ką tu čia išvis pezi? gal dar reikėjo apie latvius prašyt, kurie per BBL finalą E tribūnoj buvo…
ezzy, o kas siauliams padejo kurt banerius pries ryta? negi nuslepsi tai
Majamis kaip visada savo “vedariska” prigimti pademonstravo
spektai jūs čia viską žinot, “pakankamai ilgai LT fanscenoj būnantis” žmonės, kurie net nevažinėja komandos palaikyt, o tom pačiom valandom sėkmingai komentuoja internete
Prie ko cia latviai, kai siauliu ir gd veliavos vienoje tribunoje kabo/plevesuoja, o tribuna zaliai geltona
o neužkliuvo P4 ir SU vėliavos Vilniuje?
Ezzy> tiem bijo kažką pasakyt
zinau, o ka negalima zinot, ir sakiau jokiai grupuotei nepriklausau, bet savo laiku visus lietuvoj miestus Lkl buvau aplankes
Kodel turetu uzkliuti? Jie ir neslepia, kad yra draugai, plius nevaidmainiauja bei nevaidina, kad tokios “draugystes” yra kazkas blogo. Beje, cia skirta ne gwb.
nu taip, mes žinom, kad tu viską pateisinsi, kad ir kas tai būtų susijė su rytu. dar tada gal paminim, ir Grobari bei Delije taikos sutartį, ir dar paknaisiojam giliau.
Kažkas viską priėmė labai asmeniškai Chaosai, koks gylys?
kaip-prasminga, gi skirta neptunfaniams, kodel tureciau priimti asmeniskai? Beje, mane irgi prajuokino As rasau ne tu baneriu darytojams, o tokiems kaip ezys ir pan, kuris cia rasyneja apie ciulpimus bei issityciojimus.
vedariuga *pimp…*asOsas smaiksto nepagauna?
po issityciojimo jau ir pazemintieji lysti pradejo
ChaOsai, bet, pripažink, banneris vienas geresnių
kaip-prasminga, tai as jau ir pasakiau, tikrai smaikstu Kad ezzy butu tylejes apie ciulpimus, ka jis gali tik internete pasakyti ar kur nors per atstuma, mano komentaru isvis cia nebutu.
SEL - ■■■■■■ TU
As kiek atsimenu tai krepsinis skirtas visiems, nepriklausomai nuo rases, tautybes, religijos ar kitu skirtumu. Nors plakatas juokingas, bet izeidineti sporte priimtina tik Lietuvoje.