Virtualus elitinis viesnamis : didziausia nuodeme - praleista nuodeme

…ir kur apsauga beziuri… Nustebęs Nustebęs

svetimasss rašė:

Varliūkštis rašė:

Alus į sveikatą, ar išgers kas su manim, taip sakant sveikatą taisyt reikia.

Ash visada pasiruoshes Cha cha Nors sveikatos taisyt nereikia, bet… Cha cha

Renkasi šutvė Cha cha
Ale tai kur visos fėjos dingo? Reik nugarą kefyru kad ištrintų, bais saulytė kaitri vakar pasitaikė.

Štai ir damos sulaukėmAš nekaltasAš nekaltas
Dar nepažystami, Varliūkštis būsiu Aš nekaltas

Malonu,as LeilaKamila busim siek tiek pazystamiAš nekaltasŠypsenaGirdejau jus prie zaliuju ty kazkur buvot suVyraiis VIP’'oŠypsena
Varliūkštis rašė:

Štai ir damos sulaukėmAš nekaltasAš nekaltas
Dar nepažystami, Varliūkštis būsiu Aš nekaltas

Varliūkštis rašė:

svetimasss rašė:

Nu varliukshtis, nu shutnik :smiley: :smiley: :smiley:
Pazhiurejau tavo info :smiley:
Tau be eiles 100 malunininku :smiley: :smiley: :smiley:

100ApakęsApakęsApakęs, tai teks padėt išgert :D:D
Aš nekaltasilgam vlipliAš nekaltas
Sugėrovų niekad neužmirštu, nebent po 100-osiosLiežuvisLiežuvis

Na na :smiley: Tuoj patikrinsim :smiley: :smiley: :smiley:

Na svetimasss pakeliam po Taurė
Štai, liko 98-ios Cha chaCha chaCha cha
Tai pasakok kas fronte naujo…

Na maloniu,idomiu zmoniu kompanijos paprastai niekada neatsisakauAš nekaltasMirktO jei jau Tu dar ir su VIP’‘u pazystamas esi ir jie apie tave uzsimine znacit esi visai nieko,sukalbamasCha cha
O kas liecia svetimo pastatyto( b)bus sunkumu,negeriu as alausAš nekaltas ir svetimasss tai zino,kaip ir duguma is VIP’'o,na tai ne mano gerimasAš nekaltas
Bet saunioje kompanijoje pabusiu,as isgersiuTaurėAš nekaltasMirkt
beje svetimassss as sita ana geguzes 24-25 busiu netoliese tai pasmatysimAš nekaltas gal susmatysim…
Varliūkštis rašė:

LeilaKamila rašė:

Malonu,as LeilaKamila busim siek tiek pazystamiAš nekaltasŠypsenaGirdejau jus prie zaliuju ty kazkur buvot suVyraiis VIP’’’’’’’'oŠypsena

Buvom…buvomCha cha, tik pakalbėt su Vyrai normaliai ir nespėjau, peer daug Alus buvo, o ir nuvažiavau ten su kvapeliu Aš nekaltas. Tai gal prisėsit, čia svetimasss 5 litrus malūninkų užsakė, pagalba nepakenktųAš nekaltas

Na na ramiau, musu apsauga nugirdysit, jau net zhagsiCha cha. O shiaip visai butu neblogai tu maluninku padegustuotAš nekaltas. Ar priimsit?

Varliukshti, pasigerei, buk savo vietoj ŠypsenaSavaites pradzia dabar, visi bando sudaryti ispudi, kad dirba ir tipo na lievo neina Šypsena

svetimasss rašė:

svetimasss padetu varlikshchiui, bet blaivaus proto likuchiai primina jam, kad sheshta valanda keltis i darba…
Nu dar po viena Taurė ir viskas… Shiandien Cha cha

Eeee, taip lengvai nepabėgsi Piktas, užvirei visą košę dabar ir srėbk Cha chaCha cha
Na, po taurelę, gal dar apsigalvosiAš nekaltas…ik…

agrastu uogiene rašė:

marazmasLiežuvis

Take it easy, baby Cha cha

Kipšas rašė:

Varliūkštis rašė:

Čia svetimasss po stalu miega, 17.30 pažadint prašė…į darbą eis Cha chaCha cha
Na tai gal po Taurė

Velniai nemate, padarom TaurėŠypsena. Svetimasss, nesijaudink, prikelsim, pazhadu, galAš nekaltasCha cha

Tai ar pazhadi, ar gal… Aš nekaltas

sakyk drasiai Šypsena

SMiLuTE rašė:

NORIU… hmmm… nepatogu sakyti Šypsena Cha cha Cha cha

SMiLuTE rašė:

NORIU… hmmm… nepatogu sakyti Šypsena Cha cha Cha cha

tai jau taip ir nepatogu…nesigedink kuo galesim tuo padesim…pazadu…
Cha cha

PAGANelis rašė:

cia iena paganelis ir viska suposhlina…
Cha cha

Ir butina buvo viska sugadinti Piktas

Kodel taip miegas ima?! Kipshas dar bando atsispirti miego pinklem, bet apsunke akiu vokai uzhslenka kaip uzhuolaidos…ech kaip gera…velniai nemate ta darba…Girdisi ritmingas shnopavimas.

Kas pasake miau?!

Kipshas trina nuo miego uztinusias akis, nusirazho, apsivercia ant kito shono, kazhka sumurma ir vel ishsijungia

ieina vidun gerai nusiteisusi smilute… mirkteli savo rudom akytem cia susirinkusiems Vyrai , atmeta vis ant veido uzkrintancias ilgas juodas garbaneles ir isitaiso netoli masazistu, atsiseda sukryziavusi dalias kojytes, kurias dengia neperilgiausias sijonelis… staiga pamazu ji ima atsegineti permatomo megztuko sagutes, vis labiau ima shviestis tobulos kuno formos, lieknas liemuo, svelni, siek tiek idegusi oda Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs Smilute megztuka nusviedzia i sali ir atsigula ant masazisto darbo stalo ir su geidulinga ishraiska veide ji laukia… spekit ko? Cha cha

x-lite atseke smila iki…oho, na iki namu jos, ir pagalvojo, gakl visgi iki dar nevedes, na gal… Aš nekaltas

teisingai Leila… netekek…
geriau buk karjeros moterisŠypsena

galiausiai padaryk tvarka viesnamyje Šypsena

LeilaKamila rašė:

Piktas tikrai arba nusproksiu arba netekesiuApakęsLiežuvisPiktas
X-lite rašė:

x-lite atseke smila iki…oho, na iki namu jos, ir pagalvojo, gakl visgi iki dar nevedes, na gal… Aš nekaltas

================================