Pats sugalvoji, jog aš toleruoju nickų kraipymus (žr. viršuje, kad netoleruoju), ir po to sakai, kad aš susivarčiau. Normaliai pavarai, vaizduotė laki Beje, taip ir dėjai į krūmus. Tikras vyras
Nu tai jei netoleruoji, kodel nebegi skust zalfaniu?
Nu va, baiges kontrargumentai zalia spalva neleidzia skuuuusti
Kodėl aš turiu skųsti? Jau pačiam pirmam komentare tau parašiau, kad Krokodiliena už tai nebanina. Parašiau, kodėl nebanina. Paaiškinau, kaip padaryti, kad banintų. O tu dėjai į krūmus ir rašinėji čia pievas. Perskaityk viską dar kartą, gal suprasi. Nors gal neduota?
Dark_Rider tai kaip tikras SK romantikas čia pasirodė…
O tai kitu ner moderatoriu ar kaip? Ar velgi matai tik tuos, kuriuos nori matyt? Dejai i krumus?
Typhoon, o prie ko čia kiti moderai? Kam nukreipinėji kalbą? Tai davai, savo pavyzdžiu parodyk, kad tavo žodžiai nėra vien skiedalai. Bet esi bailys ir negerbi nei kitų, nei savęs. Apskritai, nematau reikalo su tokiu zekiškų paniatkių žmogum, kaip tu, kalbėtis. Gali daugiau neatrašinėti, nebent nenumalšinsi noro toliau viauksėt.
Geriausias irodymas,kad baneris buvo taiklus,tai cia issiplietojusi diskusija sitie vyrai turi minciu ir ideju,o spektkas pasminejes,kad jie dar padejo kurti banerius ir Siauliams,tik pakele ju marke vadinasi vyrai pripazinti salies mastu.
_ChaOsas | 04-23 19:52 na ir ko tu juokiesi? Kad jusu buvusi draugyste buvo " " lygio, tai ir man juokinga, bet tai nekeicia fakto, kad ji buvo, nors ir visiskai neorganizuota ir apgailetina._o kodėl buvusi draugystė? ir dabar su Šiaulių fanais yra bendraujama, kai susitinkam, visokių finalų ketvertų metu, per fanų čempus, taip pat į sezono uždarymus kviečiam; tai tuo pačiu, jei Šiaulių rungtynėse būnam, tai ir palaikom Šiaulius (aišku išskyrus kai su Žalgiriu žaidžia) bet kitaip nei šitų dviejų grupuočių žydruoliška meilė, mes nevažinėjam į svečius, kai sava komanda žaidžia, neorganizuojam muštynių ir dar ten visko ko jie prisiorganizuoja
Tu sto bal kazkoks nesusipratelis esi kaip prasminga. Kodel as turiu eit prasyt sau bano del kazkokiu nicku kraipymo, kad irodyciau kazka? Tu kurioj kosmoso pusej randies? Man giliai px kas cia ka kraipo o tu man sakai ka daryt kad butu uz tai baninama DDDDd fruktas, ne kitaip. Gi tu turi eit kaziolinti o ne as, nes tu ten pora dienu verkei, ir staiga viskas gerai yra kai zalfaniai ta paty daro. Susivartei ir taskas.
Typhoon, žinojau, kad nesugebėsi numalšinti savo noro paviauksėti, nes supranti, jog esi susivartęs. Jei sugebėtum ne tik pažinti raides, bet ir suprasti tekstą, tai matytum, kodėl nebėra prasmės kovoti su nickų kraipymu, bet, matau, suvokti nelemta. O su savo “kaziolinimais”, “niuchaj shliapu” ir pan. gali bendrauti zekų tarpe arba būsimųjų zekų - šeškinės/pašilaičių/fabų bachūrų tarpe. Gali daugiau nerašyti, nes aš pagal zekiškas paniatkes negyvenu, todėl bendro sutarimo ir neprieisim.
prasme kovot staiga dingo poto kai pamatei kas daugiausia cia kraipo nickus? Zodziu pliucha nuo savu gavai Vat tas man labiausiai ir patinka, loja loja, myzcioja dienu dienas apie banus, o poto opa ir tyli, viskas jau gerai, juk kaip tu sakai, “savu baxuru su savom paniatkem” negalima liest