Virtualus elitinis viesnamis : didziausia nuodeme - praleista nuodeme

Labai visu prasau XCAT nematyti. PAGANeli, tu saunuolis kaip visada. Gaudai, tai kas pasi… ir nori pabegti. Tu isties nepakartojamas
NA NESUKLYSKIT gero savairgalio

Suprantu Tit Šypsena verslas yra verslas… bet kaip vienam pirmuju klientu gal kokia savo merguzele ir parekomenduotum…

o del kainos tai manyciau tikrai susitarsim Šypsena

Tit rašė:

pajacas rašė:

na gerai reikia jau atsikratyt to kuklumo viena karta Šypsena

busiu pirmas klientas Šypsena sakyk kiek uz blondine (jei tokiu yra TitŠypsena

Kaip ten bebuta as rupinuosi paklausa ir asortimentu. Beje jos populiariausios, kaina sutartine. O jei kalbant apie naturalias sviesaplaukes tai kaina dviguba Šypsena na manau supratai mane Pajacai

tai as irgi uzsirasau i tavo klientu eile Šypsena kai prieis pasakyt Šypsena tikiuosi koki menesi neteks laukt Šypsena

dindo rašė:

Ar busi patenkintas vien tuo?
As galeciau ir ka nors dar padaryti…
Gal turi kokia slapta svajone,kurios neigyvendina tavo mergina?Mirkt

Matau gera vietele cia susiradotCha chaCha chaCha chaCha cha
ar daug cia tu paukstyciu susirinkoCha chaCha chaCha cha??Aš nekaltas

ok Šypsena

dindo rašė:

Zinai,pajacaiMirktas galiu aptarnauti visus.
Kadangi pasikraunu dirbdama su elektriniuLiežuvis
Tik savaitgali noreciau isvaziuoti,todel gali manes nerasti.Liežuvis
Pirmadieni, prizadu,pasistengsiu is visu jegu.Moterys
IKI PIRMADIENIO,MIELIEJI KLIJENTAI!!!VyraiBučkis

paolla rašė:

pajacas rašė:

tai Tit kur darbuotojos dinge? uzejau siandien o niekas net duru neatidaro Šypsena

A čia gal savitarna ,Pajacas?!Cha cha Cha cha Cha cha

Nu teisingai atejai nusidrozei bevepsodamas i darbuotojas ir namucio…tik babkes sumoki…
Cha cha paolla Gerai

labai juokinga paolla Šypsena

paolla rašė:

A čia gal savitarna ,Pajacas?!Cha cha Cha cha Cha cha

Laba diena, Na tiesiog zavu ziureti. Neapverte istaigos per savaitgali. Saunuoliai, zaviuosi JumisŠypsena Na mergaites ir vaikinukai prasideda darbasŠypsena

Benassss, mazuti man masaziukoMirkt Niu tokio teisingo, kad sustinke kaulai isjudetu.

Atleiskite, nepamaciau, kas savitarna pasiule. I pluta tam, kas cia dar per nesamone. Juk ne onan.ist… bureli cia atidariauPiktas po perkuneliais, kad daugiau nesikartotu.

Labai atsiprasau tu,kuriems reikejo laukti…
As jau pasiruosusi darbui!!!
Gal pries tai isgerkim???Taurė

Tit rašė:

Atleiskite, nepamaciau, kas savitarna pasiule. I pluta tam, kas cia dar per nesamone. Juk ne onan.ist… bureli cia atidariauPiktas po perkuneliais, kad daugiau nesikartotu.

Ei klausyk negi tu man tokiam geram padarėliui į plutą ruošiesi duoti?Cha cha
Chebra,atsargiai su šios įstaigos šeimininke!Liežuvis

svetimasss nedrasiai ikisha galva… Idomu, pagalvoja… Suzhinotu suzhadetine… Hmmm… gal geriau neuzheit… Hmmm…
I hochietsa i kolitsa… Aš nekaltas

Tit, turiu pasakyti,kad jūsų madam viešnamis turi didelį trūkumą,jau rytas,o man masažas dar nepadarytas! Sugadinai savo markę!

Tit rašė:

Labas rytas mieloji Paolla. Tu jau atleisk, bet kai pasirodys Benasss bus su juo pasikalbetaPiktas juk taip nuvilti klientes, siaubas. Atleisk, o tuo tarpu prisesk prie zidinio

Labaz dzienas,Tit!Piktas Tai ką? Man dabar visą dieną prie to židinio maksoti?Piktas Nu nežinau,kaip man jūs išsipirksit?Aš nekaltas
Jei nenorit,kad pradėčiau visur čia apie jus skleist antireklamą,tai nežinau,kaip turėsit man atsilygint?Aš nekaltas Cha cha Šypsena

olo rašė:

taaaks, ir ka mes cia turim?

Zhiurim ka turim, turim ka matomKietas! Bet nei vienos klientes nera, apart virshininkesNustebęs. Tit, gal tau masazhiuka?! Nusibodo, ner ka veiktiPiktas, rankos nerimsta, nori liesti jusu Moterys grazhius ir ishpuoseletus kunus!

Brashkute, Zinai ne prosal butuŠypsena O gal tu galetum zvilgteleti i mano istaigele kad jos nenuverstuŠypsena buciau dekinga. Zinai maza kas gal kas nores uzsuktiŠypsena pasibuti

SMILUTE rašė:

labuxas kipshiuk… tai masazistas busi??? ar kas kitas masazuos? o gal galima ishsirinkti koki masazista??? as bet kam prie savo dailaus kunelio ir svelnios odeles prisiliesti neleisiu ( smilute nepasikuklino Cha cha ) aaaa nagi… kas mane pamasazuos?Cha cha
jep jep… su kvapniais aliejukais Bučkis

Kolkas as tik vienas, gali ishbandyti mane pradzhiaiŠypsena. O ateiti reikes paruoshti koki albumuka su masazhistais, galesite rinktis, pagal jums tik zhinomus kriterijusMirkt

Tit rašė:

Zvejas rašė:

a galiu čia pažvejot? Cha cha

Prasom, tik cia vien auksines zuveles. Ar tiks gerbemasai Šypsena O jei reikes tai ir akvariuma su piranijomis pastatysiu

O as maniau kad auksines varlelesCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha

Tit rašė:

PAGANelis rašė:

zvejas, varyk, bet sako meskeres reik ilgos ir kimba tik visokie veneros ar ar kaip ten jie…
Cha cha

Mielasai PAGANeli, musu istagoje to nera. Ne tik darbuotojai, bet ir klientai tikrinami

O tave keliese tikrinoCha chair per kurias vietasCha cha

ir cia ziuriu visi ishmire… cia gal per kaitri sauile visus ishkepino?

Kipsiuk tai vis alu gurksnoji,darbe nesirodai…