versus

joa karsonai, tu istaskai, o man db tvarkyti reikia Cha cha Piktas

Y , gal tu įkvėpk - iškvėpk ir dar kartą perskaityk, ką parašiau? na šiaip, kad geriau suprastum. aš ir nesiteisinu (turėčiau?), ir nieko nevadinu durniais ( o gal turėčiau?), ir visiškai nelaikau savęs išskirtine asmenybe ( o gal irgi turėčiau? Cha cha). aš juk visiškai nieko prieš veidrodėlius neturiu, kaip kad ir rašiau. tik darau (važinėju, mąstau ir šiaip elgiuosi) kitaip nei įprasta ( man tai įprasta) daugumai (niekada ir nebuvau dauguma). Apkabinimasp.s. nusiraminti tokiais atvejais padeda melisų arbata. tikrai labai gerai ramina Angelas p.p.s. atsiprašau, jei ką nervina mano post’ų ilgumas arba šiaip beprasmybė. galėčiau paaiškint priežastis, bet neaiškinsiu Cha cha jauniau , a duosi pralėkt? niekad su tokiu nevažiavau… Drovus rimtai čia… Klasta

Kai pripranti prie veidrodeliu - jie tikrai patogus ir padeda vaziuot. Bet kai pripranti be ju - irgi gerai ir be veidordeliu motociklas kitaip ziurisi… tai cia dar klausimas, kaip geriau Šypsena Labas

vaziuok, negaila tikrai Mirkt aisku kad be geriau Cha cha

Tas gerumas sakyčiau yra paprasčiausiai subjektyvus, priklausantis nuo to, kas sėdi už vairo. ir viskas. net ne tema diskusijai Kietassiero Labas Flirtas

žinok, jauniau, įtariu, kad būsi prisišnekėjęs Kietas Klasta ( aš ten jei ką apie tą kairįjį kalbėjau Liežuvis) šiaip tai merginom turėtų būti geriau su, gi reik washable features pasitaisyt šalmą nusiėmus Flirtas Cha cha

pripratus be veidrodeliu, ju galima pasigesti tik virs 150, nes jau neturi galimybes greziotis, bet kadangi tokiu greiciu mazai kas tave is galo gali aplenkti, tai ir nesidarai, nors galbut turint veidrodelius ismestum aki…

tai nesupratau, ar reikia veidrodeliu, ar ne?

Jei neupratai,vadinas Tau jų būtinai reikia Mirkt Labas Kietas

jo… kam tie veidrodėliai, kam tie posukiai, kam veikiančios lempos… ačiū jum, taip mastantiem, dabar jau trečia savaitė lovos ir ramentų režimas…

nu kad veidrodeliai nereikalingi - briedas kazkoks. Tai ir vairo nereikia, nes “be ranku” galima vaziuot… Stabdziu irgi nereikia, kojom susistabyt galima… ir t.t.