Labai visu prasau XCAT nematyti. PAGANeli, tu saunuolis kaip visada. Gaudai, tai kas pasi… ir nori pabegti. Tu isties nepakartojamas
NA NESUKLYSKIT gero savairgalio
Suprantu Tit verslas yra verslas… bet kaip vienam pirmuju klientu gal kokia savo merguzele ir parekomenduotum…
o del kainos tai manyciau tikrai susitarsim
Tit rašė:
pajacas rašė:
na gerai reikia jau atsikratyt to kuklumo viena karta
busiu pirmas klientas sakyk kiek uz blondine (jei tokiu yra Tit
Kaip ten bebuta as rupinuosi paklausa ir asortimentu. Beje jos populiariausios, kaina sutartine. O jei kalbant apie naturalias sviesaplaukes tai kaina dviguba na manau supratai mane Pajacai
tai as irgi uzsirasau i tavo klientu eile kai prieis pasakyt tikiuosi koki menesi neteks laukt
dindo rašė:
Ar busi patenkintas vien tuo?
As galeciau ir ka nors dar padaryti…
Gal turi kokia slapta svajone,kurios neigyvendina tavo mergina?
Matau gera vietele cia susiradot
ar daug cia tu paukstyciu susirinko??
ok
dindo rašė:
Zinai,pajacaias galiu aptarnauti visus.
Kadangi pasikraunu dirbdama su elektriniu
Tik savaitgali noreciau isvaziuoti,todel gali manes nerasti.
Pirmadieni, prizadu,pasistengsiu is visu jegu.
IKI PIRMADIENIO,MIELIEJI KLIJENTAI!!!
paolla rašė:
pajacas rašė:
tai Tit kur darbuotojos dinge? uzejau siandien o niekas net duru neatidaro
A čia gal savitarna ,Pajacas?!
Nu teisingai atejai nusidrozei bevepsodamas i darbuotojas ir namucio…tik babkes sumoki…
paolla
Laba diena, Na tiesiog zavu ziureti. Neapverte istaigos per savaitgali. Saunuoliai, zaviuosi Jumis Na mergaites ir vaikinukai prasideda darbas
Benassss, mazuti man masaziuko Niu tokio teisingo, kad sustinke kaulai isjudetu.
Atleiskite, nepamaciau, kas savitarna pasiule. I pluta tam, kas cia dar per nesamone. Juk ne onan.ist… bureli cia atidariau po perkuneliais, kad daugiau nesikartotu.
Labai atsiprasau tu,kuriems reikejo laukti…
As jau pasiruosusi darbui!!!
Gal pries tai isgerkim???
Tit rašė:
Atleiskite, nepamaciau, kas savitarna pasiule. I pluta tam, kas cia dar per nesamone. Juk ne onan.ist… bureli cia atidariau po perkuneliais, kad daugiau nesikartotu.
Ei klausyk negi tu man tokiam geram padarėliui į plutą ruošiesi duoti?
Chebra,atsargiai su šios įstaigos šeimininke!
svetimasss nedrasiai ikisha galva… Idomu, pagalvoja… Suzhinotu suzhadetine… Hmmm… gal geriau neuzheit… Hmmm…
I hochietsa i kolitsa…
Tit, turiu pasakyti,kad jūsų madam viešnamis turi didelį trūkumą,jau rytas,o man masažas dar nepadarytas! Sugadinai savo markę!
Tit rašė:
Labas rytas mieloji Paolla. Tu jau atleisk, bet kai pasirodys Benasss bus su juo pasikalbeta juk taip nuvilti klientes, siaubas. Atleisk, o tuo tarpu prisesk prie zidinio
Labaz dzienas,Tit! Tai ką? Man dabar visą dieną prie to židinio maksoti? Nu nežinau,kaip man jūs išsipirksit?
Jei nenorit,kad pradėčiau visur čia apie jus skleist antireklamą,tai nežinau,kaip turėsit man atsilygint?
olo rašė:
taaaks, ir ka mes cia turim?
Zhiurim ka turim, turim ka matom! Bet nei vienos klientes nera, apart virshininkes. Tit, gal tau masazhiuka?! Nusibodo, ner ka veikti, rankos nerimsta, nori liesti jusu grazhius ir ishpuoseletus kunus!
Brashkute, Zinai ne prosal butu O gal tu galetum zvilgteleti i mano istaigele kad jos nenuverstu buciau dekinga. Zinai maza kas gal kas nores uzsukti pasibuti
SMILUTE rašė:
labuxas kipshiuk… tai masazistas busi??? ar kas kitas masazuos? o gal galima ishsirinkti koki masazista??? as bet kam prie savo dailaus kunelio ir svelnios odeles prisiliesti neleisiu ( smilute nepasikuklino ) aaaa nagi… kas mane pamasazuos?
jep jep… su kvapniais aliejukais …
Kolkas as tik vienas, gali ishbandyti mane pradzhiai. O ateiti reikes paruoshti koki albumuka su masazhistais, galesite rinktis, pagal jums tik zhinomus kriterijus
Tit rašė:
Zvejas rašė:
a galiu čia pažvejot?
Prasom, tik cia vien auksines zuveles. Ar tiks gerbemasai O jei reikes tai ir akvariuma su piranijomis pastatysiu
O as maniau kad auksines varleles
Tit rašė:
PAGANelis rašė:
zvejas, varyk, bet sako meskeres reik ilgos ir kimba tik visokie veneros ar ar kaip ten jie…
Mielasai PAGANeli, musu istagoje to nera. Ne tik darbuotojai, bet ir klientai tikrinami
O tave keliese tikrinoir per kurias vietas
ir cia ziuriu visi ishmire… cia gal per kaitri sauile visus ishkepino?
Kipsiuk tai vis alu gurksnoji,darbe nesirodai…