Virtualus elitinis viesnamis : didziausia nuodeme - praleista nuodeme

sA†Ana rašė:

Labas Tit,

Gal butu galima pasiskolinti mergina ketvirtadienio vakarui nueiti i kina? Gal turi ka pasiulyti?

Šypsena O i koki filma ruosiesi trauktiŠypsena matai, nezinodama negalesiu pasakyti ar tiks mano mergaites palydaiŠypsena

To Tit…

sveika sugrizus… kur buvai dingus? Šypsena

visai bizni apleidus buvai Šypsena

ar jau apsvarstet mano kaip vadybininko kanditatura… juk siaip ar taip tiek pastangu idejau, kad si istaiga nenumirtu…

jooo… Smila negerai mokslai veikia… į viešnamį mat užsimanė Cha cha
ir dar iš pačio ankstyvo ryto… Cha chaCha cha

Tit rašė:

2Zvejas, malonu jus matyti kolega. Kaip gyvenate suteneri, dziaugiuosi jus matydamaŠypsena

Mirkt užsukau trumpam… darbo klausimais Cha chaCha chaCha cha

mallena rašė:

Rasputinai…Apakęs Apakęs Apakęs…ziuuuu,gal dvyniai esam!!! Apakęs Apakęs Apakęs
Ta pacia diena gime!!! Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas

Nepamenu kad butume kartu guleje lovyteje Mirkt
Bet maloniai galim sia klaida istaisyti Mirkt Cha cha
Gal masssaziuka pradziai ? Kietas
O del gimtadienio galesime kooperuotis Mirkt Cha cha

SMiLuTE rašė:

tit, tai ar rasi man darbo? Aš nekaltas

SMiLuT, tai ka, finansines problemos?! Cha cha

su greitaja masina i pagalba atskuba zavioji Brashkute Šypsena

X-lite rašė:

SMiLuTE rašė:

tit, tai ar rasi man darbo? Aš nekaltas

SMiLuT, tai ka, finansines problemos?! Cha cha

nope… man malonu pas tit dirbti… galeciau ir apskritai visuomeniniais pagrindais darbuotis Cha cha
tit, tai kokios mano pereigos??

zinkas23 rašė:

kur cia kur cia pramogos???

O ko pageidausiteŠypsena

zinkas23 rašė:

kur cia kur cia pramogos???

Visos programos vyksta atskiruose kambareliuose…usisakai mergyte ir…Apakęs Apakęs

tai kada tave brashkute galima uzsisakyt i atskira kambareli ? Šypsena

brashkute rašė:

Visos programos vyksta atskiruose kambareliuose…usisakai mergyte ir…Apakęs Apakęs

SMiLuTE rašė:

gerai, darysiu svelnius erotinius masazus (masaziste) , paskui gal persikvalifikuosiu, bet kol kas pabusiu masaziste Cha cha

Apakęs Apakęs Apakęs

galima ash pabusiu, masazuojamu?! Cha cha Aš nekaltas Apakęs

masazai masazai ir dar karta masazai… o sex paslaugos galima apie jas placiau suzinot?

SMiLuTE rašė:

masazai masazai ir dar karta masazai… o sex paslaugos galima apie jas placiau suzinot?

MielojiŠypsena bet juk viskas nuo to ir prasideda. As atidariau istaiga, kurioje laukinio Sex, dideles aistros nesimatoŠypsenatai zmones padaro ir be mano pagalbosŠypsena o jei nera tokios galimybesŠypsena ateini i mano istaigele pasiprasai kokio nori "masaziuko" ir tvarka. Jei reikia tik masazo prasom jei reikia "maSAZO" irgi padesimCha cha juk turejai suprasti pries pradedama cia dirbtiŠypsena As savo klientams galiu pasiuli koki tik nori aptarnavima ir tik del to kad labai sauni komanda dirba su manim.

2BenasssŠypsena labas zuikeli.

aisq sefe Šypsena kas nori erotini masaza, pas mani i kabinetuka prasom… Cha cha kuria vietele pamasazuoti ? Šypsena

X-lite rašė:

SMiLuTE rašė:

aisq sefe Šypsena kas nori erotini masaza, pas mani i kabinetuka prasom… Cha cha kuria vietele pamasazuoti ? Šypsena

Vyrai, stokit i eile, ash pirmas!!! Gerai

Na SMiLuTE, cai jau tavo darbas, tu turi zinoti, kur masazuoti! Cha cha

Visu pirma labas Tit, o kokia idegusiŠypsena. Nusiplukiau bemasazhuodamas tas dailias klientes. Beto pati supranti susikaupe garas…
1 termodinaminis desnis: energija is niekur neatsiranda ir niekur nepradingstaAš nekaltas

Labas KipšiukŠypsena nusipluke mazytis. Nu va, bet taip juk negalimaŠypsena

O del masazo. ASPiktasPiktas labai. Matai kai as pasiuliau niekas nenori. As suprantu, kad Smilute jaunesne, bet ar visada jaunyste geriauŠypsena pasiziurekit i vyna ar konjakaŠypsena

Aciu vaikinai uz palaikymaŠypsena , O tu Benasss`ai sesdamas ant 2 tabureciu bent kojas suriskŠypsena nuo sefes prie BraskytesŠypsena netvarkaŠypsena

Na o siaip VISIEMS geros darbo dienosŠypsena

SKAUDU, kai as juokaujuŠypsena visi mano kad kalbu rimtaiŠypsena, o kai kalbu super rimtaiŠypsena visi galvoja kad juokaujuŠypsena Na nezinauŠypsena gal kaltos sauniosios atostogosCha cha gaila, kad jos baigesiŠypsena ir reikia sugryzti i cia planeta. Nes matau kad zmogiukai manes nibisupruntaŠypsena