versus
vien stabziu diskai pasako kuris kietesnis
prisiminiau kad pyrda sestus metus dulksta sandely geras dalykas, fun kartais palakstyt saligatviais
o dokus pavyko rast?
Kur veidrodeliai?
JO ir JOS Y , o kam tie veidrodėliai??
veidrodeliai nera o dokus is pirmo karto radau paciam keista buvo
Turejau ir as speedfight’a
addicted*> po “gero” crasho suprasi kam tie veidrodeliai
Y , jau turėjau neblogą veidrodėlių neliko… vadinas jų ir nereikėjo
jei ismoksti lakstyt be veidrodziu(atsisukinet), niekad milicininkai nenulups nuo moto ant sankrizos ar dar kur sustojus
Aš kvailai neteigiu, kad veidrodėliai nereikalingi, bet lyginant prieš ir po, man patogiau be jų. gal pripratimas ir tiek.
kai pripranti be veidrodziu buna gerai
kazi kuris kuri?
matt, man tikriausiai geriau dėl to, kad niekas bereikalingai dėmesio netrikdo tuomet, kai nereikia. nes nori nenori važiuodamas kreipi dėmesį į tai, kas dedasi veidrodėliuose. o kai jų nėra, pasižiūri tik tada, kada reikia.
addicted> vadinasi dar ne pakankamai “gera” turejai. Kai uzmeti eilini syki galva kad paziureti ar gale-kaireje nieko nera, ir poto atsisukes pamatai priekyje desineje kokios nors bobos golfo prieki, tada jau klausimu nebekyla del veidrodeliu turejimo
"kad niekas bereikalingai dėmesio netrikdo " Vat del tokio poziuro poto ivyksta crashai del kuriu poto visu baikeriu bendras ivaizdis krenta ir ziuri i mus kaip i prieshus kelyje.
jo jo,tu esi visiškai teisus, aš esu visuomenės priešė nr 1. pakart mane viešai ir inkviziciją atlikt išbraukt iš gyvenimo ir šiaip nurašyt. aš gadinu baikerių vaizdą. ir išvis, kokia aš dar baikerė, aš tik laikau garaže motociklą. senuką. ir jo vaizdas nekoks, nes jis be veidrodėlių P.S. nepamatyt bobos golfo gali tada, kai leki. prieš darydama manevrą, pristabdau. visada. ir mieste nelakstau. nes žinau, kad yra bobų su golfais ir diedų su bemwais. dėmesys nuo kelio priekyje nukreipiamas ir tada, kai žvelgi į veidrodėlį ir mažame daikte + šalmo dėka susiaurintu matomumu ,bandai įžvelgti padėtį tau už nugaros. ačiū, kad nerimauji dėl manęs, bet žinok neverta. tavo įvaidžiui sugadinti aš neturi tiek galios kaip nors išgyvensiu. o jei ne, tavęs tai juk vistiek neprivers išspausti ašaros p.p.s. aš nekeliu klausimo apie veidrodėlių turėjimą. aš kalbu apie SAVE. taip, aš susireikšminu, ir kas? ačiū už dėmesį jaunėli , nepersėsi ant mažojo?
Nesiteisink tik. Jei pasiseks, laikas tau ikres proto ir suprasi kad nera durniai tie kurie sugalvojo veidrodelius. Ir tu neesi ishskirtine asmenybe kuria fizikos desniai veikia kitaip.
persedu laikas nuo laiko Y as praejusiais metais toki crasha apturejau kad jabitute. yra nuotr dienorasti. nebuvo ta situacija kad paziuriu atgal, acisuku ir pries mane pasatas, del didelio greicio ir siaip kad ne pagal visas KET taisykles vaziavau prie kuro aparaturos.