Virtualus elitinis viesnamis : didziausia nuodeme - praleista nuodeme

Nu brangioji…Piktas Ateisi tu man i buolinga siandien, tai parodysiu ash tau svelnuma, maza nepasirodys!!! Piktas
LeilaKamila rašė:

Na niekada ir nenorejau but namu seimininke,man niekad toks vaidmuo netiksAš nekaltas
Viesnamy tvarkys Tit kaip bebutu cia jos biznis,o ne mano as tik pavaduoju,palaikau…Aš nekaltasVa o kai ji gryz is atostogu ji su jumis ir tvarkysis.
O as asmeniskai,savo malonumuj gyvent megstu,taip,kad prasau man ka nors neitiketinai malonaus nuotaika pas mane siandie kaip netekejusios ir neketinancios,
Oj,kad tik mano darling ne…Aš nekaltas
Svelnumo mano kunas siandie istroskesAš nekaltas
pajacas rašė:

teisingai Leila… netekek…
geriau buk karjeros moterisŠypsena

galiausiai padaryk tvarka viesnamyje Šypsena

LeilaKamila rašė:

Piktas tikrai arba nusproksiu arba netekesiuApakęsLiežuvisPiktas
X-lite rašė:

x-lite atseke smila iki…oho, na iki namu jos, ir pagalvojo, gakl visgi iki dar nevedes, na gal… Aš nekaltas

================================

rozza rašė:

Noreciau kokio kulturingo, protingo tipelio…
Kuris nebijo eksperimentuotiŠypsena)))
Pirmenybe galantishkiems vyrams.Bučkis

SalutMirkt, tai nuo ko pradesimŠypsena?

Chloe, laukiu nesulaukiu Bučkis

na zinai…

as mutantu nevalgau Šypsena

moiras rašė:

yo, grazi tema Mirkt
tokia jau realizavo dizaineriai internete:
http://www.100.lt

pirshciukus apsilaizysit…~ Cha cha Cha cha Cha cha

Šypsena)))

Nuska rašė:

hmmm… masažo tai norėtųsi… tokio švelnaus… bet be šiurpuliukų…
ups, bet juk čia viešnamis Apakęs ir kur mane velnias užnešė Aš nekaltas

Smilute islenka vidun, pasiziuri : ogi musu benulis vel kaitina visu cia susirinkusiu moterishkos lyties atstoviu aistras Cha cha Mirkt

Smilute aukstakulniais bateliais tiksedama, lengvai linguodama klubais nuzingsniuoja sofos link ir laukia, kol i a kas atkreips demesi Mirkt

Cha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha Tai ka manote brangieji del VienuolynoŠypsena

tai jei jau taip primygtinai siulai tai iki galo Šypsena

brashkute rašė:

pajacas rašė:

to barshkute…

ei numesk mergaitishka drovuma… kada pagaliau man taip ilgai zadeta masaza padarysi???

Drovumo pas mane senaij jau neberasta…tik kuklumo keli gramai Cha cha Cha cha Prasom jaunuoli, renkites ir einam uz sirmos…Aš nekaltas Aš nekaltas
Taip …prasom atsigulti…atsipalaiduoti…usimerkite…atsipalaiduokite sakiau!! Aš nekaltas paima buteliuka masazo aliejaus, uzlasina keleta laseliu ant pajaco nugaros…susidrekina rankas ir pradeda…pirmiausia kaklas ir peciai…taip taip…peciai…bicepsai.prasom nedejuot…ir taip zinau kad faina Cha cha aha…zemyn zemyn…nugaryte.uij kokia nesvari Apakęs Apakęs nesijuokite, kutena tai kutena, bet man dirbti reikia…ups…ranka biski ne ten nuslydo…Aš nekaltas sorry …Cha cha hmmm…a jus masazo kokio pageidausite? Iki galo? Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas ANYWAY Taurė

pajacas rašė:

na gerai… pradziai po viena Alus ? ar is karto imam ko nors rimciau…

Rimčiau sakai Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas, kad man po savaitgalio rimčiau nebesinoriCha cha
Į sveikatą Alus

na gerai po viena Alus

Varliūkštis rašė:

pajacas rašė:

na gerai… pradziai po viena Alus ? ar is karto imam ko nors rimciau…

Rimčiau sakai Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas, kad man po savaitgalio rimčiau nebesinoriCha cha
Į sveikatą Alus

NU ka jus cia vaikinai visnamyje gerti pradejot Šypsena Cha cha Cha cha Ir be to…pajacas…nei aciu nei Taurė Piktas Piktas

Ohhh, kaip skanu Gerai
Eeee, pirmą iki dugno Mirkt

oreonas rašė:

Sakiau uzsoksiu, taip ir darau. Daug laiko neturiu, pageidauju greituko! eigu aptarnaujancio personalo siuo metu nera, tuomet pageidauju alaus!

na greita masaziuka speciau sumesti…juk ne tam 2 diplomai namie Šypsena

pajacas rašė:

tai dekui brashkute dekui…

bet galvojau kad dekui neuzteks tai buvau i parduotuve nubeges tau Gėlės nupirkt Šypsena

prasau… Gėlės

wow… brashkute net zagteli ir atsiseda is nuostabos kad taip in reallllll…Šypsena

oreonas rašė:

nori pasakyt baigus masazo kursus? Ohoho! Tai kolegos busim! Šypsena Kadangi zinau, kokia nedekinga pozicija daryt masaza - darai visiems, o niekas nemoka padaryti tau, tad siulau atsiskaitineti tuo paciu. T.y. padarysiu tau tavo pasirinkta masaziuka taipogi!
brashkute rašė:

oreonas rašė:

Sakiau uzsoksiu, taip ir darau. Daug laiko neturiu, pageidauju greituko! eigu aptarnaujancio personalo siuo metu nera, tuomet pageidauju alaus!

na greita masaziuka speciau sumesti…juk ne tam 2 diplomai namie Šypsena

oreonas rašė:

nori pasakyt baigus masazo diplomus? Ohoho! Tai kolegos busim! Šypsena Kadangi zinau, kokia nedekinga pozicija daryt masaza - darai visiems, o niekas nemoka padaryti tau, tad siulau atsiskaitineti tuo paciu. T.y. padarysiu tau tavo pasirinkta masaziuka taipogi!
brashkute rašė:

OHO…nu tu mane stebini…Apakęs Apakęs ir kas galejo pagalvoti…Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas Wow…100 metu…niekas net nepasiule…Nustebęs Dekuij pumpureli Bučkis

na jau… toks nepasitikejimas savo vadybininku…

negerai oi negerai…

stengsiuos taves nenuviltiŠypsena

Tit rašė:

Na brangieji iki pirmadienio jei per savaitgali istaiga nepadarys numiroŠypsena

Kaip saunu,kad seimininke sugryzo i savo istaigele,dabar manau bus tvarkaŠypsenaMirkt

Sveika gyva, sheimininke ŠypsenaTavo bordelis tapo populiariause specialios paskirties virtualia istaiga, kol blashkeisiŠypsenabardakas, bet tikslinis ir visiems patinkaŠypsenaas vat nepastoviu etatu kartaijs prablaivinu isisiautejusia klientura su salto H2O kibiriuku Šypsena

SMiLuTE rašė:

tit, galiu gal as isidarbinti? reik gi kazkaip prisidurti pinigeliu prie studentishkos kuklios stipendijos…

ŠypsenaŠypsenaŠypsena na o ka tu dirbsiŠypsena