Tai gal ir man ką nors paskaitysi,gal kokią pasaką ar eilėraštuką padeklamuosi
pasigirsta atrakinamos spynos spragtelejimas, prasiveria durys, ir ieina olo. apsidairo. tuscia. na, kol ateis kolege bei ims rinktis lankytojai, galima ir snusteleti. olo prieina prie zidinio, uzkuria ugn5, tuomet atsiseda i savo kresla, ir uzsnusta.
olo prasimerkia, pazadintas arbatos aromato. nusisypso kolegei. rytas Tit. kaip pasiilsejai? nu ka, penktadienis… savaitgalis ant nosies. ir ka reikes veikt?
na nezinau Niu lyg ir isvaziuoja, as lyg ir lieku Zodziu viskas gryzta i savo vietas Pailsejau fantastiskai zinai man gera, labai gera
na, dziaugiuosi uz jumi, gerbiamoji
Štai atvyko ir pirmas lankytojas, kuris tikisi būti maloniai suteiktas ir pavaišintas mažu puodeliu kavos,kurios aromatas jį labai vilioja.O čia jums
Na berniukai ka pasiulisite Tit, nes siaip jau nekurie nuolatiniai klientai galetu tapti ir darbuotojais mudvieju su olo istaigoje, Cia tau Auris
Nu kagi pasiūlymas viliojantis tik neaišku dėl darbo užmokesčio,ką galėtum pasiūlyti.
Nu ką gi sutokiu atlygiu kokį siūlo Tit visą laiką malonu dirbti, todėl aš sutinku nes manau kad su jumis bus labai šaunu ir linksma praleisti laiką, t.y. dirbti. Jūsų kolektyvas yra tiesiog nuostabus ir man garbė kad jūs man leidžiat prie jo prisidėti.Manau kad turėčiau būti neblogas darbuotojas,o jeigu kas bus netaip tai jau pasakykit nes atėjus į naują darbą visko žinoti juk negali.
ZAVUMELIS
Melieji mes artejeme prie tukstantojo lankytojo kas jis ar ji bus.
olo, gal mes ne virtualu paskatinamaji priza tukstantajam ar tukstantajai sumastome koki kaip tau tai
na bet galutinis sprendimas Tit rankose. ji cia seimininke ir atsakinga uz vyriskaja kolektyvo puse.
beje, leila, jumi gal irgi noretumet prie musu?
Tit, gera mintis
bet tai musu istaigoj tik vienas prizas gali but nu manau vy menia poniali
Tai gerai, bet jei tai bus mergina, reiskiasi busi prizas tu. Bet as kalbu ne apie virualu pasimatyma
kur cia kas prizus dalina?
:D:D:D:D Norinciu nera:D:D:D:D saunu. olo, mes nepakartojami, nemaniau, kad taip galima sustabdyti istvirkavima musu sventoje istaigeleje:D:D:D
Tai ka Tit gal nori savo istaigele uzdaryti ar ka? Kaip poto mes linksminsimes ir kelsim savo isprusima SEX srityje AAAAAAA!!!
obana… tit tu sakei i kauna atvaziuoji??
sprogsiu is juoko, olo tu girdejai. Kad siandien varytum su manim i pasimatyma, aisku:D:D:D:D. O vistik zinkas23 tu gerai pagalvok, gal tu su olo ar su manimi:D:D:D …
Svaikinu tave tu eisi i pasimatyma su Tit as tau labai pavydziu bandziau as bet nespejau (nes parsigalvojau buciau atvaziaves)
Tit as labai nuliudau kad neteks su tavimi susitikti