agha i stoty ir vaziuojam kur nors
Niu galim tada tiktis Oro uoste…irgi neyprasta viena juk…
o!, niekada dar nebuvau aerouoste
Bet tai palaukit - ar mes planuojam pasisedet su ir , ar varyt fotkint i ta pacia vieta visi? Jei reiktu rinktis, rinkciaus pasisedejima.
oro uoste yra kavos aparatu
Ereflota ne. Aptverta ir zoom didelio reiks!
tek tos… traukiam kur nors tada i centra, vistiek, pagalvojau, kad oro uoste ne ka ir prifotkinsi
Zoomas pas mane pakankamas 380mm bet ka ten tik letuvus ir fotkinsim. Pas visus vienodos bus.
Wabalaiti, ar tik nebusim beveik kolegos ne tik is fotografavimo puses Taip geodezininkus gini
As tik pasiulima daviau del oro uosto.Ten geriau vaziuoti fotografuoti vasara.Nea,geriau veziuoti kur i koki dideli oro uosta ir minias fotografuoti,lektuvus…eh…noriu vel skristi…megeja as skraidyt… tai tada tinkames kokioj dievo uzmirstoj vietoj senamiesti(o ,kad tokia butu!)?
Oro uostas, taboras gal ir gerai butu. Sutinku su sunstepx kad galim varyt prie belmonto kriokliu, gamta fotkint, pavasari, upele ir t.T. dar galima i puckoriu skardi nueit is ten, pafotkint panoramu is virsaus, krentanti griga, ir t.T.
Taborui ne atims fotikus ir narkotiku isiulis
Nu tai palaukiam kol orai atsils ir i Kyviskes traukiam… Ten ne tik lektuvu, bet ir parasiutininku pafotkint
jei bus tox oras kaip sende, tai reikes povandenines irangos
Oras tai tikrai . Apie 10 kadru padariau ir objektyvas pilnas lašų. Nebent visi varom i kokia ispanija ar graikija. Svajones. Ehh, greitai aplenksim Kauno fc savo chatu…
Beje, FUX, koks pas tave objektyvas su 380mm zoomu? Kiek tai apytiksliai butu skaitmeniniam? Turiu jupiterį, savo zenitui, tai jis kaip 7x skaitmeninio.
Pas mane canonas S1 38-380mm 10X optinis.
dawaj ish vis palaukiam kol oras atshils ir su prashiutajs shokam! bus geru kadru ir mano swajone ishsipildys tuo paciu
Murkle, varom i kosmosa? Grizdami nusoksim su parasiutais kur kuo silciau. Jamaica?
Murkle, varom i kosmosa? Grizdami nusoksim su parasiutais kur kuo silciau. Jamaica?