sveiki visi… kas cia gero?
Visiems labas rytas …tai va…sedziu sampana geriu.,…kam masazo…? dar ko? siandien pasiruosuosusi suteikti ypatinga malonuma ypatingiems klientams
ok ok
taj kur ta egzotika?
ash kalta ash pati kalciausia…
niu,kaip bus man kas tinkamo taj
vsio…
sakyk tixliai ko nori
pats tavim uzsiimsiu
biaurybe rašė:
ok ok
taj kur ta egzotika?
ash kalta ash pati kalciausia…
niu,kaip bus man kas tinkamo taj
okiz…
tuoj sampana padedu i saldytuva
nubegsiu i dusa apsirengsiu kimono ir prie darbo
murkt
nu baigem baigem
gal biski pernelyg isijautem… bet kad fainiai buvo
Rėjytė rašė:
Ei, biaurybe su pajacu, ka jus ten taip ilgai DAROT??? Kiek gi as stovesiu uz duru
O stai ir as!!! AS ir vel masaziuko noriu!!!
bootent… teisingai etgariukas sako… vaikai gyvenikme draugishkai…
jei valdzia negris tai as is cia pasitrauksiu…
tvarkos is vis nera…
Mergaites,dabar mes Bena apipilkim karshtu shokoladu, kad paspirgetu ir sulaizhysim visa kaip bombonke Bus chia jam"darykit ka norit"
chloe rašė:
Mergaites,dabar mes Bena apipilkim karshtu shokoladu, kad paspirgetu ir sulaizhysim visa kaip bombonke Bus chia jam"darykit ka norit"
Prasom prasom "sulaizhysim visa kaip bombonke" - sitos paslaugos taip pat taikomos, galim jau ir pradeti…
Pajace ir kas cia daba per valdzios issiilgai gryz kita savaite
O kol kas as seimininkauju bet va nelabai turiu laiko,kita versla turiu
Sakai tvarkos nera,tai gal busi toks malonus ir padesi ta tvarka palaikyt,butu labaimalonu
O sy ryt man asmeniskai,prasau masazo noriu bet ir ko nors malonaus ,pvz na kazkaip mano mielos ausytes pasigedo maloniu zodeliu,ka nors maloniai grazaus prasom+ masazas,maloni darbuj nuteikianti muzika ir ttt…))
pajacas rašė:
jei valdzia negris tai as is cia pasitrauksiu…
tvarkos is vis nera…
SMiLuTE rašė:
wow wow wow !!!
Smilute atsipalaidavusi laukia masazo
SMiLUTe patogiai isitaiso ant kusetes, apnuogina savo istabius pecius ir su palaiminga sypsena uzsimerkusi ir atsipalaidavusi laukia pirmuju masazo akordu… Benasss istrina savo rankas Levandu aliejumi ir po trupuciuka pirstu galais pradeda masazuoti SMiLuTEs nugaryte… SMiLUTEs veide zaidzia dar palaimingesne sypsena… visu kunu perbega malonus siurpuliukas… o Beno igudusios rankos dar ir dar paiso ivairius zenklus ant SMiLUTEs nugarytes…
Gal chia pasiulys tamsaus ir stipraus alaus?
Vyrai vyrai! Nedarykit baro is bordelio
Chloe kaip tik turiu tu ledu, o ir pats jau cia- galim pradeti