso medžiagų prastumo? Cha cha

quattre, kazkada senai senai, norejau meiluzai A klase paimt - nu nebuvo ten premiumo , nors gamintojas tai nuo prigimties premiumas, ne kokia bulka tik paskutiniu laikotarpiu ten isokus… Dabar gal ten kitaip, nesigincysiu .

Dabar kitaip, nesiginčyk TaipRobi - ne Giannis buvo teisus, o aš ir pats rašiau, kad medžiagiškumas nemažai vietų (dėl perdirbamumo, taupymo ir dar velniai žino ko) yra abejotinas. Su kuo nesutikau ir nesutinku, tai cheap efektas, china engineering etc. Pavažiuoti reikia, pačiupinėti, pabūti - tada komentuoti Mirkt

brisius lygina pirmąjį A klasės atstovą, turintį prakeiktą automatą su šiandieniniu? Cha cha

Volvo xc70 ir xc90 d5 pasaka kas liečia variklius ir automatus tik iš vietos lagina nenormaliai ir važiuoklė kietoka ,bet šaltiena.automato nejauti tiesiog normaliam važiavimui niekaip nemaišo geležis automato amžina. Džipas turi būti dyzelis sena tiesa. Tas d5 motoras abu čipuoti jie negenda visiškai.kaimo salygom į x3 bijau jau ir bekeisti,kai doreliai pradės draskyt rubaškę nebent. Važiuoklę irgi nulis investuota.per 2 metus

boka, jau supratom viską Gerai Cha cha

Robis, bet tai mersas ir tada buvo premiumo gamintojas ar ne ? Cha cha as tada paziurejes supratau, kad mersas nebutinai yra mersas p.s. as tada net nevaziavau su juo, tik paziurejau …

Ką tu supratai Šypsena pasipasakok

Fwd jei aubi ,tai tik pliusas.motoras ant priekio 2d ■■■■■■■ tik pirks q ar aubi bendrai. Iki 200kw rwd bmw su gerom gumom pakenčiama ir good. Niekas betmenais nesiakundžia Fwd pats 170kw vadeliojau tris metus lai neaiškina man kyborgai,kad čia tragedija kažkokia ,smegenų nebent nėra

2 kartus įvaręs tekstą buvai, tai ir sakau, viską jau supratom Cha chaNežinau, ar volvo išvis kada turėjo gerus automatus Va ir apie Audi išaiškinai tiesą Gerai Cha chaBrisiau - jo, bet niekas ir taip nenori ten 30+ mokėti už A, tai dabar bent pasistengė, kad jausmas būtų geras Cha cha

Honda- tai kalba buvo, kad jei volvo turi paprastesniu modeliu tai jau ne premiumas kaip gamintojas- tai as ikisau biski merca Cha cha