Virtualus elitinis viesnamis : didziausia nuodeme - praleista nuodeme

Jusu stygu skambejimas nepakartojamas Taurė
Pamacius daugeli metu issvajota instrumenta daugelis jaucia ne tik nepakartojama trauka, atsipalaidavima, bet ir kazkokia maza baime persipinancia su pagarba, meile, troskimu ir noru dar ir dar karta paziureti is atstumo,kad dar paerzinti save ir ne taip greitai paliesti ji … pirmiausia grozimes, paskui nedrasiai palieciame, pabandome pajausti dvasia, susidraugauti, rasti bendra kalba … paskui imame vis tvirciau ir pagaliau bandome priderinti prie savo troskimu …
Sampano burbuliukai besiglaustantys prie veido pakelus taure akimirkai atitraukia demesi nuo nuostabios moters sedincios su taure salia ir laukiancios … Pakeliu akis, sutinku tavasias ir nenoriu atitraukti … zvilgsnis slysta sukneles plonute medziaga sustodamas ir tyrinedamas kiekviena iskilima … stebedamas kiekviena judesi, kuris per smilkalu ir aistros filtra vyksta tarsi suletintas … kaip neregio jautrus pirstai paliecia suknele tu pasisuki i mane, uzdedi koja ant kojos ir suvilgiusi taure karstas lupas, sypteli … nuostabus plaukai vilnyja kaklu, peciais, krutimis, truputeli uzdengdami skvarbu bet kartu svelnu zvilgsni … tu atmeti galva, patraukdama plaukus kurie nuvilnyja ant nugaros ir atidengia dekolte … nugara issiriecia, sukneles audinys isryskina kiekviena speneliu detale … letai grojanti muzika atnesa mus i sokio judesi … o tas artejimas link geidziamo kuno … tas judesio dvelksmas ir prozektoriaus auksine sviesa persviecianti plona sukneles audini isryskindama nuogo kuno seseli … apkabinimas ir sokis stabdantis laika … saldus lupu karsto alsavimo prisilietimas … tvirtu ranku kilstelejimas pernesa tave i erdve … svelnios moters rankos susildo pecius ir kakla … krutines susilieja nepastebedamos jas skirianciu drabuziu … Gaivus vesaus oro dvelksmas pro kambario langa suplazdena uzuolaidas o uzdaromu duru garsas istirpsta pro langa krintancioje menulio sviesoje … Pajunti lovos svelnuma besipinanti su ka tik nuskintu roziu aromatu … atsargiai issivaduoji is sukneles … nuogu kunu pajunti vyriskus drabuzius kurios plesi noredama pajausti … liezuvis vilgo kakla artedamas prie pravertu dejonei lupu … rankos apkabina ir glamoneja nugara pecius klubus pilva kojas ir vel kyla kol iskniaubia i plaukus … nesibaigiantis bucinys … delnas paslepia speneli apkabindamas visa kruti … temperatura kaista kunai susilieja i vientisa aistros dejoniu judejimo greitejimo ir letejimo sukuri … pirstai suranda ir padeda … lakuoti nagai sminga i nugara kaip ir besitesiantis stygu suksnis pro langa i tamsa dabar kiekvienas prislietimas sukelia nuostabus kuno kruptelejima ir neleidzia atsipalaiduoti … liezuvis neaplenkdamas krutu slenka zemyn … tavo rankos isitiesia ir pirstai panyra i galvos garbanas kurias tavo ilgos kojos spusteli ir vel atleidzia … liezuvis svelniai liecia rasydamas meiles zodzius tavyje jungdamas juos i sakinius … Rankos kyla ir delnai paslepia krutis … dar neapsiraminusi isiaudrini vel … tavo kunas istempia … pakeli dubeni ir staiga krenti vis gilyn ir gilyn …
Ziuriu pasiremes i menulio sviesos apklota nuostabia miegancia salia moteri … svelnus glostymas ir bucinys nakciai …
Labanakt Bučkis

nde… ale naktimis verda gyvenimas…

olo atrakina istaigiga ir ieina i vidu… taaaks, bariukas tuscias… reikia sutar su tiekejais, kol diena neprasidejo… bet cia veliau. dabar olo pasiima paskutini "alaverdi" buteli ir isitaiso kresle.

OHO…

Sveiki meliejiŠypsena
Na RasputinasŠypsena tu saunuolisŠypsena nekomentuoju nes nera zodziu
olo sveikas, bariukas gal jau papildytas, noriu taureles ko stipresnio labai vakar permirkau po lietumi.
New jei tu mane isgirsiCha chaCha cha … svaigstu nuo kvapo tavo kuno… nors tai atrodytu neimanomaŠypsena

Auris, sveikutis tolimas zmogutiŠypsena

Svaigti - yra gerai…Liežuvis
Nuo kvapo svaigti - yra dar geriau…Aš nekaltas
Svaigti is meiles - liga…Cha chaCha chaCha cha

svei mieloji, baigiu visai prazuti be tavesŠypsena

Ėėėėėėėėėėėėėėė kur dingot Nustebęs

Nepyk labutis Tit (tave aš gi kiekvieną rytą asmeniškai pasveikinu) Bučkis,labas rida dėkui iž pasveikinimą. Nu ką veikiam merginos? O čia jum puokštės nuostabiausių gėlių GėlėsGėlėsGėlės

Na ziuriu… jusu moderatorius greitai suveike… is tiesu… as truputi pasikarsciavau… OK… daugiau taip nedarysiu… Mirkt

Nu tai kaip gi nėra mes visada šalia jūsų ir visada pasiryžę naudotis jūsų paslaugomis,nes jūs pačios geriausios šios srities atstovės

Soryyyyyyyyyyy, bet man jau laikas. Iki ryt.

Manau ,kad esme supratau. Sauniai jus cia laika leidziate .Beje ar yra kur laisvas kresas?

Na kol kolegos olo nera, prisek salia manes i laisva kreslaŠypsena susipazinsim artimiauŠypsena, tau arbatos kavos ar ko stipresnioŠypsenaAš nekaltas

Busiu storas bobas, ku gi tadu man raikes daryteŠypsenaCha cha alia man dzinŠypsena cia as visteik gerai atrodysiuCha chaCha cha

malonu is tavo puses, arbateles prasyciau ir citrineles jai nesunku.Smagu po pietu patinginiauti…

o tai paslaugumas Šypsenameducio ir prasom liepu jai yra, o gal ir jums kuo naudingas galeciau buti?

Aš nekaltas

Haremas…atvirksciai…
Bo hareme buna vienas vyras ir daug bobu…
O cia?!..

nebijok, skolingu neleisiu liktiŠypsenaMirkt tu pirmiausia apsiprask, po to gal i darba pakviesiu jei noresi. Arba tapsi nuolatinis klientasŠypsena

New ir Leila, mielieji mano, ko jus cia taip ant manesŠypsenaAš nekaltasAš nekaltas as gi tik mokausiAš nekaltasCha cha ruosiuosi ne virtualiai istaigai Haremas atvirksciaiŠypsenaŠypsena
NewAš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas na juk pas tave irgi yra 2 moteras su kuriomis nedrystu varzytis nie viena kitaŠypsena greiciau jau pati jas pamiltuCha chaAš nekaltas