O tu paprasyk:D:D:D:D:D gal olo ar zinkas perleis, ta pasimatyma. Nes i Kauna nigaliu atvaziuoti, olo sios garbes seniai nusipelne ir i pasimatymus mes nebevaikstome:D:D:D, tik NEvirtualios arbatos ir darbo klausimu aptarimus organizuojam:D:D
nia as taip lengvai neperleidziu… nebent cepas pamoketu…
tai kad tit i krumus padejo
tu pala, prizas mano
olo teisus
vinkas23 cia tau priminimas. nezinau kaip ji istaisysi
nde… ale Tit, kaip ziurau, tavi pasieme kaip priza
ok. tada olo grizta atgal i savo kresla
jo kaip pirmininkas taip ir korumpuotas nesvarbu kad priza laimi…
na sutariam tu tik ma i privatu savo numeriuka idek
Ramu, Banga luzineja, gerai , na ir kantrybe pas mus pasakysiu jums
Ar yra dar čia kas nors? Jau viskas normaliai vėl galima linksmintis juk šiandien penktadienis(paskutinis šios savaitės),tai reiškiasi galima ir ką nors stipriau ,kas prisijungia
Ar yra dar čia kas nors? Jau viskas normaliai vėl galima linksmintis juk šiandien penktadienis(paskutinis šios savaitės),tai reiškiasi galima ir ką nors stipriau ,kas prisijungia
jo man irgi ko nors stipresinio → x5, jei jau cia viesieji namai, reik pries rytojaus egza atsipalaiduoti kaip nors …
Visiems gero savaitgalio,gerai ir linksmai praleist laiką,tik žiūrėkit nepadauginkik nes pasekmės gali būti nelabai linksmos (atminties netekimas ir taip toliau).ATIA ATIA VISO VISO iki pirmadienio
tai ar istaigele dirba?
Kur seimininkai?Ar turite gera masazista?Kol laukiame,kad mus aptarnautu gal padarom po?
Gal galiu ir jums pasiulyti dar viena
Na, cia ne masazo salonas, bet galiu ir tik masaziuka padaryti
Rinkites patikusia lova
Kaip malonu is jusu puses.As suprantu,kad cia ne masazo salonas,bet as labai senamadisku paziuru ir pirma karta tokioj istaigoj.Man tiesiog nejauku is karto prasyti gero meiluzio,tai pradziai gal pasitenkinsiu tik masaziuku ir dekoju uz (gal truputeli atsipalaiduosiu?)
O taip.Paziurejus i jusu rankas manau,kad man jis patiks ir teks man,pamynus savo moralines nuostatas,lankytis cia dazniau.
Cia jus visada laukiama! O moralines nuostatas galime pakeisti, nebutinai jas mindyti
Atsipalaiduokite, rami sekmadienio popiete, jus gulite virtualiame viesnamyje ant placios lovos, sampano burbuliukai tirpdo jusu kuno itampa, smilkalu kvapas ramina jusu mintis, o svelnus silkas po jumis besiliesdamas su jusu nuostabia oda suteikia jusu kunui lengvumo… Jus gulite ant pilvo … tvirtos rankos pradeda svelniai tyrineti jusu nuostabia nugara apciupdamos kiekviena islinkima ir nelyguma …oda ikaista, o ranku spaudimas padideja … dabar jau pirstai tvirtai pradeda glamoneti jusu nuostabu kakla, trapius moteriskus pecius, leistis nugara nepraleidziant nei vieno centimetro… apkabina liemeni… kyla nuostabiu riestu uzpakaliuku … uzsilaiko kol nuo trinties ikaista aksomine oda … leidziasi ilgomis kojomis … grizta atgal vidinemis slaunu pusemis … vel leidziasi ir masazuoja pedas … ismasazuodamas kiekviena pirsta…
Apsiverskite ant iskaitusios nugarytes