nu kad ne…Tik siulau kartu susirasti mums pora, kad mumis pasirupintu…Vakaip…
Shtai kaip, nius gerai, varau pasiimti savo meshkere. Tik va beda, nezhinau ka ant kabliuko reiks kabinti: pinigus ar…
Na uzhteks, jau suminkshtejo smegeneles, laiks jas pamasazhuoti shaltu aluciu
mano nuomane puiku, kad prasidejo Bumas kurti savo priv Istaigeles<tit>!!Nors jos tik virtualios bet visvien veza!ypac originalios! niu jei kas dar ir banka, bei kelias maitinimo istaigas (baro as neskaitau maitinimo istaiga, nes i barus asmeniskai as einu ne pavalgyt!) tai tuoj turesim atskira virtualu miesta !!! tai tiek!!! sekmes pleciantis, augant ir tobulejant!!!
niu gal as ka ir praleidau! bet ar cia vaikinukus kas aptarnauja!? nes tik ziuriu kad tik Kipsass ir dar keli vaikinukai savo paslaugas siulo!o paneliu laisvu cia yra!
Matai, visos darbuotojos kazhkur dingo - shefe atostogauja, o kitos nelegaliai dirbt pradejo. Teks nebent su paciom klientem tartis, jei rasi kompromisa zhinoma, matai, jos labai inoringos.
Kagi, sekmes ir aciu uz , net prashviesejo akyse
man tai tik merginos reikalingos, nagi smilute, permatomi apatinukai ir eime pasilinksminsime… kiek maciau tu savo bare apie orgazmus bazarini, tai va nori patirti tikra?
Iš už širmos sklinda garsai: ai, oi, ui, truputį žemiau…širma prasiskleidžia ir išlenda Varliūkštis visas išsunktas kaip citrina, bet patenkintas…prieina prie baro ir įsipila alaus
ach tas Brashkutes masažas…atgaiva kūnui ir sielai-masto Varliūkštis…
AČIU
Brashkute nusiplauna rankas, pasikvepina ir iejusi i bara priseda salia Varliukscio Na kaip? Geriau jautiesi? Man prasom