Benasss, liudziu. Kazi kokia "liaguska" ant dusios sedi. Nigirumai puola na zinote buna
Tit rašė:
Benasss, liudziu. Kazi kokia "liaguska" ant dusios sedi. Nigirumai puola na zinote buna
Taip taip taip - itariu, kad tau poatostoginis sindromas, juk pati zinai- dirbti nereik, kelkis kada nori, valgyk ir gerk kiek nori, saule, smelis, estrada idege kunai… kurortiniai romanai … Na o kol dar mano idegis nenusiplove galim ir i tavo buduarus uzsukti Kaip reklamoje: "Prisimeni neseniai aplankytas vietas ?!"
smilute su trumpuciu baltu chalatuku, neslepianciu jos dailiu kojyciu, prazingsniuoja koridoriumi ir mirkteli cia susirinkusiems klientams…
Nagi kas sekantis atsiduos i sias svelnias rankas??? kas patikes man savo dailu, pavargusi kuneli?
benasss rašė:
Taip taip taip - itariu, kad tau poatostoginis sindromas, juk pati
zinai- dirbti nereik, kelkis kada nori, valgyk ir gerk kiek nori,
JO TAI BUVO IS TIES
saule, smelis, estrada idege kunai…
O TO NEBUVO. VIEJOJ TO BUVO: bulbos, burokai, ir pan…
kurortiniai romanai … Na o kol dar mano idegis nenusiplove galim ir i tavo buduarus uzsukti Kaip reklamoje: "Prisimeni neseniai aplankytas vietas ?!"
na nezinau kaip ten yra Galima pameginti, bet as paskutiniu metu labai "sukuklejau"
so who is next???
nagi nagi… ar einat i masaziuka, bo jei nera klientu, tai einu pietaut…
JoJoJo persasi isvada, kad visi patenkinti arba isgasdinti
SKELBIU NAUJU DARBUOTOJU PRIEMINA, MATYT SENAIS NEPATENKINTA KLIENTURA ISSILAKSTE
Tit rašė:
JoJoJo persasi isvada, kad visi patenkinti arba isgasdinti
SKELBIU NAUJU DARBUOTOJU PRIEMINA, MATYT SENAIS NEPATENKINTA KLIENTURA ISSILAKSTE
Wou… Ufff… esu truputi sukrestas… negi ir mane… as cia matote visa diena fronta vienas laikau (ir jau ne pirma karta!)… o mane sitaip tiesiog i gatve… O vis delto gal as klystu??
benasss rašė:
Wou… Ufff… esu truputi sukrestas… negi ir mane… as cia matote visa diena fronta vienas laikau (ir jau ne pirma karta!)… o mane sitaip tiesiog i gatve… O vis delto gal as klystu??
Benasss`ai mazuti nurimk kaip gi be taves si istaiga [/]
Tit rašė:
Benasss`ai mazuti nurimk kaip gi be taves si istaiga [/]
Aciu tau Tit uz isklaidytas abejones, nepyk, kad buvau pradejes tave itarti tokiu poelgiu
tai kad jus nesuprantu… vakar ieskojau pramogu ir gavos snipstas. laukiau laukiau ir nesulaukiau
brashkute rašė:
Salono kampe sedi zavioji Brashkute. Ji tyliai nuzvelgia Benass’’’'a , jo nuostabu idegusi kuna…exxx…
… exx… bylo niebylo (pamasto Brashkute) prieina prie Benass’‘o … be zodziu sedasi ant keliu… jos rankos apsivija Benass’'o kakla … o lupas susijungia i ilga ir aistringa bucini… no coment… ir taip viskas aisku …
Zinkas23, matai kartais reikai darba su malonumais derinti , o beje ko pageidautum jaunuoli Matai pas mane dar ekstrasencu nera
Benasss`ai, na tu saunuolis tikras draugas (ne tik darbuotojas) del bendros idejos sitaip aukotis
tit uzmigo zinkui ant peties
tik staiga su griausmu atsilapoja baro durys ir įvirsta pakaušęs klientas, susišiaušęs visas, dveijų dienų šeriai ant žandų, akytės įtartinai blizga…juk čia Varliūkštis
Eiii, ar yra kas gyvas, ko čia taip tamsu. Ple, nieko nematau
Varliūkštis rašė:
tik staiga su griausmu atsilapoja baro durys ir įvirsta pakaušęs klientas, susišiaušęs visas, dveijų dienų šeriai ant žandų, akytės įtartinai blizga…juk čia Varliūkštis
Eiii, ar yra kas gyvas, ko čia taip tamsu. Ple, nieko nematau
… Varliukstis tikrai kad nieko nemato, net uzraso virs duru didelemis raidemis VIESNAMIS!!! cia Ple VIESNAMIS!!
zinkas kaip ir eis namo, jis nunesa tit i viena is kambariu, uzkloja puku minkstumo antklode, ji sypsosi
kur tas intymus alkoholinėj aplinkoj?
As ne dirbt,o atsipalaiduot uzsukau pas jumi,ar kas mane aptarnaus,ka pasiulisi seimininkelia siandien
Tit rašė:
Benasss`ai aiaiaiaiai, na bet jei jau sunku 1 galima tik tau
Aciu saulute ir ta viena keliu uz tavo 500-aja zinute
aciu Benasss`ai uz sveikinima, as atvirai pasakius net nepastebejau tikrai.
O siaip labai idomu i kuria puse pasuks Benasss: pas begalo zavia blondine ar pas zavuole tamsiaplauke