Virtualus elitinis viesnamis : didziausia nuodeme - praleista nuodeme

Kokia palaima…As tik gurkstelsiu slakeli sampano ir atsiduosiu jusu nuostabiu ranku valiai.Pamirsau kas as,kur as…

nde… ale ziurau savaitgaliais keiciasi istaigos valdytojai? Cha cha
na na. reiks pasidomet koleges Tit, kame cia reikalas Cha cha

ok. smagaus jumi

olo nueina prie savo kreslo priesais zidini ir patogiai jame isitaises, ima skaityti knyga.atnesta vyno taure stovi salia ant staliuko.

ko nors pikantisko galit pasiulit

Mmda … isijauciau Aš nekaltas
Na kas nemegsta ilgu tekstu paprasciausiai gali neskaityt Liežuvis
Baigesi savaitgalis, ryte Tit pastatys mane i vieta Cha cha
Gerai kartais be valdzios Cha cha
na dabar galima ir Alus
Aistringu sapnu bemiegantiems !

Cha cha gerai cia jumi…gaila, kad masazisciu-merginu nelabai matosi…Aš nekaltas

ba po treniruociu tikrai praverstu…Aš nekaltas
ka darysi, gal veliau ir atsiras…na o Alus tai neatsisakyciau…Kietas

ieina susivelines olo… ufff, vos atsikeliau ryte… o, aciu mieloje kolege uz arbata, jos man labai reikesŠypsenakaip pailsejote? kas istaigoje syryt geresnio? nereikejo tvarkyti visjko, po savaitgaliniu pasiseliojimu? Šypsena

Lbas rytas visiems, Tit padaryk ir man vieną kavos

olo, viskas buvo o`k Rasputyn, berniukas tvarkingas, iseidamas sutvarke viskaCha cha

Auris, labas rytas, stai tavo kavaŠypsenaMirkt

Hmmmm,na sveiki visi…(razausi)…

2Auris, dekui uz silta zinuteŠypsena

Mew, ir ko gi tu mazuti razaisi, gal blogai miegojaiŠypsena kas tokia negeriete, kuri tau miegoti saulele neleido, as jai parodysiuPiktasCha cha Gal peciu masaziukaŠypsenaMirkt

LiauApakęsApakęsApakęsApakęs is kur tokios zinios. as galiu netycia ir pasikeltiCha cha

olo apsidairo… nu ka, nueina prie bariuko, susiranda lengvu uzkandziu… uzkrims ko nors nors virtualiai, o tai per darbus net pavalgyt ner kada…

Nu tai ką atsiguliau ir laukiu nekantraudamas tavo rankų prisilietimo

olo, tu kazkoks ne toksCha chaCha chaCha chaCha cha turiu itarima, kad tu tikrai “persidirbai” labai jau keistasŠypsena patapaiŠypsena greitai ding pavalgyti nevirtualiai, bo paskusiu tave vienam asmeniuiCha cha

TaigiŠypsena lengvas peciu masaziukas, na dar sprando. Niu tik nezinau ar man sakyti garsiai ka darau, ar paliksim viska tik mudvieju ziniojeŠypsena
Auris, nebuk toks isitempesŠypsena tavo kunas persimempes, kaip styga, kuri tuojau nutruksŠypsena

kokiam tokiam asmeniui???

nuo mani tau Alus

03cepas, laikykis Šypsena

Ne bobutes ozeliui giŠypsenaŠypsena apsimetelis kad nesupruntaŠypsena
Gerai. Kaip ten del mergaiciu, matai klientai praso pagalbosCha cha

2Auris, jei tu vaikine neatsipalaiduosi ir toliau visas drebesi as negalesiu tau padaryti masaziuko. Va, juk sunku liesti zmogu, kai jis visas persitempesŠypsena

Gerai viskas atsipalaidavau ir laukiu Tit kad vėl pradėtai tą savo firminį masažiuką.

Labas Tit,
kai atsilaisvinsi, gal prieisi prie manes