Vestuvės - vokeliai

Sveiki,

Šią vasarą nusimato ne vienos vestuvės - ar yra dabar kažkokia “stafkė”, kiek reikia įdėti į vokelį? Jei esi šeimos draugas.

As kai buvau tai dejome 100 nuo poros, gal mazai…

jei šeimos draugas, manau suma 50-100 nuo žmogaus yra normalu, nebent tai labai geras šeimos draugas ir tiesiog nori paremti daugiau, nei kainuos tavo vakaro pasibuvimas

1 Patinka

Mes pernai dejome 200eur nuo poros. Bet siemet dar pasvarstyciau, jei pas labai gerus draugus gal reiketu simtu ir pakelti :slight_smile: Mane tai domina krikstynos, ar ten tokios pacios sumos kaip ir vestuvese ? :smiley:

O kokia stafkė jeigu geras draugas ateina pasveikinti į bažnyčią bet pats šventėje nedalyvauja? Ar užteks geros gėlių puokštės?

2 Patinka

Kokia gera tema! Labai labai aktuali, nes prieš kelis metus 50 eur atrodo normalu vienam žmogui. Dabar, tai… :smiley:

Užteks :sunflower:

Man, kaip krikšto mamai, krikštynos belekiek atsėjo. Jūs tiesiog šeimos draugai ar kažkokias “pareigas” atliksit irgi? :slight_smile:

Tik kaip sveciai :smiley: Tai viskas paprasciau.

Tai tada visiškai kitokios sumos nei vestuvės. Nesuprantu išvis kam pinigais dovanot - gėlių mamai ir vaikui smulkmeną atsiminimui. Čia jau tokia šventė, kai nereikia pompastikos. Mano tokia nuomonė :slight_smile:

Na gėliių jaunieji ir taip gauna, o po to jų nėra kur dėti, ypač jei po vestuvių į kelionę išvažiuoja, jos greit nuvysta ir neturi išliekamosios vertės. Siulyčiau už tuos pinigus “geros gėlių puokštės” kokį knygyno dovanų ar kokių pramogų kuponą dovanoti ir jaunieji tada patys galės išsirinkti ko nori :slight_smile:

Šiaip gera mintis, jei nesinori dovanoti gėlių. Tai viskas priklauso nuo biudžeto, nuo ryšio su ta pora. Žinoma, kad galima pažiūrėti ir plačiau: ne tik čekis knygoms geras pasirinkimas, bet gal pramoga kokia, namų kvapų, žvakių čekis ar čekis kvepalams, o gal išvis kažkas asmeniško.

Dabar jau ir man reikia patarimo :smiley: O jei ne vestuvės, o draugės 30metis. Kokias dovanas patartumėte? Dovanodavom tokiom progom čekius kvepalams. Bet gal kokių kitokių patarimų būtų? Ačiū.

Čekiai užknisa. Nors finansiškai racionalu, bet “čia ir dabar” įspūdžio nėra. Nors, jei keliese, susimeskit skrydžiui oro balionu, toks čekis tikrai pradžiugins :+1:. O jeigu nesusimest, tai net nežinau, už 100 Eur nieko gero nenupirksi… :laughing: :laughing: :rofl:

Tai būtent! Kaip tik gavo skrydį oro balionu, tai šitas atkrenta… :confused:

Jei domisi investavimu, galima nupirkt investicinio aukso monetą :innocent:
Trūkumas - dovanos dabar nepanaudos :smiley:

Haha :smiley: ačiū, pasiūlymas fainas, bet ne jai :smiley:

Aš tai už emocijų dovanas. Turbūt per tiek metų jau tiek visko pridovanota, kad tas vėl gautas kvepalų čekis nebenustebina :)) O emocijos gali išlikti labai ilgam ir gal kartais nerandame progos nuveikti vieną ar kitą dalyką, tai gimtadieniai tam puiki proga. Pasiorganizuoti kartu ar kokią išvyką, kad ir į spa, ar nueiti kartu į kokį koncertą, o gal į kokią edukaciją. Šiaip jei grįžtant į kvepalų temą, gal visai smagu būtų kelioms draugėms varyti susikurti savo asmeninių kvepalų. Aišku, galima ir vienai nupirkti kuponą, bet turbūt smagiau kada draugės už rankos nuveda :smiley:

1 Patinka

Bilietai į koncertą? Tik reikia žinoti ką mėgsta.
Būna kad žmonės mėgsta kažkokį atlikėją, bet gaili kelių šimtų eurų bilietams (juk ne vienas eisi).

Apskritai, dovanoms tinka bet koks dalykas, ką žmogus pirktų, bet neperka nes daiktas nevertas tokiooos kainos. Pvz man galėtų padovanoti kavos aparatą - ne tai kad neįstengčiau pats nusipirkti, man tiesiog gaila pinigų nes užpilama kava irgi nėra blogai :rofl:

1 Patinka

Teisingai!! Gera mintis! Esu girdėjusi apie kvepalų kūrimą. Būtinai pasidomėsiu, ačiū.