Vilnius+Kauno Žalgiris

Vilnius+Kauno Žalgiris

kodel kauno ? vilnius turi savo zalgiri Nekaltas

o kur parasyta, kad Kuano? Cha cha Kvankt? Vilnius is esmes myli Zalgiri Taip tik sudlenkiai nemyli, nes jiems tomasevsikis liepe nemylet ir mokykloj dar sake, kad Zalgiri lenkai laimejo, o lietuviai pabego Juokiasi

nes iškėlė vilniečiai siemens’e, dėl to, kad myli vilniaus žalgirį

Yra yra ir mastanciu vilnieciu Gerai

kai kuriu logika stulbinanti. Tikriausiai VDF (ar koks ten jis) Zalgirio fanai eina i tribunas su Kauno Zalgirio atributika vien tam, kad pasakytu, jog jie turi savo futbolo kluba Juokiasi ech…

Vilnius myli Vilniaus Zalgiri Gerai o cia matyt “privaziavusiu” gyventuoju veliava Juokiasi

Dzux gerai cia pavare Gerai Cha cha Juokiasi

armin, jau banguolis susivėlė, su tais privažiavusiais gyventojais, dabar ir tau reikės išaiškint, kad čia vilniuj gimusių iškelta vėliava?

tik jaunoji dibiloidu karta niekaip negali ivertinti realios situacijos ir niekaip negali pripazinti jog ju mieste yra palaikomas Zalgiris. Cia tiesiog jaunimo maistas pries vyresnius, kurie tikrai didzioji dauguma neisverte kailio kaip nekurie degradave elementai. Jiems vis dar vaidenasi atvykeliai, jie net patiketi negali kas kazkada daresi Gedimino prospekte kai Zalgiris laimejo Eurolyga, kaip vakarais visoje Lietuvoje istustedavo gatves kai Zalgiris zaizdavo su Cask. Daunams atrodo kad Lietuvos krepsinis prasidejo vos pries keliolika metu. Aplamai ka cia kalbeti apie Zalgiri, siuolaikiniams debiliukams aplamai nesuvokiama kas yra lietuviskosios vertybes.

o vilniuje gimusiu vilnieciu yra??? Visas Vilnius yra “privaziavusieji”. Nenoriu perlenkti su visas, todel sumazinsiu skaicius iki 95% bet lai lieka sioje vietoje daugtaskis…

esmes nekeicia, bet berods ten zirmas, o ne banguolis garsiajame susivelime dalyvavo (jei apie ta pries savaite kita vykusi) Cha cha

Zalias_Kraujas o kur tada tikri vilnieciai ?

nesupratau ka cia kliedit apie tikrus vilniecius. As pvz ir gimes Vilniuje ir visa laika cia gyvenu tai tipo as netikras vilnietis Juokiasi

o kas yra tikras vilnietis? Šypsena karta su tokiu save “tikru vilnieciu” besivadinanciu diskutavom kas tas tikras yra Cha cha tai jis man isdeste idomia teorija ir as jai beveik linkes pritarti - tikras vilnietis tas, kuris yra palaidojes bent jau savo tevus Vilniaus kapinese (rajonines kapines nesiskaito), O visi kiti kol kas gali tik “jaustis” vilnieciais. Zodziu tep, as niekada nebusiu vilnietis (tokiu ir nesijauciu Cha cha), nes mano tevai atguls dabartiniu dzuku kraste Gerai kai nugyvensiu gyvenima, tikiuosi mane vaikai irgi parvez mylimon Dzukijon…

araratai, tu dar ne vilnietis, tavo vaikai jau bus Taip is principo viskas susiveda i trecia karta mieste gyvenancia Taip

O tai jeigu tevai gime Vilniuje ir pats Vilniuje gimes negaliu skaitytis vilnieciu ? Nu idomai cia Nekaltas Tai tada koki man miesta Dzux skaityt gimtuoju ?

Dzux, tu nusisneki. Tai jei as savo tevus Vilniuje palaidosiu tai tik tada busiu grynas vilnietis? As zinau kad as juos cia palaidosiu, jie praktiskai visa gyvenima cia gyvena,as cia gimiau, uzaugau, gyvenu bet as pasirodo dar ne tikras vilnietis Užsispyręs Žliumbia Juokiasi

stop, cia ne mano teorija, o “tikro vilniecio”, kurio seima Vilniuj laidojasi Rasose nuo XVII amziaus berods Šypsena as tik beveik pritariu, manau tinka ir variantas kai tevai gime jau Vilniuj, tada tu esi tikras vilnietis, o jei tik pats gimiai, tai dar kaip sakant pirmoj kartoj nuo zagres Cha cha dar nuo saves dadeciau, kad jokio miesto tikru miestieciu niekad nebusi, jei nezinosi to miesto istorijos Geraiararatai, sorry, bet tu tik pirmoj kartoj nuo zagres Be be be Juokiasi

araratai, nuo tečios kartos tau pasakyta skaitosi… jei nepriklausai jai tai esi pacakas, turi nešioti varpelį nosyje ir prieš chetlaninus sakyti “kuu”.