sA†Ana rašė:
Labas Tit,
Gal butu galima pasiskolinti mergina ketvirtadienio vakarui nueiti i kina? Gal turi ka pasiulyti?
O i koki filma ruosiesi traukti matai, nezinodama negalesiu pasakyti ar tiks mano mergaites palydai
Labas Tit,
O i koki filma ruosiesi traukti matai, nezinodama negalesiu pasakyti ar tiks mano mergaites palydai
To Tit…
sveika sugrizus… kur buvai dingus?
visai bizni apleidus buvai
ar jau apsvarstet mano kaip vadybininko kanditatura… juk siaip ar taip tiek pastangu idejau, kad si istaiga nenumirtu…
jooo… Smila negerai mokslai veikia… į viešnamį mat užsimanė
ir dar iš pačio ankstyvo ryto…
užsukau trumpam… darbo klausimais
Nepamenu kad butume kartu guleje lovyteje
Bet maloniai galim sia klaida istaisyti
Gal masssaziuka pradziai ?
O del gimtadienio galesime kooperuotis
su greitaja masina i pagalba atskuba zavioji Brashkute
nope… man malonu pas tit dirbti… galeciau ir apskritai visuomeniniais pagrindais darbuotis
tit, tai kokios mano pereigos??
Visos programos vyksta atskiruose kambareliuose…usisakai mergyte ir…
tai kada tave brashkute galima uzsisakyt i atskira kambareli ?
galima ash pabusiu, masazuojamu?!
masazai masazai ir dar karta masazai… o sex paslaugos galima apie jas placiau suzinot?
Mieloji bet juk viskas nuo to ir prasideda. As atidariau istaiga, kurioje laukinio Sex, dideles aistros nesimatotai zmones padaro ir be mano pagalbos o jei nera tokios galimybes ateini i mano istaigele pasiprasai kokio nori "masaziuko" ir tvarka. Jei reikia tik masazo prasom jei reikia "maSAZO" irgi padesim juk turejai suprasti pries pradedama cia dirbti As savo klientams galiu pasiuli koki tik nori aptarnavima ir tik del to kad labai sauni komanda dirba su manim.
2Benasss labas zuikeli.
aisq sefe kas nori erotini masaza, pas mani i kabinetuka prasom… kuria vietele pamasazuoti ?
Vyrai, stokit i eile, ash pirmas!!!
Visu pirma labas Tit, o kokia idegusi. Nusiplukiau bemasazhuodamas tas dailias klientes. Beto pati supranti susikaupe garas…
1 termodinaminis desnis: energija is niekur neatsiranda ir niekur nepradingsta
Labas Kipšiuk nusipluke mazytis. Nu va, bet taip juk negalima
O del masazo. AS labai. Matai kai as pasiuliau niekas nenori. As suprantu, kad Smilute jaunesne, bet ar visada jaunyste geriau pasiziurekit i vyna ar konjaka
Aciu vaikinai uz palaikyma , O tu Benasss`ai sesdamas ant 2 tabureciu bent kojas surisk nuo sefes prie Braskytes netvarka
Na o siaip VISIEMS geros darbo dienos
SKAUDU, kai as juokauju visi mano kad kalbu rimtai, o kai kalbu super rimtai visi galvoja kad juokauju Na nezinau gal kaltos sauniosios atostogos gaila, kad jos baigesi ir reikia sugryzti i cia planeta. Nes matau kad zmogiukai manes nibisuprunta