Vilniečių foto klubas:

Tomcat, praktikuosim naktini fotografavima Juokiasi

Na, pas nunis dar nedaug geru darbu shia tema yr! Šypsena

Parashiau ir po to pamaciau: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/491.2 40047.627…-=(174828442](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/491.240047.627…-=(174828442) Patiko Šypsena

Sikart nieko nesakysiu bo praeita kart zadejau ir nieko neisejo. O siaip kazkas cia teisingai pasake toli dar labaj Šypsena

Jei jau pirma kart buvau atejusi,tai nepagailesiu ir antra karta ateiti… Šypsena gal si karta busiu jau ne viena panele tarp vaikinu,nors as nieko pries… Liežuvis

Manau del tixlaus laiko susitarsim likus savaitei ar net maziau. Grupsas yra, kas nepatingejo, tas uzsiregistravo. Nes yra tokiu kurie pramiega paziuret bangos foruma ir poto gailisi nesudalyvave. Tai manau grupsas bus reikalingas isiuntineti pakvietimus su laiku (na kad viskas vyktu kuo sklandziau ir aiskiau). Jokiu kitu nereikalingu laisku nebus! Taigi valom optika, kraunam baterijas ir gaudom idejas.

Na aš, jei dalyvausiu (duodu 99.99%), galėsiu visiems vėluojantiems palikt savo nr, kad reikalui esant galėtų paskambint ir susižinot visą reikiamą info. arba galiu į privatą parašyt…

as irgi apie tai pagalvojau. Kas nores prisijungti susiras mus. Duosim 1 Bites 1 Omnitel ir 1 Tele2 Nr Šypsena gales skambinti kur pigiau. Mano Bite Telefonas

Grigai, vat ir radau ta panele Juokiasi. Negriuke@ Labas. Liežuvis. Tai manau viskas ok, skelbsim čia, per grupsus ir paliksim tel nr. Labai gerai viskas gaunasi. Girtas

Kurgi nerasi, kai pasireiske forume KietasJo, yra toks itarimas, kad bus dar saunesnis mytas su dar daugiau paneliu Moteris. …ir alaus Girtas

Liežuvis manau kita karta, Grigai, bus tikrai daugiau paneliu, gal net dvigubai, ar net trigubai Juokiasi. Ir alaus zinoma, ir fotiku ir kadru. Mirkt

tik neprisikalbekit…tai paskui nei viena panele neateis… Juokiasiniu jei ka as turiu tele2 numetri,tai gales man jei ka sakmabint teledusnikai… Šypsena

Ar braizysite vc simbolika logotipa? Liežuvis

Beja,gal galit patart kur galima geros kokybes,bet ir nebrangiai atsispauzdint nuotraukas ant popieriaus?

Sunstepx, kokie logotipai?! KIEKVIENAM NARIUI TATOO darysim ant peties! Juokiasi. Atributika poto sugalvosim, himna, zymesim teritorija savo logotipais, naikinsim konkurentus. KLANAS! Juokiasi . Siandien kaip tik sapnavau 2meeta. Fotografavom maniac-killer’us akropolyje Juokiasi.

Sapnuok toliau Liežuvis

Juokiasinu cia jo… dar ka nors susapnuok Juokiasi

bet vistiek butu gerai, kad visa info butu skelbiama ir cia. p.s. beje, Grigai, ne tu vakar per mindaugo tilta i trulika begai?

na jis ten buvo…paskutini kart ji maciau atsisveikindama prie mindaugo tilto vakar vakarryn…tai gal ir jis… Šypsena

Grigai ne tu ten nuo tilto sokai rekdamas? Šypsena