…hm hm… noriu pasiginčyti dėl užpilamos kavos… :DD Juojauku.
Na taip, suprantu. Tik čia jau kalbam apie žmones, kurie gali sau leisti dalykus. Dabar priminei, eidavom į renginius kartu, gal tikrai idėja tradiciją atgaivinti Ačiū!
Tai nebūtinai kažką keičia. Kartais žmonės, kurie gali sau leisti, neperka kai kurių dalykų, nes kainos/naudos santykis jiems atrodo neadekvatus . Pvz as galiu sau leisti nusipirkti egzotiškus pomidorus po 20 Eur, bet nepirksiu, nes blyyyn už pomidorus???!!!
Arba gal pvz žmonės gali bet neperka bilietų nes tingi tuo užsiimti. Toks variantas ir man pasitaiko
Kas yra egzotiški pomidorai? Domina
Sutinku dėl tingėjimo organizuoti. Pasitaiko dažniau nei norėčiau Mes tik žmonės…
Kad jau čia pradėjome kalbėti gal ir pratęskime Kaip ten su tom krikšto mamom? Kokios dovanos? Ką būtina padovanoti, nupirkti, padaryti Tinka betkokia info
Padėsiu Kaip tik draugė bus krikšto mama. Labai įdomiai sugalvojo: padarys laikraštuką apie vaiką ir t.t. (šitam idėjų tikrai bus internete).
Aš, kai buvau krikšto mama, padovanojau tokią skrynelę, kur dabar deda visokius sentimentalius dalykus (mama norėjo, pati pasakė, pataikiau :D) + su krikšto tėvuku padovanojom pirmąjį deimantą (apyrankę su deimančiuku).
Kai jau po ceremonijos visi kažkur keliausit papietauti, visokios užduotys svečiams - pats tas. Gali padaryt anketą (klausimų pilna internete ) Parašyt laišką visi gali. Irgi labai patiko tėvams, svečiams. Tipo juos atiduosit, kai bus 18 liktas gimtadienis Kaip ir video galit padaryt. Mes su krikšto tėvuku dabar kasmet nusifilmuojam, kaip krikšto vaiką sveikinam su gimtadieniu (be vaiko). Visus video surinksim ir tada kažkada visus parodysim
Žodžiu, sakyk, kažką bendrom jėgom sugalvosim, juk tam Banga ir yra
Puiku, ačiū už idėjas. Prisiminimų dėžutė jau pakeliui! Ir labai patiko kasmet filmuoti gimtadienio video, manau pavogsiu
Na va, bendrom jėgom ir sugalvosim!
Kažkada į vestuves nunešėm gėlių vazonėlį. Tik nepaprastą…
Nupirkom vienkartinę gėlę, o į vazonėlį pribėrėm ne žemių, o 100 tuometinių litų monetomis po 1. Dabar galima būtų 100 ar net daugiau eurų. Dovana sunkoka, bet per vestuves atkreipėm ir jaunųjų ir svečių dėmesį
Po dešimtmečio užėję į svečius pamatėm tą nevystančią gėlytę kažkur namuose padėtą, aišku, jau be vazonėlio Kažkaip malonu ant dūšios patapo…
Geras, labai faina idėja ;))
Gera idėja. Ir smagu, kad išsaugojo :))