Virtualus elitinis viesnamis : didziausia nuodeme - praleista nuodeme

Benasss, liudziu. Kazi kokia "liaguska" ant dusios sedi. Nigirumai puolaŠypsena na zinote bunaŠypsena

Tit rašė:

Benasss, liudziu. Kazi kokia "liaguska" ant dusios sedi. Nigirumai puolaŠypsena na zinote bunaŠypsena

Taip taip taip - itariu, kad tau poatostoginis sindromas, juk pati zinai- dirbti nereik, kelkis kada nori, valgyk ir gerk kiek nori, saule, smelis, estrada Taurė Alus idege Vyrai kunai… kurortiniai romanai Sudužusi širdisŠypsena Na o kol dar mano idegis nenusiplove galim ir i tavo buduarus uzsukti Cha cha Kaip reklamoje: "Prisimeni neseniai aplankytas vietas ?!" Cha cha Cha cha

smilute su trumpuciu baltu chalatuku, neslepianciu jos dailiu kojyciu, prazingsniuoja koridoriumi ir mirkteli cia susirinkusiems klientams… Cha cha
Nagi kas sekantis atsiduos i sias svelnias rankas??? kas patikes man savo dailu, pavargusi kuneli?

benasss rašė:

Taip taip taip - itariu, kad tau poatostoginis sindromas, juk pati
zinai- dirbti nereik, kelkis kada nori, valgyk ir gerk kiek nori,

JO TAI BUVO IS TIESŠypsena

saule, smelis, estrada Taurė Alus idege Vyrai kunai…

O TO NEBUVO. VIEJOJ TO BUVO: bulbos, burokai, ir pan…Šypsena

kurortiniai romanai Sudužusi širdisŠypsena Na o kol dar mano idegis nenusiplove galim ir i tavo buduarus uzsukti Cha cha Kaip reklamoje: "Prisimeni neseniai aplankytas vietas ?!" Cha cha Cha cha

Cha chaCha chaCha chaCha cha na nezinauŠypsena kaip ten yraŠypsena Galima pameginti, bet as paskutiniu metu labai "sukuklejau"

so who is next???
nagi nagi… ar einat i masaziuka, bo jei nera klientu, tai einu pietaut…

JoJoJoŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsena persasi isvada, kad visi patenkintiŠypsena arba isgasdintiŠypsena

SKELBIU NAUJU DARBUOTOJU PRIEMINA, MATYT SENAIS NEPATENKINTA KLIENTURA ISSILAKSTEŠypsenaMirkt

Tit rašė:

JoJoJoŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsena persasi isvada, kad visi patenkintiŠypsena arba isgasdintiŠypsena

SKELBIU NAUJU DARBUOTOJU PRIEMINA, MATYT SENAIS NEPATENKINTA KLIENTURA ISSILAKSTEŠypsenaMirkt

Wou… Ufff… esu truputi sukrestas… negi ir mane… as cia matote visa diena fronta vienas laikau (ir jau ne pirma karta!)… o mane sitaip tiesiog i gatve… O vis delto gal as klystu?? Apakęs Apakęs

benasss rašė:

Wou… Ufff… esu truputi sukrestas… negi ir mane… as cia matote visa diena fronta vienas laikau (ir jau ne pirma karta!)… o mane sitaip tiesiog i gatve… O vis delto gal as klystu?? Apakęs Apakęs

Benasss`ai mazuti nurimk Šypsena kaip gi be taves si istaiga [/]

Tit rašė:
Benasss`ai mazuti nurimk Šypsena kaip gi be taves si istaiga [/]

Aciu tau Tit uz isklaidytas abejones, nepyk, kad buvau pradejes tave itarti tokiu poelgiu Šypsena Šypsena

tai kad jus nesuprantu… vakar ieskojau pramogu ir gavos snipstas. laukiau laukiau ir nesulaukiau

brashkute rašė:

Salono kampe sedi zavioji Brashkute. Ji tyliai nuzvelgia Benass’’’'a , jo nuostabu idegusi kuna…exxx…

… exx… bylo niebylo (pamasto Brashkute) prieina prie Benass’‘o … be zodziu sedasi ant keliu… jos rankos apsivija Benass’'o kakla … o lupas susijungia i ilga ir aistringa bucini… no coment… Šypsena ir taip viskas aisku …

Zinkas23, matai kartais reikai darba su malonumais derintiŠypsena , o beje ko pageidautum jaunuoliŠypsena Matai pas mane dar ekstrasencu neraŠypsenaŠypsenaŠypsena

Benasss`ai, na tu saunuolisŠypsena tikras draugas (ne tik darbuotojas)MirktMirkt del bendros idejos sitaip aukotisŠypsena

tit uzmigo zinkui ant peties

tik staiga su griausmu atsilapoja baro durys ir įvirsta pakaušęs klientas, susišiaušęs visas, dveijų dienų šeriai ant žandų, akytės įtartinai blizga…juk čia Varliūkštis
Eiii, ar yra kas gyvasApakęs, ko čia taip tamsuPiktas. Ple, nieko nematau Taurė

Varliūkštis rašė:

tik staiga su griausmu atsilapoja baro durys ir įvirsta pakaušęs klientas, susišiaušęs visas, dveijų dienų šeriai ant žandų, akytės įtartinai blizga…juk čia Varliūkštis
Eiii, ar yra kas gyvasApakęs, ko čia taip tamsuPiktas. Ple, nieko nematau Taurė

… Varliukstis tikrai kad nieko nemato, net uzraso virs duru didelemis raidemis VIESNAMIS!!! cia Ple Piktas VIESNAMIS!!

zinkas kaip ir eis namo, jis nunesa tit i viena is kambariu, uzkloja puku minkstumo antklode, ji sypsosi

kur tas intymus Alus alkoholinėj aplinkoj? Aš nekaltas Cha chaCha cha

As ne dirbt,o atsipalaiduot uzsukau pas jumi,ar kas mane aptarnaus,ka pasiulisi seimininkelia siandienŠypsena

Tit rašė:

Benasss`ai aiaiaiaiai, na bet jei jau sunku 1 galima tik tauŠypsenaMirktMirkt

Aciu saulute ir ta viena keliu uz tavo 500-aja zinute Šypsena Taurė

aciu Benasss`ai uz sveikinima, as atvirai pasakius net nepastebejauŠypsena tikrai.

O siaip labai idomu i kuria puse pasuks Benasss: pas begalo zavia blondine ar pas zavuole tamsiaplaukeŠypsenaŠypsena