Grigai ne tave as vakar imeciau i neri nuo tilto?
Na o man iskilo toks labai racionalus klausimas: kam mum tie logotipai? Uzsakinesit firmines kepuraites? Ir dar: galit but ramus, is Neries isplaukiau sveikas gyvas, o dabar sedziu suknistoj geodezijoj… Booring
grigai a ne tu plaukei pasroviu nerimi?
Taigi sakau, isplaukiau i kranta. Tai cia gaunas, kad dejau skersa ant sroves
Grigai, logo reikalingi oro balionams, bet ne esme, pamirsk, ilsiekis geodezijoj . Kita savaite vel pakartosim begima, suoli i vandeni, plaukima. Greitai gi olimpic games, reikia tave paruosti tinkamai. Beje skerso dejimas irgi bus itrauktas i programa. Pvz kai ivertins blogai, tai . He,he. Cia jums ne Raggajungle.
Mes sita tema baigiam paversti blevzgom , na bet who cares! O pimpiliados reikalus, brangus menedzeri, aptarsim privaciai Tiesa, del tu oro balionu, tai yra BEPROTISKAI FANTASTIKA ideja
Geodezija Reiktu ne bangoj sedet o mokytis. Pas mus kas iskrito tai del geodezijos arba atsparumo
Who cares, uztat matosi kad vilniaus fv klubas gyvas ir sveikas. Vistiek visa svarbi info bus 1oje žinuteje . Aptarinesi ne su manim, as tik filmuosiu ir pardavinesiu i vokietija. Del balionu- .
mane prilipdykit prie sarasiuko
… Grigai…tu čia man geodezijos blogu žodžiu neminėk… …taip burnodamas rizikuoji rūstybę užsitraukti…
Oi. Prisišnekėjau. Iš tiesų, tai tik dėstytojas man nelabai, o disciplina tai atrodo nesunki, tik kad baisiai to kruopštumo reikalaujanti. FUX, na nepažįstu nei vieno, išmesto dėl geodezijos. Nebent tokius, kurie neišlaiko geodezijos, na ir dar kelių dalykų: matematikos, atsparumo, medžiagų mokslo etc. Vitaleus, turiu pastebėti, kad čia “Vilniečių foto klubas”, todėl siūlyčiau filmavimą pakeist fotografavimu
o as pazystu…
Uhuu! Dar viena panele! . Čia foto video klubas . Chat’as kazkoks gavosi . Aptarkime gal ka nors. Pvz ką veiksime ir kur fotkinam per kita meeta? Ir kiek jau dalyviu bus?
… Grigai…o kas dėstytojauja…ir kur…?
Reikia daryt meeta kokioje nedaznai aplankomoje vietoje. Nes visas senamiestis isvaiksciotas skersai isilgai. Siulyciau kad i kokia traukiniu stoty. Na traukiniu ir begiu fotkint, o ne … gal dar kas pametes originalesniu vietu
FUX, man toks įtarimas, kad niekas savo geriausių vietelių neatskleis Bet pabandyt paieškot gerų vietų, žinoma, galima Wabalaiti, parašiau privačiai. never_know, negąsdink taip baisiai
Tai vitali ir visi prie belmonto yra kavine! Gamta ir daug daug graziu vietu
Pradekite dar sneket apie pusryciu skoni, dar pridekit nuotykio ivykusio ryte ir ka jus mano apie viska tai-iseina antra laida po Nomedos…
Pliurpkite ka norite, moderatoriai cia nemoderuoja kad kiekviena diena VC butu temu virsuje
o čia tai liuks mintis na jei toliau wapindami blevyzgosim, tai tema ir bus viršuj