waaarom gereu y himalajus shokam! is pradziu sushaltt… o paskuj y hawajus arba jamaica
As nesoksiu, ba as po “laiminga” zvaigzde gimes. Neisislkeis parasiuuutas
nu tai kox skirtumas! =] neishsiskleis taj rejskias jau lemta taip
va va!! mano irgy! jau ruosiuos suoliui
Na ir ziaurios siuolaikines moterys …
As ir noriu suolio parasiutu! Pasiulymas: atidarom savo uzeiga fotografams, a? Na panasiai, kaip kad yra Literatu Svetaine, Rasytoju sajungos kavine etc.
Ehh Grigai, mes cia apie tokius aukstus dalykus diskutuojam, skristi norim, keliauti, fotkinti… O tau tik barai galvoj… BET AS SUTINKU . Paimk rytoj pora plytu, varysim vieta uzimt kur nors statyboms. P.S. Kaip tau lukiskiu aikste? Arba prie katedros kur nors? FUX, nepergyvenk, yra ir suoliu poromis, tai manau kokia nors panele su laiminga zvaigzde sutiks sokti su tavim ir viskas bus gerai, jokiu kruvinu kadru .
jo ten galim prisikabinus sokt jei labai bijai
Bet kas norės prisikabinti nelaimę prie savęs? ---------------------------------------- O tai tipo, jei jau statybininkas aš, tai dabar turėsiu pastatyt kaboką? Manau, galim išsipirkt patalpas. Siūlau Rotušėj…
Gal jau ir prezidenturos patalpas?
Bijau, kad Valdas neparduos
tai o kas jo klaus
Grigas nesijaudink. ne tu vienas statysi. Mano specialybe irgi tam skirta. Padarysiu projekta ir priziuresiu statybas
Kam prie prezidenturos statyt. O mes pastatom ten kur vilnele i neri iteka
sia zinute susiliginome su kauno klubu pagal zinutes. greitai pralenksime ir atsidursime 2 vietoje tarp viso miesto klubu. klaipedos tik laiko klausimas, nes ten viskas jau mire. o tarp temu pagal zinutes jau 13
vaziuojam vaziuojam… as daba galwoju kaip cia statybom sawo spec pritaikyt… hmm ka nors sumastysiu kai jau pastatyta bus
Siulau ispirkti ir lietuvos kt. O statyti galima sereikiskiu parke. Sunstepx- manau po keliu menesiu busim pirmi
Vilnius valde valdo ir valdys Mes geriausi
Ok, užteks čia mum save šlovint, nes jaučiu jau darosi juokinga kai ne kuriems “priešininkų” atstovams o išsipirkt Lietuvą tai idėja fix, tik vat kas eis šnekėt su Vilniaus Akropolis vadovybe?
Siulau never_know ir murkle siusti su jais tartis. Na o jei joms nepavyks, tada eisim mes, fight club. Ta prasme foto club. As, Grigas, FUX, Sunstepx. Plytu pasiimsim. Bac bac. krc, kaip nors .