apsidairyk idemiau
Bl, stai ir pasirode kaip prasminga isverstariskumas reke stauge apie nicku kraipymus ir banus, o cia Chaoso nicka kaip minimum 2 kartus iskraipe, ir tyli geruolis sikna sutraukes, viskas matai dabar gerai yra
Typhoon, tai ka jis turejo i mano gynyba ( ) stoti? Tu irgi nebuk juokingas.
Nieks nesako stot i ginyba, bet juk galetu sudrausmint savo sabultylnikus. Gi taip pleses marskinius nuo grudako, irodinejo jog moderatoriai blogi, kad nebanina NICKU ISKREIPINETOJU ir kokie tie iskreipinetojai blogi ir be morales zmones. Ir tik PYYYYST viskas jau zjbs, galima komentuoti, tyciotis nickus iskreipineti
typhoon, kapitone, nesupratau, kur aš iškraipiau nicką?
Skaityt ismok kosmonaute. Nenukentejo tavo morale ir isitikinimai beskaitant zalfaniu komentarus kur kraipomas Chaoso nickas? kodel nebegi skustis?
Baneris super
Typhoon, sorry, bet neskaičiau kitų komentarų. Bet, iš tiesų, pritariu tavo nuomonei, kad už iškraipomus nick’us turi būti baudžiama (tą esu rašęs ne kartą su konkrečiais pavyzdžiais). Tačiau kitokios nuomonės laikosi moderatorė krokodiliena, kuri teigia, kad jeigu tam tikras nick’as yra kraipomas daug kartų, už tai nėra baudžiama, t.y. neva tai susiklosčiusi praktika. Visgi išeitis yra. Manau, kad tu, Typhoon, gali visam SK parodyti, kas esi - varganas pavapsėti atbėgęs šakalas ar normalus dalyvis, save gerbiantis vyras. Kaip? Nueik į skundų temą ir parašyk, kad esi daug kartų tyčia iškraipęs nickus (pvz., New_Era) ir pasiprašyk bano. Mėnesį atsėdėsi, užtat bus sukurtas precedentas, kad už nickų iškraipymą yra baninama. Ir tavo kapitono Chaoso nicko niekas nebaudžiamas nekraipys. Aišku, gali taip ir nedaryti, tik nenustebk, kodėl tavęs niekas negerbia, o ir vadinti galbūt pradės pavapsėti atbėgusiu šakalu (jeigu dažnai vadins, tai netgi bus legalu).
gaila zkf
Pz, neskaite jis sako kvailiau ir apgailetiniskiau negalejai prasyt? Tu eilini syki irode, jog niekuom nesiskiri nuo kitu cia esanciu zalfaniu smeiziku, matai si pasauli tik pro savo dyyydelius zalius akinius ir skaitai tik tuos komentarus, kuriuose zalfaniai ale nekraipo nicku auksciausias kosmonauto lygis. Ir galvoji man rupi jog INTERNETE manes nieks negerbia? Get a life, nulipk nuo klaviaturos ir susirask darba.
ai nu ir šiaip, chaosai, kokias tu girdėdavai GD ir šiauliečių skanduotes? žinau, kad neatsakysi, nes neturėsi ką…
aš tai manau, kad tu typhoono nelabai čia turi kažkokią teisę, aiškint, ką ir kaip baust, esantis vieno iš dalyvių “klonas”, už ką yra baudžiama.
Abieju stovyklu kartu skanduojami “Siauliai” ir “Zalgiris” man uztenka
typhoon, tai dedi į krūmus?
na ir ko tu juokiesi? Kad jusu buvusi draugyste buvo " " lygio, tai ir man juokinga, bet tai nekeicia fakto, kad ji buvo, nors ir visiskai neorganizuota ir apgailetina.
Kokius krumus? As manau kad turi irgi turi irodyt ar esi varganas zalfanis ar normalus baxuras. Taigi, dabar pora dienu turi verkt atitinkamoje temoje apie tai, jog zalfaniai nera baudziami uz nicku kraipyma, PORA DIENU, nepamirsk to. Beto, uz mano izeidima, (pavadinima sakalu) turi issimaldaut menesini bana. O tada as jau butinai nueisiu ir padarysiu kaip tu sakai laukiu gerojo samariecio Nr.2 veiksmu!
Typhoon, pats pirmas atėjęs pradėjai žliumbti dėl nickų kraipymo. Tai prašom ir įrodyk, ko vertos tavo kalbos. O man, ką daryti, su savo zekiškom kalbom neaiškink.
grybu karas 2
As nezliumbiau o stebejaus tavo isverstaskuriskumu, tu matau vapsie nesigaudai. Vienintelis kas zliumbia del tu nicku tai tik tu, net po kelias dienas. O poto ne is to ne is to, jis jau matai tai toleruoja, arba “neskaito” komentaru susivartelis.