Virtualus elitinis viesnamis : didziausia nuodeme - praleista nuodeme

Kipšas rašė:

zladeika rašė:

nu kad ne…Tik siulau kartu susirasti mums pora, kad mumis pasirupintu…Vakaip…Cha cha

Shtai kaip, nius gerai, varau pasiimti savo meshkere. Tik va beda, nezhinau ka ant kabliuko reiks kabinti: pinigus ar…Aš nekaltas
Na uzhteks, jau suminkshtejo smegeneles, laiks jas pamasazhuoti shaltu aluciuMirkt

Labaz rytas, kipseli, ar pachmelas padarytas? Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

tai keip ten pas jus del smegenu masazo? negi jo nedaro netgi elitineje istaigoje? Liūdna

LeilaKamila rašė:

Kipsiuk tai vis alu gurksnoji,darbe nesirodai…

Pasigedot manesŠypsena?! Tai ka Leila darysimsu su tavo tais pirshciukaisŠypsena…Niam niam?Cha cha

Kipšas rašė:

Shtai kaip, nius gerai, varau pasiimti savo meshkere. Tik va beda, nezhinau ka ant kabliuko reiks kabinti: pinigus ar…Aš nekaltas

================================
Ha ha, nu ir kaip zvejyba?Cha cha

Kipšas rašė:

Uzhkibo toks vienas - pachmielasCha cha

Eina sau laimikis, kone banginisCha cha Ilgai tesiantis taip sakant.Uzmarinuok ji mineraliniu Cha cha

mano nuomane puiku, kad prasidejo Bumas kurti savo priv Istaigeles<Gėlėstit>!!Nors jos tik virtualios bet visvien veza!ypac originalios! niu jei kas dar ir banka, bei kelias maitinimo istaigas (baro as neskaitau maitinimo istaiga, nes i barus asmeniskai as einu ne pavalgyt!)Alus Mirkttai tuoj turesim atskira virtualu miesta !!! tai tiek!!! sekmes pleciantis, augant ir tobulejant!!!KietasGerai

Kipšas rašė:

Tuoj as tave nupalaiduosiuCha cha

Kaip sakoma-pabandyk ir tau pavyks ŠypsenaCia ir dabar? Šypsena

edgariuxas rašė:

niu gal as ka ir praleidau! bet ar cia vaikinukus kas aptarnauja!? nes tik ziuriu kad tik KipsassAlus ir dar keli vaikinukai savo paslaugas siulo!o paneliu laisvu cia yra! Mirkt

Matai, visos darbuotojos kazhkur dingo - shefe atostogauja, o kitos nelegaliai dirbt pradejoŠypsenaPiktas. Teks nebent su paciom klientem tartis, jei rasi kompromisa zhinoma, matai, jos labai inoringosAš nekaltas.
Kagi, sekmes ir aciu uz Alus, net prashviesejo akyseCha cha

noriu kokio masazelio… hmmm gal su ledukais koki darot? damn it, kaip karsta…

2 SmiLute> shioks toks nukrypimas tik padeda save geriau pazint ir atrast slapciausias savo vieteles!MirktGėlės

Cha cha tai kad Smilute toji foto jau dvieju menesiu senumo!MirktŠypsenaMirkt dabar as zvalus ir pasiruoses tau visapusiskai padet!MirktCha cha

o tai 19 metuku, tai cia pagal tave <18 ar >18 Šypsena Cha cha Cha cha Cha cha Niu Smilute tu mane ir prajuokinai!!!MirktŠypsena

Mums reikia apsaugos, tuo paciu, laikas susurasti advokata. Tuoj bus karshtaKietas.

man tai tik merginos reikalingos, nagi smilute, permatomi apatinukai ir eime Cha cha pasilinksminsime… kiek maciau tu savo bare apie orgazmus bazarini, tai va nori patirti tikra? Cha cha

ohh really…? ale ish kur toks pasitikejimas savim… Liežuvis
Liežuvis… kaip sakant fread durst… dream on Liežuvis

Varliūkštis rašė:

Iš už širmos sklinda garsai: ai, oi, ui, truputį žemiau…širma prasiskleidžia ir išlenda Varliūkštis visas išsunktas kaip citrina, bet patenkintas…prieina prie baro ir įsipila alaus Alus
Aš nekaltasach tas Brashkutes masažas…atgaiva kūnui ir sielaiAš nekaltas-masto Varliūkštis…
AČIU Gėlės

Brashkute nusiplauna rankas, pasikvepina ir iejusi i bara priseda salia Varliukscio Šypsena Na kaip? Geriau jautiesi? Šypsena Šypsena Man Taurė prasom Šypsena

ei…

mano mieloji braskute Šypsena

tu gal geriau paprastu sulciu isgerk Šypsena neatsimenu kad buvo tavo zinute be Taurė buvo… Šypsena

be to klientas dar vienas masaziuko nori Šypsena

Eeeeeeee, tai padarys man kas nors masaziuka ar ne??? Nes kitaip REKSIU!!!

pajacas rašė:

to brashkute Šypsena

neisijausk nes per diena visas musu alkoholio atsargas sunaikinsi Šypsena

Nu dar graziau…negi dabar savo darbuotojos neaprupinsite ? Apakęs Apakęs ANYWAY Taurė

pajacas rašė:

gerai… oi gerai…

darbas tiesiog verda…

gerai brashkute matau tau su masazu daug reikalu yra…

tai as dar ir uz baro pastovesiu…

Nuostabu! Šypsena Ipilk man dideli tamsaus ir stipraus alaus Kietas Skoloj neliksiu Cha cha