Vilniečių foto klubas:

Grigai ne tave as vakar imeciau i neri nuo tilto? Nekaltas

Na o man iskilo toks labai racionalus klausimas: kam mum tie logotipai? Uzsakinesit firmines kepuraites? Cha chaIr dar: galit but ramus, is Neries isplaukiau sveikas gyvas, o dabar sedziu suknistoj geodezijoj… Booring Baisu

grigai a ne tu plaukei pasroviu nerimi? Pavargęs

Taigi sakau, isplaukiau i kranta. Tai cia gaunas, kad dejau skersa ant sroves Liežuvis

Grigai, logo reikalingi oro balionams, bet ne esme, pamirsk, ilsiekis geodezijoj Myliu. Kita savaite vel pakartosim begima, suoli i vandeni, plaukima. Greitai gi olimpic games, reikia tave paruosti tinkamai. Beje skerso dejimas irgi bus itrauktas i programa. Pvz kai ivertins blogai, tai Mirkt. He,he. Cia jums ne Raggajungle. Liežuvis

Mes sita tema baigiam paversti blevzgom Drovus, na bet who cares! O pimpiliados reikalus, brangus menedzeri, aptarsim privaciai MirktTiesa, del tu oro balionu, tai yra BEPROTISKAI FANTASTIKA ideja Gerai

Geodezija Šypsena Reiktu ne bangoj sedet o mokytis. Pas mus kas iskrito tai del geodezijos arba atsparumo Šypsena

Who cares, uztat matosi kad vilniaus fv klubas gyvas ir sveikas. Vistiek visa svarbi info bus 1oje žinuteje Mirkt. Aptarinesi ne su manim, as tik filmuosiu ir pardavinesiu i vokietija. Del balionu- Myliu.

mane prilipdykit prie sarasiuko Drovus

Grigai…tu čia man geodezijos blogu žodžiu neminėk… Apakęs…taip burnodamas rizikuoji rūstybę užsitraukti… Liežuvis

Oi. Prisišnekėjau. Iš tiesų, tai tik dėstytojas man nelabai, o disciplina tai atrodo nesunki, tik kad baisiai to kruopštumo reikalaujanti. FUX, na nepažįstu nei vieno, išmesto dėl geodezijos. Nebent tokius, kurie neišlaiko geodezijos, na ir dar kelių dalykų: matematikos, atsparumo, medžiagų mokslo etc. JuokiasiVitaleus, turiu pastebėti, kad čia “Vilniečių foto klubas”, todėl siūlyčiau filmavimą pakeist fotografavimu Liežuvis

o as pazystu… Nekaltas

Uhuu! Dar viena panele! Juokiasi. Čia foto video klubas Liežuvis. Chat’as kazkoks gavosi Nekaltas. Aptarkime gal ka nors. Pvz ką veiksime ir kur fotkinam per kita meeta? Ir kiek jau dalyviu bus?

Grigai…o kas dėstytojauja…ir kur…?

Reikia daryt meeta kokioje nedaznai aplankomoje vietoje. Nes visas senamiestis isvaiksciotas skersai isilgai. Siulyciau kad i kokia traukiniu stoty. Na traukiniu ir begiu fotkint, o ne … Šypsenagal dar kas pametes originalesniu vietu

FUX, man toks įtarimas, kad niekas savo geriausių vietelių neatskleis Liežuvis Bet pabandyt paieškot gerų vietų, žinoma, galima TaipWabalaiti, parašiau privačiai. never_know, negąsdink taip baisiai Pavargęs

Tai vitali ir visi prie belmonto yra kavine! Gamta ir daug daug graziu vietu Nekaltas

Pradekite dar sneket apie pusryciu skoni, dar pridekit nuotykio ivykusio ryte ir ka jus mano apie viska tai-iseina antra laida po Nomedos…

Pliurpkite ka norite, moderatoriai cia nemoderuoja Cha chakad kiekviena diena VC butu temu virsuje Liežuvis

o čia tai liuks mintis Cha cha na jei toliau wapindami blevyzgosim, tai tema ir bus viršuj Cha cha