Vienisa mama

Vienisa mama

Pasiryzimas auginti vaika vienai… Tai smerktina? ar tai tiesiog puiku, kad moteris tai sugeba?

is kur mergaitei tiek drasos, tiek valios gelezines Pavargęs

nieko baisaus jei sugebesi, atsiras ir kas padeda, tik nereik nuleist ranku kaip bebutu sunku Mirkt

…niekas savo noru vieni neaugina…tai daroma is reikalo…ir nera ko cia norsies riesti…

Svarbu uzauginti zmogu… O kokiomis salygomis, tai kitas klausimas.

jei jau savo noru vienisa mama - tai Blogai. jei siaip naivuole apgavo, kagi, durna ir Baznycioj musa …

užtat…kiek vaikucis tėčiu pamatys kol mamai šišas praeis…

nespresk pagal save…

Čia tipo -vaikas tik mano ir niekieno kito(prosto Marija ir Luisas Alberto) Šypsena

o kodel pagal tave savo noru vienisa mama yra Blogai?

o taves čia nieks nečiulbina…ir savo sprendimu gali prisilaikyt

Zinai labai daug nosis uzrietusiu vienisu mamu? Nustebęs

Prie ko cia nosies uzrietimas? Kad sugeba daugiau negu eilines bobikes isikabine dantimis i savo “apsiperdusius”, telika tik teziurincius senius?

Sauliute24, daugumos zhmoniu, neskirstant vyru ar moteru, sugebejimai esti neeiliniai. Vieni patys - tiek vyrai, tiek moterys, sugeba uzhauginti vaikus - anoks chia zhygdarbis ar stebuklas - tiesiog, tai shiek tiek sunkiau, nei vaikus auginti dviese. Esi tikra, jog sugebesi uzhauginti vaika viena? - puiku - augink.

todel, kad vaikui reik abieju tevu. galu gale, ka mama i vyra ziurinti tik kaip i spermos saltini gali pasakyti apie gyvenima sunui ?!

Yra nemažai Moteris, kurios augina vienos vaikelius, nors dažniausiai paskui suranda jiems tėvelį, kad ir ne biologinį. Bet vaikui vis dėlto geriau augti šeimoje, kad nors žinotų kas yra tikra pilna šeima. Vaikui augdamas patirties semiasi ir iš Vyras ir iš Moteris. Viena moteris to suteikti negalės.

Iš keliu blogybiu visada reikia pasirinkti geresne. Manau, kad geriau auginti vaikeli vienai nei ji zudyti (t.y. atsikratyti dar negimusiu). Jei vaiko dar nė nenusimato, tai geriau gerai apgalvoti ar tai ne užgaida, kuri galbūt greitai praeis, bet bus velu ka nors pakeisti. (Pasakė didysis šeimos analitikas ir varlių tarpusavio santykiu žinovas. Ačių už dėmasį Laimingas )

Jei jau nuspresi auginti viena, tai nesitikek niekieno paramos, t.y. pades - dziaukis, bet nereikalauk! Daznai vienisos mamos ima reikalauti is aplinkiniu, bet juk kai priima sprendima tai aplinkiniu neklausia NekaltasNors vaikui reikia abieju tevu, bet neretai mamos augina vaikus vienos, nors seimoje ir yra tetis - jis buna tik kaip papildomas pajamu saltinis, nezinantis, kiek vaikui metu, kuomet jis pradejo vaikscioti, kalbeti, kada jis serga ir kokia mokykla lanko, galiausiai i koki univera istojo - gerai, kad tokiu tevu vienetai Mirkt

Sauliute nusiimu kepure pries tave ir zemai nulenkiu savo zila galva… P.S.o kur tevas?