Virtualus elitinis viesnamis : didziausia nuodeme - praleista nuodeme

mhmmm, myslem jumi kalbate, kolege Mirkt

o del merginu… jos kokios tais kuklios… ne us ka i musu istaiga nepasiraso… keistuoles Cha chaCha chaCha cha

Auris, gal tu neuzpyksi jei kuriam laikiui as tave paliksiuŠypsenaAš nekaltas Labai jau noriu ku Kipšu pabendrautiŠypsena

Labas KipšiukŠypsena tu kur apsikases buvai. Matai mano senoji istaiga atsirado. maniau tu mus isdaveiŠypsenaMirkt Sesk isgersim poTaurė vyno paplepesimŠypsena

Malonu Tit, kad skyrei laiko. Neturejau laiko uzhkklysti pas jumiŠypsena. Tikiuosi dar kelias dieneles uzhsuksiu pas tave, o paskui…

O kas tada “paskui” kiba Banga isduodiŠypsena Ir kaip gi tau laiko neskirsiŠypsena

Tit Tit Tit kas darosi su tavo istaugele kur dingo seimininke ir neradarbuotoju (merginu)nera. Ar atleidai ar kaip ???Nustebęs
Man reikia pagalbos, reikia DIDVYRES kuri mane isgelbetu is LIUDESIO LIUNO NustebęsNustebęsNustebęs

Klausyk 03cepas gal padarom po Alus tai gal atsiras ir daugiau darbuotojų,gal tai tau padės išbristi iš to “liudesio liūno”

Bangos neishduodu, tik ateitis nezhinau kur nunesh ir ar ten bus inetasŠypsena.

Atostogos tai tikrai geras dalykas,gali eiti,jeigu tave išleidžia nes man tai nėr jokių šansų,o dėl parėjimo namo tai gali nepergyvent išsikviesim taxi ir parveš namo

Nelabai suprantu kas cia vyksta Šypsena

o ko cia nesuprastiŠypsena kas ka nori tas ta daro. Kaip ir visurŠypsena Bendraujam, kaip kam patinka ir tiek

Štai pagaliau ir tu Tit atsiradai kur buvai dingusi?

Na siaip Auris, kartais siokiu tokiu reikalu atsirandaŠypsena ir tenka atitrukti nuo darbo viesnamyje, kad sutvarkytum si bei taŠypsena

Su tavim visą laiką

2Auris, Aciu tau zmogau, bo visai pasileido mano kompanjonas olo. Visai mane pamirsoŠypsena apleido einu prie zidinio arbatikes ar prisijungsiŠypsena

Gerai tik nepamiršk citrinos įdėti.

Auris aciu uz zinuteŠypsena patikslinsiu, cia tavo tel nr. is kurio siuntiŠypsena

Labas vakaras,ponia seimininke,jums Gėlėsir Dovana.Jusu istaiga pati nuostabiausia ir as noreciau tapti jusu pastovia kliente.Vakar pirma karta apsilankiau ir buvau suzaveta.Parekomendavau savo draugem cia apsilankyti ir manau,kad jusu istaigelei klienciu tikrai netruks.Ar dar dirba pas jus tas fantastiskasis masazistas,kuris vakar mane aptarnavo?Moku dvigubai uz jo masazus ir visiems Taurė

Labas vakaras!
Tit , aciu uz palanku mano savaitgaliniu seliojimu vertinima Gėlės
Ypac uz Juros Berniuka …
Man patiko labai labai MirktCha cha

Sveika, kala !
O jums aciu uz “fantastiska masazista” !
Tikiuosi kad siandien uzejote ne tik masazo ? Mirkt Visa diena darbe pries akis stovejo ta jusu grozio apakinta ir sustabdyta laiko akimirka pries masaza …
Kol visi viesnamio lankytojai vaisinasi jusu Taurė, gurkstelekite ir jus Taurė Mirkt Leiskite prisesti salia, svelniai palieciant jusu nuostabia rankute ir ikvepti jusu nuostabiu kvepalu aromato, stebeti jusu nepastebimai padazytas lupas ir ju zavius kampucius jums besisypsant ar palieciant taures krasteli … ir klausytis jusu moterisko gundancio balso pasakojancio apie jusu norus …
As klausau MirktTaurė Snabzdekite kokias fantazijas jus trokstate cia ispildyti…

kala paemusiTaurėgurksnoja ir negali atsigereti vyru sedinciu salia:nejaugi taip dar gali buti?Sis vyras ja traukia kaip narkotikai.Gal ji sapnuoja?Ji visa diena leke,skubejo,lyg bijodama nespet i sia istaiga ir neberasti sio zavaus glamoniu genijaus.Nejaugi tai aistra,kuriai kala negali atsispirti?Ka daryti?Ar begt is cia ir daugiau nebegrist,ar atsiduot jo valiai?Nuo sios kuna deginancios aistros nepabegsi.Kala gu
rksteli sampano ir atsukus akis i jos svajoniu pildytoja sako:

Noreciau pasijust visiska bejege jusu tvirtose ir svelniose rankose.Isivaizduokite,kad as esu ka tik pagamintas instrumentas,kuri jums patiketa suderinti.